reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Asia- teraz zauważyłam że Milenka wczoraj miała urodzinki 100 LAT DLA CÓRCI !
Na "moich" styczniówkach 2009 teraz jest bardzo wesoło :tak: ale to zleciało, co ? Dosłownie za chwile i nasze grudniaki będą trzylatkami :-D Kochane zimorodki
p.s masz coś nie tak z suwaczkiem bo jest że skonczone 3l i za xxx dni znowu 3l

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny...
Czytam Was ale weny brak..
Myslalam ze bedzie przy 2 dzieci gorzej,ale jest do ogarniecia :0
dzis byla lekarka na kontrolnej i jest wszystko ok z Mloda,takzze sie ciesze..pogadala troche o szczepieniach pytala jakie,powiedziala czego nie jesc jak karmie;/ nmo i zbadala Mlooda:)

Jutro Patryk jedzie na 3 dni do dziadkow takze ciut lzej:)
Oby Mala byla grzeczna bo na razie cyc,kupa spanie:)

Malenstwo wspolczucia!!biedaczka..
Asko a co z Karolinka i jej waga??bo cos mi mignelo ze nie przybiera??

Milego wieczorku:)

asia najlepszego dla corci:):)

w tym suwaczku chodzi o to ze powinno byc za 365 dni czwarte urodziny,a sa trzecie..pewnie niedlugo wskoczy:)

Malenstwo, rozumiem. Zresztą z nimi nikt chyba nie wygra. Nie zmienia to jednak faktu, że sprawiedliwe to nie jest :/

asia_79, izi, suwak nie wskoczy, tjrzeba zmienic na nowy bo tego rodzaju jest na rok tylko.
izi, mala w dniu wypisu miala 3700, dzis u lek. 3690-3700g bo sie wahała , je ciagle. hm... sprawdzimy za 2 tyg. bo Kamil spadal na cycku...

Witajcie dziewczyny

chciałam się z Wami podzielić najnowszymi informacjami a mianowicie Michaś przez 6 tygodniu doszedł do wagi 4850 g czyli bardzo ładnie sobie przybrał na wadze:) z gorszych info to u małego jest podejrzenie alergii pokarmowej (jak nie urok to sraczka;/) przez kilka dni mam być na zaostrzonej diecie jak się nic nie zmieni to mam kupic bebilon pepti i dawać mu rozcieńczone z wodą od gotowania ryżu...boli mnie to bardzo bo uważałam na to co jem a jednak to za mało...szczerze bardzo chce nadal karmić piersią więc jem prawie nic...aaaa jeszcze jedno pediatra powiedział mi że mogę na razie zapomnieć o jakimkolwiek szczepieniu ze względu na stan maluszka, we wtorek idę na kontrole i może za dwa tygodnie na szczepienie...dodatkowo małego nadal męczą kolki czekam na sab simplex prawdopodobnie w sobotę będę już mieć...biedny ten mój skarb ciągle coś wynajdują;/
buziaki dziewuszki:*

reklama
Witajcie.Nie spałam całą noc dzisiaj. Nasza Kruszynka nas wystraszyła. Jak tylko po zaśnięciu kładliśmy ją do łóżeczka, budziła się z krzykiem (bo to nie był płacz, tylko paniczny krótki krzyk) przy czym w oczach miała taka panikę jakby sie czegoś wystraszyła. Trudno było ocenić czy to z powodu problemów z brzuszkiem (ulewa) czy coś się działo ponad to. Widziałam już niemowlęta z kolką, ale nigdy takiej reakcji. Po którejś z kolei próbie odłożenia jej i krzyku pojechaliśmy na pogotowie-pomysł męża, bo ja wiedziałam już co lekarz powie, że to kolka i rano do swojego doktora. Tak tez się stało. Mała przez calą noc bardzo malo zjadła i ciągle śpi, podejrzewam, że jest zmęczona płaczem. Nie mam pojęcia co robić. Pediatra pewnie powie, że to kolka, bo ja tez bym tak powiedziała gdybym tego nie widziała na własne oczy. W nocy popłakałam się z bezradności i strachu o małą i jak o 4tej przyjechaliśmy do domu to już nie zasnęłam tylko monitorowałam małą, ale na moim brzuchu spała już całkiem smacznie.

Do góry