reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

inka trzymam kciuki zaciśnięte żebyś urodziła dzisiaj i żeby wszystko było w porządku.

My z Maciusiem byliśmy dzisiaj w szpitalu na wizycie ale to w odpowiednim wątku :-)
Dzisiaj troszkę pojeździliśmy samochodem i widać że Maciuś lubi być wożony bo jak samochód jechał był cichutko a gdy tylko jakiś postój zaczynał skrzeczeć :-) Teraz moje chłopaki śpią obaj padli o jednej porze a ja mam czas na posiedzenie sobie na necie :-) w ogóle nie odczułam że są święta jednak święta w PL są inne tu tego niestety nie ma, ale mam dwóch najwspanialszych facetów przy sobie i to jest najważniejsze.

mamaOskarka życzę szybkiego powrotu do zdrówka :-)

dorotar wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spełnienia wszystkich marzeń dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich pociech :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ależ zazdroszczę Ince... :) już ma niunia przy sobie...
Kurcze powiem Wam, że nie uwierzę już jak będę w ciąży następnej, jak lekarz powie mi, że urodzę w 80% wcześniej ;p hahah... bo kurka, chodzę od 36tyg z rozwarciem, zgładzoną szyjką, a od 2 tyg mam skurcze i co?? Małej się wcale, a wcale nie spieszy...
I pamiętam jak Mła pisała, że nie czuje się "przeterminowana", tak ja się czuję i to w 200% !!!

Venus, a ty? zaciskasz nogi do 1???

dagne- ja od końca listopada też chodzę z rozwarciem itp. Lekarze w szpitalu mówili, że na początku grudnia urodzę, a tu du...a
Bardzo zależało mi aby urodzić przed świętami, a teraz jest to mi chyba obojętne. Chociaż fajnie jeśli malutka wyjdzie na świat jutro, pojutrze lub już w nowym roku, ale ja to sobie mogę marzyć, ona i tak zrobi co będzie chciała

Hej dziewczyny
Jak tam mineły wam swieta?bo ja co dziennie bywałam na ktg bo na dzis miałam termin.
A mam pytanie
Czy któraś z was w czasie ciazy dostała jakiegos uczulenia?
Bo mi w piatek wyszło uczulenie na palcach u rak i u stóp.
Jak byłam na ktg to pytałam lekarza i powiedział ze to jakas alergia na cos co zjadłam tylko ze ja jem wciaz to samo ,kazał pic mi wapno.
Troche sie boje tej wysypki a przy tym strasznie swedzi,mam nadzieje ze jutro dostane sie do dermatologa.
A wy co o tym sadzicie?

dagne ja się czuję mega przeterminowana :p Spojenie boli ciągle, nie mogę siedzieć, w nocy jak do kibelka wstaję to chyba z 15 min zanim ból ustąpi. Dziś łapały mnie skurcze co jakiś czas ale nic poza tym. Mnie będą trzymać do 2 tygodni po terminie :wściekła/y: Już mi położna zapowiedziała, że w razie co 31 do szpitala na wywołanie. Może ubłagam jeden dzień wcześniej bo już nie daję rady.

dorotar sto lat!!!

Święta święta i po świętach ?

jak minęły ? chyba nie zbyt pojadły rozpakowane bo trzeba uważać?

ile zostało zapakowanych mam ? hm...

Jak wasze maluchy sypiają mój je o 24 i śpi do 5... przybrał przez 12 dni 700 gram.

aaaa i pomyłka w rozpakowanych jest bo mój MIŁOSZ URODZIŁ SIĘ 14.12

Gratuluję Inka

I najlepszego dla solenizantki

Dorotar- 100 LAT ! :-)

My od Wigilii już w domku. Kochana teściowa specjalnie dla mnie narobiła pierogów i krokietów z serem :-) Moja trzylatka ładnie zaakceptowała dzidzie. Na razie nie widzę zazdrości. Znosi jej zabawki, głaszcze , ciągle całuje, ale jest mało delikatna i muszę pilnować :baffled: Kasie karmie tylko cycem. W szpitalu ładnie przybierała na wadze. Mąż spisuje się na medal. Tak więc na razie wszystko ok i oby tak dalej :tak:
Trzymam kciuki za nasze ciężaróweczki !

reklama
Witam:)prawie po swietach...
No to co mozna powolik rodzic heheheehe...najadlam sie pysznosci ze normalnie masakra:p teraz mi obojetnie...ale do 1 moze poczekac:)

To czekanie najgorsze.....
To ile nas zostalo kochaane do rozpakowania???

Inka ale ci sie udalo...tak chialas grudzien...

Asko jestes??:)a jak sie nastawiasz na drugi porod??boisz sie czy co??

dorotar ale mloda dupa jestes:) stolatek:)

bajeczka Ty to cchyba jestes najmocniej przeterminowana??czy jeszcze ktoras tak mocno??
a mowia ze 2 niby szybciej sie rodzi;/

Do góry