reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

no właśnie dziewczyny myślę że warto mieć laktator bo w każdym szpitalu próbują żebydziecko było karmione naturalnie, a jak załapie to przychodzi nawał w drugiej lub trzeciej dobie po porodzie...strasznie to męczące alema niby trwać tylko kilka dni więc się przemęczyć trzeba żeby nir doprowadzić do zastoju a w efekcie do zapalenia bo mnie tu położne straszą, że z tego mogą być poważne komplikacje...
venus myślę, że każdy szpital ma na stanie jakieś laktatory więc jak nie zdążysz kupićto cię poratują;p

reklama
Jeśli chodzi o pojemniki do mrożenia pokarmu to z mojego doświadczenia wynika że najlepsze są woreczki BabyOno. Nie kosztują majątku (15 zł za 20 szt - w porównaniu medela 70 zł 20 szt) i nie zajmują dużo miejsca w zamrażarce :)

hej laseczki!:) .. choć ja po dzisiejszym zważeniu rano czuję się jak smok.. psychicznie.. bo fizycznie ponoć nie wyglądam tak źle jak waga wskazuje:)

Mła
kochana weź pod uwagę że do tej pory był wysyp dziewczynek, a przecież ktoś musi im tu potem podołać... Ci mali panowie byli nam tu niezbędni!!! hihi swoją drogą to zabawne że 6 mam ur. tylko sami chłopcy, może jakaś dziewczynka się ujawni.. hihi
mamaOskarka ja też miałam jakiś kamienny sen, wstałam tylko siku raz i potem jak Kamil sie przebudził na mleko... hm.. ja nie chcę nic mówić ale ostatnim razem jak Nastazja się chwaliła że w końcu się wyspała to wylądowała na porodówce w ten dzień;p
Pyszczku to super wieści że mały już zajada wymaganą ilość z butli, to już naprawdę z górki:), no i gratuluję zaangażowania tatusia, to jest niesamowite wsparcie dla młodej mamy:) i duma że ma się takiego męża:)

kochane to dzis która???? bo ja bardzo chętnie dziś lub jutro, dziś bo bym miała 2 dzieci które sie ur. w imieniny miesiaca a jutro bo bym miała najlepszy prezent życia na urodzinki:) ... a tu nic się nie dzieję poza drobnymi kawałkami odchodzącego czopa...

jeszcze tylko dodam że mam złośliwą córkę... normalnie już się skarżę, całe 2 dni mnie martwiła a jak juz wróciłam z ip po sprawdzeniu tętna.. to aż maż w nocy mówił że czuje znowu jak Karolina się rozszalała, i tak aż do teraz non stop!!! ze skrajności w skrajność.

Dzień dobry
Ja melduję się z poczekalni bo wlasnie będę robić badania!
Rewelacyjne wieści z samego rana!
Puszczku,asienko wracajcie do domu jak najszybciej!!

Podłączam się do pytania o laktator ty!

Milego dnia

reklama
Do góry