reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Mimozami, trzymam kciuki, żeby Hania spisała się tak dzielnie jak moja Emilka! :) I udanej imprezy! ;)

reklama
halo halo
my już po chrzcinach :) Kubuś przespał cała mszę, a największe niezadowolenie wzbudziło w nim ściąganie czapeczki do polania główki, więc troszkę pokwękał. samo polewanie nie zrobiło na nim najmniejszego wrażenia, ksiądz użył do tego ciepłej wody, więc luz :))

jeśli chodzi o stałe pory kąpieli, to u nas BARDZO pomogło to w ustabilizowaniu rytmu dnia Kuby, po kąpieli jedzonko, 3 godzinki aktywności i po następnym jedzeniu maluszek zasypia, aż miło.

mimozami- kciukasy zaciśnięte

AAAAAAAAaaaaa:wściekła/y: dziewczyny ja zaraz coś rozniosę! pare dni u teściowej i już mam ochote wracać do tej zimnicy:wściekła/y: co chwila dobre rady, jak mkody płacze to mi go z rąk bierze i lula, jak chce go karmić to sąsiedzi przychodzą i bierze go żeby pokazać, jak placze to oczywiście co chce dać? tak- WODĘ z CUKREM! ( kurde, chyba na urodziny kupię jek kilo cukru i ustroniankę!:crazy: co chwile mowi do małego, że biedny jest, ze niedajadł, ze mama nie dała jeść, ale za dwa miesiące to ona już mu zrobi kapuśniaczku, nawet mama nic nie bedzie wiedziala :szok: na wszystkie "nie mamo nie zrobisz" jest "no zobaczycie":wściekła/y: a przed chwilą zwrociła mi uwagę, że wypiłam trochę wody gazowanej! dziewczyny zaraz popełnie zbrodnie w afekcie! uciekam- bo wraca do pokoju i bedzie zaglądać co pisze!:sorry:

Firanka Pomogło!!! Od kilku dni kąpiemy Alanka ok 19.30. Po kąpieli cycuś i potem nawet szybko zasypia. Co noc od tego czasu budzi sie ok 1.30 i 5 rano na jedzonko, następnie ok 8 a potem bierze go moja mama a ja śpię do 11 :-):-):-)

Przytoczę wam co znalazłam o tej sekcie LIKANIE :

"Likanie to sekta, której członkowie wierzą, że mogą zamienić się w wilkołaki. Wystarczy tylko złożyć ofiarą z człowieka, najlepiej z dziecka, a potem wypić jego krew. Przeobrażenie w wilkołaka następuje tuż po tym. Informacji o sekcie likan jest niewiele. Mit o istnieniu wilkołaków jest jednak znany już od czasów prehistorycznych."

Czy OJCIEC MADZI miał coś wspólnego z SEKTĄ? LIKANIE lub LYKANIE - co to jest? Co wiadomo o SEKCIE LIKAN?. LIKAN, LIKANIE, LYCANIE, LYCAN, LIKAN CO TO JEST, SEKTA LIKAN, WILKOŁAKI, WILKOŁAK, SEKTA, LYCAN SEKTA, LIKAN SEKTA CO O NIEJ WIADOMO, LI

Witajcie:):)

Kurde z Madziulka masakra, taka mtka to ja pierdziele,ale ***** jak wy****li z tym kinem to myslalam ze nie im sie w tv cos pomylilo..no ja*******e jak mozna isc do kina??nieeeeee!!!nie wierze!

A u nas Mala chyba nauczona raczek MAmy:(:(:(
Kurde ale wiem ze to troche moja wina,bo jak Patryk spi a ona sie drze jak nie wiem to ja szybko na rece zeby Mlodego nie obudzila...no i jak tu kurde nie wziac na rece:(:(
eehh mowie Wam..

firanka asienka to juz 3 z Poznania jestesmy:)

ankubator kurde wpspolczucia,wracaj szybko do domcku:)

Maxwell, kąpiemy go zwykle ok 18.30-19, średnio 40 minut przed karmieniem. kąpiel razem z całą pokąpielową pielęgnacją zajmuje ok 20 minut, później mały ma fazę gadania i śmiania się, cycek, Kuba ma oczy jak 5zł, zawijam go w kocyk i spaceruję z nim po domu, oglądamy ściany, drzwi, sufity, czasem siadamy sobie z nim przy stole i gadamy, zwykle po 1,5 godziny mały już usypia, ale nie jest to głeboki sen, taki typowo nocny, dopiero po następnym karmieniu momentalnie śpi :)

Ankubator, współczuję, mnie takie "złote rady" do dzikiej furii doprowadzają...

Ankubator Wspołczuję teściowej. Jak slyszę takie "no zobaczycie"- to krew mnie zalewa. Ja na szczęscie mam z tesciową kontakt mocno ograniczony, bo M jakos specjalnie nie ciągnie do rodzinnego domu. Chociaz podczas ostatniej naszej wizyty tam z małym (pierwszej i jedynej jak dotąd) To tesciowa kazala mi odprawiac jakies "czary" nad dzieckiem zeby nikt go nie urzekł-mianowicie kazala mi lizac powieki dziecka!!!:szok:Nawet chciala mi pokazan na Alanku jak sie to robi:wściekła/y: - Ale nie dalam:)
Dostalam tez przykaz picia duzej ilosci mleka i bawarki- zeby mleko bylo:) A ja mleka wcale nie piję, bo nie lubie i koniec!

reklama
kur wa zobaczcie co onet wrzucił : Zgwałcił niemowlę. "Powinna być kara śmierci" - Onet Wiadomości nie mogę się pozbierać,dosłownie ryczę jak bóbr,przecież ten Maluszek był w wieku naszych maleństw! Szkoda,że policja zapobiegła samosądowi!!!

Izu jest Nas 4 bo jeszcze Agniesia81 ;-)

Maxwell mój Smyk po kąpieli ma oczka jak 5 złotówki i leży w bujaku i ogląda eska tv,albo viva...ale małe dzieciaki uwielbiają to ;-)

Ankubator ja bym nie dała tej szantrapie dziecka i bym Jej zwróciła uwagę,ona teraz uczy dziecko noszenia,a Ty wrocisz do domu i będziesz nic innego robić tylko ziuziać

Ostatnia edycja:
Do góry