reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

witajcie!ja znowu na chwilkę,bo ciagle brak możliwości bieżącego śledzenia co u Was.Może jak wreszcie zakupie router i podłączę mojego laptopa...dzisiaj bylismy na 1 wizycie u lekarza i mam do Was pytanie dotyczące szczepień, wiem ,że wiele razy byl poruszany ten temat ,nawet czytałam,,,,ale te rzeczy szybciutko gdzies ulatują.Podpowiedzcie proszę co robicie, jak nie dac się zwariowac w gąszczu tych wszystkich ofert z najwyższej połki.prosze o radę.Pozdrawiam wszystkie Bobaski:)

Ja wybrałam tak jak u starszej 5w1 bez rota, pneumokoków i czegoś tam jeszcze
Elma- zapraszamy :-)

reklama
U mnie położna dziś powiedziała, że o szczepieniach będziemy rozmawiać - ciekawe co będzie reklamować heh, także na razie się za dużo nie wypowiem,bo tez to dla mnie czarna magia -ale chyba skłaniam się tylko do tych obowiązkowych darmowych.

MamoOskarka-trzymam kciuki!!!!!!!!!!!:-D

hej dziewczyny!:-)
nie wiem jak wy, ale ja nie rozrozniam dni tygodnia i jestem permanentnie niedospana....;-)
Maly dzis dal popis... malo spania, duzo krzyku....:no:
Co prawda z karmieniem nie ma problemow bo ma wieksze potrzeby niz ja produkuje, ale martwi mnie to, ze chyba niestety ma kolki.... :-(
Wczoraj tez zauwazylam, ze schodzi mu skora ze stop:szok:, a dzis meza siostra dobila mnie tym, ze ma zielony nalot na gornym podniebieniu.... nie wiem co robic... chyba wypadaloby z tym do pediatry...:-(
Co do szczepien o ktorych tu mowa - ciagle sie waham....
Na razie mamy isc na usg bioder i do przychodni audiologicznej (w szpitalu dostawal antybiotyk)....
Milego wieczoru!

izi- ogólnie samopoczucie średnie. Strasznie wkurzają mnie poranne telefony i pytanie czy Karolcia już jest z nami. Ja rozumiem, że każdy czeka, bo to będzie najmniejsze dziecko w rodzinie, pierwsza wnuczka moich rodziców i w ogóle, no ale przecież wszystkim dam znać jak już urodzę.
Dzisiaj złapałam jakiś dołek, pewnie dlatego, że będę miała wywołanie, no ale z jednej strony cieszę się, że malutka będzie niedługo z nami.
A Ty kochana jak się czujesz?? Widzę, że mamaOskara zostawiła nas i pojechała na IP, więc pewnie Oskarek już niedługo będzie ze swoimi rodzicami:-):-)

mamoOskara- trzymam bardzo mocno kciuki kochana ;-) Niech Oskarek szybko pojawi się na świecie:-)

Moi rodzice pojechali dzisiaj na zakupy i nabyli nowiutki wózek dla Karolci. Zaraz wrzucę na odpowiednim wątku.:-)

MamoOskarka: trzymam kciuki z całego serca, żeby Oskarek wyskoczył szybciutko!:-)

mirabelka: my będziemy brać tylko na te podstawowe szczepienia

agapa: gratuluje zawziętości z cycem! ;D

My juz wykąpani i mam nadzieję, że Mlody nie wstanie przed 24 ;-) chociaż ma charakterek po Tatusiu i się robi maly złośliwiec ;D Nigdy, ale to nigdy nie zrobi mi kupki w brudną pieluszkę- dopiero jak zmienie to za pare chwil siedzi z taką zadowoloną minką a w około niego rozchodzi się "sielski zapach":-D

dziewczyny w dwupakach, korzystajcie z tego seksu! ja wam powiem, że mam cholerną ochotę, ale czekam juz miesiąc i dupa blada, bo albo szwy rwą, albo krwawie, albo coś... stracha mam też chyba :szok::-D

mam nadzieję, że u Phelanii wszystko ok!

2701...ja sie czuje ok...tylko myslalam ze jak to 2 dziecko to bedzie chociaz dzien po terminie:)a nie 3;/
z drugiej strony jak sobie przypomne ze bede juz z dwojka,to tez bede rzadko tu zagladac i przez to mniej czasu dla siebie:) to jeszcze niech posiedzi troche w brzuszku:)

a pozatym boje sie nocy:(
bo Tesciowie maja 40 km i zanim przyjada to wiesz bede sie stresowac ze ich budzimy w nocy a nie mamy wyjscia bo nie ma kto blizej byc z Patryczkiem..

jutro mam na 11 wizyte u ginekologa wiec moze po niej jak mamaOscarka pojade na ip??:)obyyy:)

mloda sie wierci,ale czuje ze ma tak malo miejsca ze az mi jej zal:(no ale za chwile bedzie z Nami to bedzie miec pole do popisu:)

Ankubator co do seksu to wierz mi ze mega mi sie nie chce;/;/

MamaOskarka czeka na rozmowę z anestezjologiem, ale prawdopodobnie dzisiaj zrobią jej CC. A tak chciała doczekać z tym do jutra... :)

Edit:
Jest decyzja! RODZIMY DZISIAJ OK. GODZ. 22:00 XD

Ostatnia edycja:
MamaOskarka trzymamay kciuki !!!! no to już drugi Oskarek będzie na świecie!!!!!!!!!!:-)
Phelania oby u was wszystko było ok &&&&&
izi a tobie życzę też po wizycie rozpakowania się :-D:-D:-D

Ankubator u mnie już po szwach śladu nie ma a 12.01 mam wizytę u ginekologa zobaczę czy wszystko ok

ja po tych wszystkich chorobach został mi katar w jednej dziurce i ból głowy z jednej strony głowy chyba znów odezwały się zatoki czyli stan przewlekły aż się boję ale jutro idę do laryngologa i zrobie sobie wymaz bo już naprawdę niemogę sama ze sobą wytrzymać jak nie urok to sra...ka zrobie sobie chyba tez tomografie i niech wreszcie wyleczą mi te zatoki do końca bo wiaterek zawieje a ja znowu gil po pachy
a ja dzię kiepske samopoczucie przez te bóle głowy ... mały się kręci nie chce zasnąć a ja padam pocę się dziś strasznieto chyba jakieś osłabienie i niewyspanie albo hormony, w nocy też budzę się spocona jak mops jakś przesrana jestem a wy też macie podobne objawy czy ja jakaś dziwna jestem??????

izi- u mnie to będzie pierwsze dziecko, a obawiam się, że nie znajdę na nic czasu, a co dopiero przy dwójce.
mamaOskara- trzymaj się kochana ;-)

Zmykam już do łóżka. Rano dalej na KTG, więc muszę się wyspać.
Dobrej nocki. Pa:-)

reklama
Do góry