Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
A my nie dajemy zadnych poduszek- spi na samym materacu przykryty kocykiem. I jak spi w swoim łóżeczku to często budzi sie w poprzek tak sie wierci))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie. Co pod głową w łóżeczku mają Wasze dzieciaczki? U nas jest poduszka klin (oczywiście w poszewce, a na to jeszcze codziennie świeża pieluszka flanelowa), ale ostatnio Emilcia jest dużo ruchliwsza i często we śnie przesuwa się na ukos w dół i w efekcie główka jest poniżej poduszki. Mam wrażenie, że robi to celowo... Może już czas na zwykłą poduszkę?
Kota, wszyscy chwalą bloga, a ja nie natknęłam się na link...
dziewczyny nie wiem, czy temat sie pojawil, ale czy myslilalyscie juz o spacerowkach dla maluchów? ja wiem ze napenwo nie bede chciala jezdzic ciagle moim obecnym wozkiem ze wzgledu na wage i bede chciala kupic spacerowke. Tylko nie wiem jakie sie sparwdzaja, a nie chciala bym tez ywdac Bog wie ile....
Dziewczyny pytanie - do czego służy na chrzcie tzw szatka w kształcie chusteczki? Jestem osobą niewierzącą a mój mąż tak i nie bardzo wiem do czego to służy i co się z tym robi podczas chrztu?