reklama
agapa
Fanka BB :)
No muszę przyznać że napewno jest łątwiej, bo jednak jak potrzeba to pomagają. Z takimi maluszkami to sobie nie wyobrażam funkcjonowania, wystarczy mi jedna Maja, której wszędzie pełno.Agapa ja CIe podziwiam, że jestes taka zorganizowana z 4 ale byc może łatwiej troszke jak dzieci sa strasze to może cos pomagaja?
My też mieliśmy problem z chrzestnymi, bo ja mam pewne warunki (wierzący-praktykujący), ale z braku wyboru musiałam ustąpićinka- jak chrzciliśmy starszą to ksiądz nie wymagał zaświadczenia o bierzmowaniu rodziców ale to chyba zależy od parafii
agapa- my jeszcze nie wiemy bo nie dograliśmy chrzestnych
Dagne- mój też spisuje sie na medal, a że to pracoholik to mu chyba dobrze z tym że przejął wszystkie domowe obowiązki
dorotar- niemiłą przygode miałaś współczuje i co za ludzie
asia79- ja mam tylko dwójke i jak wychodze na dwór to ...podobne odczucia
My walczymy z katarkiem małej. Już jest lepiej ale ostatnie nocki nie były łatwe. Dziś odsypiałam do południa a Kasia ze mną
Chrzcimy jednak 29 stycznia, 2 dni po naszej rocznicy ślubu
kasia_jag
Zaangażowana w BB
cześć
Nie jestem ostatnio na bieżąco Widzę że jesteśmy wszystkie już w komplecie rozpakowane
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH
Ja własnie mleko odessałam i idę pospać jak się uda
Gdzie później Nas przeniosą jak zniknie Nasz Grudniowy wątek ?
Pozdrawiam Was Serdecznie i życzę przespanej nocy
Nie jestem ostatnio na bieżąco Widzę że jesteśmy wszystkie już w komplecie rozpakowane
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH
Ja własnie mleko odessałam i idę pospać jak się uda
Gdzie później Nas przeniosą jak zniknie Nasz Grudniowy wątek ?
Pozdrawiam Was Serdecznie i życzę przespanej nocy
lysa_d
Jak tak szybciutko tylko z zapytaniem. Czy ktoras stosuje krople Bobotic na kolke? Sa od 28 dnia zycia, Ben ma dzis 23 ale podalam mu bo strasznie sie meczy I mysle ze przez te kolki mamy te problemy z karmieniem I jego placzem prawie przy kazdym przystawianiu. Pamietam ze uzywalam przy Zuzi ale dostalam je jak juz jej kolki mijaly wiec nie wiem czy cos pomaga czy nie. Mam tez nadzieje ze te 5 dni wczesniej mu nie zaszkodza :-(
R
rojku
Gość
Ankubator dzięki, widziałam te linki, ale poza tą chropowatą skórką nic innego z objawów nie mamy. No może czasem mała niespokojna jest, ale to chyba każde dziecko czasem.
Pyszczek28
My chrzcić chcemy na wiosnę - kwiecień, maj
Wszystkie rozpakowane - super! Teraz powinnyśmy się nazywać mamuśki 2011/2012
Mam problem- plamki na skórze młodego + na uszkach i szyki, mały się wije i płacze na okrągło - zaraz po zjedzeniu, godzinę po i 2 godziny po. Jestem wykończona - on też, nie bardzo chce jeść, przy jedzeniu odchodzą mega gazy. Zastanawiam się czy to nie uczulenie na białko lub laktozę. Lekarza mam 17 stycznia. Myślicie że powinnam wcześniej sie skonsultować z kimś?
Wszystkie rozpakowane - super! Teraz powinnyśmy się nazywać mamuśki 2011/2012
Mam problem- plamki na skórze młodego + na uszkach i szyki, mały się wije i płacze na okrągło - zaraz po zjedzeniu, godzinę po i 2 godziny po. Jestem wykończona - on też, nie bardzo chce jeść, przy jedzeniu odchodzą mega gazy. Zastanawiam się czy to nie uczulenie na białko lub laktozę. Lekarza mam 17 stycznia. Myślicie że powinnam wcześniej sie skonsultować z kimś?
Dzień Dobry
Asko
Dasz sobie rade kochana !!! pomyśl, że ja mam trójke rok po roku właściwie a mój M też wyjedzie za chwile na drugi koniec polski co prawda na 3 dni, ale jak jest to i tak ciagle go nie ma
sesje robiła moja koleżanka fotograf.
