agapa
Fanka BB :)
Rzeczywiście ta wizyta była trochę dziwna. Ja bym zmieniła lekarza. Moja wizyta wyglądała tak jak powinna czyli wywiad, waga ciśnienie, założenie karty ciąży i skierowanie na badania.Witam wszystkie przyszłe mamusie i wszystkiego najlepszego.
Mam troche dziwne pytanie ale jak dla mnie bardzo wazne,
Jak wyglada przebiega wasza wizyta u ginekologa?Jakie badania robiliscie i w którym tygodniu?
Bo ja troche sie zaczynam martwic ze mój gin nic nie robi i nie mowi.Byłam wczoraj u niego to jest juz 9 tydzien a ja nie mam karty ciazy tylko zwykła pacjeta.A moja wizyta wygladała tak.NAjpierw zrobił mi badanie usg dopochwowe,kazał sie zgłosic na badania we wtorek do innej placówki nie powiedział na jakie badania bo jak pisałam wazniejsze było ty bym porozmawiała z mezem o ty ze nie powinien byc przy porodzie i na tym sie skonczyła wizyta.
Czytałam ze wizyta powinna byc troche inna tak jak ogólne zbadanie pacjetki zmierzenie cisnienia wazenie spytac sie czy w rodzinie były jakies powzane choroby które moga byc dziedziczne itp a jak wy uwazacie?
Dziewczyny strasznie mnie boli w tzw. dołku, ale chyba wiem dlaczego , nażarłam się kanapek z szynką i posmarowałam je b. ostrym chrzanem Matko jak boli