reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

mamoOskarka ja tez mysle ze po sekcji dostanie zarzut zabójstwa. Mam nadzieje ze dostanie dozywocie i zgnije w wiezieniu za to co zrobila temu biednemu malenstwu! Sekcja ma byc w poniedzialek.

Firanka tesciem sie nie przejmuj-sam nie wie co traci.

reklama
Czesc Dziewczyny,

[*]
dla Madziulki.
w glowie sie nie miesci ta sprawa. Firanka, tez od poczatku podejzewalam Twoja wersje - zabila malutka. Tylko czemu to ukryla? premedytacji czy ze strachu? Oby sekcja zwlok to wyjasnila.
Mla tez nie kumam, czemu nie oskarzyli ja o zbeszczszczenie zwlok? Psychiatryk albo surowy wyrok. Oby sprawiedliwosci stalo sie zadosc, zeby zadnej wariatce do glowy wiecej nie przyszlo zabijac niewinne dzieci.

Kota wszytskiego dobrego dla Waszego Aniolka :-)
Kupinosia, ja tez mysle ze fajny watek, w tym tygodniu mamy wizyte, wrescie sie dokladnie zwazymy :)
Freya, super masz z Emilka :) oby moj tez tak zaczal spac, bo tak mi sie marzy przynajmniej z 6 godzin snu jednym ciagiem, ze az nie da sie tego opisac ;-)

[*] Madziu:(

I ja sie pochewale, ze Lenka wczoraj spała cała noc od polnocy do 6:45:) a dzisiaj taki standard pobudka 3:30 i 6:45 a potem o 10 :) nie moge narzekac na aniolka mojego:)

czytam a dziś grzmi tu .... na temat matki Madzi nie będę się rozpisywać ale jestem takiego samego zdania niech jej dowalą dożywocie bo jej się należy a Madziulki mi szkoda najbardziej malutki aniołek niech spoczwa w spokoju{*} łzy same się cisną ... szkoda gadać
Kota to udanych chrzcin

u nas nie zapeszając narazie bez gorączki tylko katar Zu Ja i Ozi trzy zdechlaki aby gorzej nie było

Dzięki dziewczyny wiem,że macie rację,ale naprawdę boli mnie to jak nie wiem...najgorsze jest to,że kurde karze Krzysia za moje błędy...

Kota mam nadzieję,że teściowie przyciszyli troszkę jadaczki i chrzciny się udały ;-)

naginam lasencje na zakupy ;-) odchamić się choć na chwilkę ;-)

Dziewczyny strasznie Wam zazdroszczę! Podczytuje Was czasem i widzę, że zakupy, aerobik, ogólnie wyjścia z domu..Moje dziecko nie daje mi spokojnie wyjść do wc :-(Często płacze, ma kolki, opadam już z sił :-( Nie umiem się nawet cieszyć z macierzyństwa bo to jest jakas masakra. Czy tylko ja tak mam? Z jednej strony płakać mi się chce jak boli go brzuszek a z drugiej nie mam juz sily...Masaze kładzenie na brzuszku suszarka sab simplex nie dzialaja:szok: żadnej ulgi dla malucha. Czuje sie tragicznie i tez tak wygladam, zaniedbana, wiecznie smutna i zarazem wkurzona. Mam tylko nadzieje ze bedzie lepiej..
Kota powodzenia na chrzcinach:-)

Nie mamy telewizora, więc nie śledzę news-ów odnośnie Madzi(*), tylko podczytuje jak mam czas na necie...ale co mnie wprawiło w osłupienie dziś to info od Was gdzieś tu, że oni poszli do kina w tygodniu???????????????????????? kto normalny przy takiej tragedii -zaginięcia dziecka- idzie sie zrelaksowac:szok:
co do reszty , to słów brak- w więzieniu już się nią inne zajmą, sprawiedliwość ją dopadnie

Bartek dziś śpi duzo w dzien...oby w nocy nie było problemów:confused2:
Muszę się podzielić sposobem na uspokojenie go i spowodowanie ze śpi wynalezione przypadkiem 2 dni temu- i nadal działa:laugh2:
Gdy go nosiłam marudzącego na rękach , to spadła mi na jego twarz piluszka tetrowa ktora miałam na ramieniu-przykryła mu cała twarz, myslalam ze bedzie ryk... a tu cisza i zasnal po kilku minutach. I teraz jak jest zmęczony a marudzi , to otulam w kocyk , na rece , pielucha i spi:tak:....nie wiem, moze brak bodzców go uspokaja gdy jest taki maruda....ciekawe na jak długo to sie bedzie sprawdzac:confused2:

reklama
venus głowa do góry kochana!!! jeszcze troche i kolki powinny ustąpić wiem co czujesz bo u mnie też wieczny płacz aleja podchodzę do tego z dystansem nie ma się co wpędzać w doła poza tym Michasia uśmiech wynagradza mi wszystko chociaż mam chwile że frustracjas sięga zenitu ale są to krótko trwałe chwile bo wystarczy że on spojrzy na mnie ty mi swoimi ślipkami i się rozpływam;p nie zamartwiaj się już masz bliżej niż dalej to przetrwania tego trudnego okresu!!!:* tulę Cię mocno kochana

Do góry