taka sesję najlepeij jest wykonać pomiędzy 5-10 dniem od urodzenia u nas i tak już było w 15 dniu bo później maluszkom wyskakuje trądzik a tak jeszcze pamietaja ułożenie z brzuszka i wiecej śpia to im łatwiej robić takie różne zdjęcia z czapusiami, nie wiem czy tu jakas galeria jest moge wstawic jeszcze jakieś fajne bosko Kubat wygląda w tych czapach wielkich
a o cene zapytam bo ja się z nia inaczej rozliczam
u nas chrzest 25 lutego
Agapa tez miałam problem z chrzestną też mamy taki warunek bo dla nas to bardzo ważne by nie była to przypadkowa "sasiadka"
Kupinosia własciwie ubrac trójkę dzieci w dwie osoby to nie tak duzo wiecej, kapiel wieczorna tez nam szybko idzie, gorzej jak własnie sama zostane na 3 dni...
chodze jak Zombi mały Kubatek w nocy sypia tylko na moim ramieniu lub na brzuchu, wtedy ja czujnie śpie bo sie boje go tak w nocy zostawiać
łysa ja stosuje sab simplex 15 kropli przed każdym karmieniem i wieczorne kolki jak reką odjął
Kuba kaszle !!! nie wiem czy to kaszel z choroby? gorączki nie ma a w poradniku od połoznej wyczytałam, że takie małe dzieci nie maja odruchu kaszlu hm....
jedziemy dzisiaj na 18:20 do lekarza Kubatkiem i na kontrole bioderek przy okazji wszystko na jednej wizycie uff bez kolejek
Pyszczek myśle, że dobrze by było skonsultowac się z lekarzem dla własnego spokoju
powiem CI, że moja pierwsza córka wcale nie chorowaa a z druga latałam co 5 dni do lekarza ciagle cos jej wyskakiwało a to tradzik a to potówki a ja drząłam jak osika mimo, że to moje drugie dziecko było
Asko
Dasz sobie rade kochana !!! pomyśl, że ja mam trójke rok po roku właściwie a mój M też wyjedzie za chwile na drugi koniec polski co prawda na 3 dni, ale jak jest to i tak ciagle go nie ma
sesje robiła moja koleżanka fotograf.
taka sesję najlepeij jest wykonać pomiędzy 5-10 dniem od urodzenia u nas i tak już było w 15 dniu bo później maluszkom wyskakuje trądzik a tak jeszcze pamietaja ułożenie z brzuszka i wiecej śpia to im łatwiej robić takie różne zdjęcia z czapusiami, nie wiem czy tu jakas galeria jest moge wstawic jeszcze jakieś fajne bosko Kubat wygląda w tych czapach wielkich
a o cene zapytam bo ja się z nia inaczej rozliczam
u nas chrzest 25 lutego
Agapa tez miałam problem z chrzestną też mamy taki warunek bo dla nas to bardzo ważne by nie była to przypadkowa "sasiadka"
Kupinosia własciwie ubrac trójkę dzieci w dwie osoby to nie tak duzo wiecej, kapiel wieczorna tez nam szybko idzie, gorzej jak własnie sama zostane na 3 dni...
chodze jak Zombi mały Kubatek w nocy sypia tylko na moim ramieniu lub na brzuchu, wtedy ja czujnie śpie bo sie boje go tak w nocy zostawiać
łysa ja stosuje sab simplex 15 kropli przed każdym karmieniem i wieczorne kolki jak reką odjął
Kuba kaszle !!! nie wiem czy to kaszel z choroby? gorączki nie ma a w poradniku od połoznej wyczytałam, że takie małe dzieci nie maja odruchu kaszlu hm....
jedziemy dzisiaj na 18:20 do lekarza Kubatkiem i na kontrole bioderek przy okazji wszystko na jednej wizycie uff bez kolejek
Pyszczek myśle, że dobrze by było skonsultowac się z lekarzem dla własnego spokoju
powiem CI, że moja pierwsza córka wcale nie chorowaa a z druga latałam co 5 dni do lekarza ciagle cos jej wyskakiwało a to tradzik a to potówki a ja drząłam jak osika mimo, że to moje drugie dziecko było
Pyszczek28
asia jak to nie ma odruchu kaszlu? mój czasem też kaszle ale nie widze w tym nic złego - tak samo jak w kichaniu - oczyszcza nosek czy płucka.
reklama
Mojej też sie zdarza zakasłać /sporadycznie/ i nadal ma przytkany nosek glutami :-(.
W takim małym nosku takie duże baby !
Asia- faktycznie ma racje Twoja koleżanka. Wstaw więcej fotek please !
Agapa- u mnie ten sam problem, bo niełatwo znaleźć nam chrzestnych których będzie stać na zdrowaśkę w intencji dziecka
Dorotar- jak wstawia sie fotki jedna obok drugiej (te połączone) ? potrzebny jakiś specjalny program do obróbki ?
W takim małym nosku takie duże baby !
Asia- faktycznie ma racje Twoja koleżanka. Wstaw więcej fotek please !
Agapa- u mnie ten sam problem, bo niełatwo znaleźć nam chrzestnych których będzie stać na zdrowaśkę w intencji dziecka
Dorotar- jak wstawia sie fotki jedna obok drugiej (te połączone) ? potrzebny jakiś specjalny program do obróbki ?