reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

no ładnie, wszystkie mi się dziś wypakujcie i zostanę sama z brzucholkiem na posterunku :-D

chyba pełnia działa :tak:
chyba nie zostaniesz sama:):):):)
Dagne nie ubrana jeszcze ale tak sie prezentuje w swojej naturalnej urodzie :-)

Kochana masz najpiekniejsza choinke jaka widzialam w tym roku!!poprostu jak malowana,taaka rowniutka..super..ja tez chce taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mojM dzis wrocil z firmowej wigili,a ja wrocilam od Tesciow...patryczka im zostawilam do jutra...aha i spakowalam prezenty:):p

zmykam spac dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS, Asko jak jeszcze bedziesz wrzucac takie słodkosci to kurierem do poznania od razu wyslij!!!!!:*

reklama
Dziekuje za mile slowa odnosnie choineczki :tak:;-) strasznie poprawila mi humor i tak jak mi sie nie chcialo juz to jeszce ja ubralam i dopiero teraz skonczylam :-D zaraz wstawie fotke ;-) widocznie na tej plantacji choinek docinaja je jak rosna i moze dlatego sa takie pelne i w sumie bez wiekszych odchylen itd. Ja weszlam na strone internetowa, podalam jaki typ drzewka chce i jaka wysokosc a oni na drugi dzien przywiezli mi zawiniete zwloki :-D tak wiec choinki na oczy nie widzialam, dlatego tak sie ucieszylam, ze jest pelna bo takie wlasnie bardzo lubie :tak:

Widac, ze pelnia jeszcze nie ruszyla pelna para i jestem ciekawa czy jak sie niedlugo obudze to czy ktoras doda cos na sygnale ;-) trzymam kciuki i mysle, ze moze Violett sie niedlugo obudzi ;-)

Spokojnej nocki!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
ja dopiero skończyłam robić aniołki i miałam jeszcze wziąć się za kartki ale chyba sobie odpuszczę i spróbuję zasnąć!

ciekawe czy któraś z mam właśnie rodzi?? niby pełnia a jakoś to na nas nie działa...

lysa a choinka wyszła Ci piękna!! bardzo gustowna!! takie właśnie mi się bardzo podobają!!

A ja jeszcze nie spię. Skurcze mnie łapią co 4 min. Wzięłam się za pranie i jak chodziłam było ok, a teraz znowu to samo . Niby jestem już doświadczona a niewiem co mam robić. W końcu to już termin. Poczekam jeszcze i zobaczymy.

Violett, ale ja właśnie o takiej położnej mówię! Tylko że do niej powinnaś się zapisać (a jeśli jesteś zapisana od czasów Mariki) to zgłosić, że spodziewasz się Fabiana, jeszcze w ciąży. Ona ma obowiązek udzielania Ci porad już na tym etapie - również telefonicznych.

Łysa,
wyszło super!

Klariss milczy, a ja obstawiam, że jest już po.... :)

Prawdę mówiąc po poełni spodziewałam się czegoś więcej. Jest zdecydowanie przereklamowana....

Ciesze sie ze choinka sie podoba ale o boziu chyba sama sobie krzywde nia wczoraj zrobilam :-( okazuje sie, ze kopaniem ziemi ponaciagalam sobie miesnie...poldupkow!!!!! Normalnie tylka nie moge podniesc z lozka bo bol miesni jest okropny. Ciagnie mi sie az na uda :-( skurcze tez zaczely dokuczac wiec dzis jak nigdy modle sie, zeby nie zaczac rodzic bo nie dam rady :-( Ide wziasc prysznic i rozmasowac ale czarno to dzis widze.

Agapa, Phelania, Violett i Klariss dajcie znac jak mozecie czy rozpakowywanie sie udalo.

Zmykam i milej niedzieli zycze. Buziaki

reklama
Dzień dobry. :-)

Mało zaglądam przez weekend bo mój M jest całą sobotę i niedzielę w pracy, a ja nie chcę być sama w domu i przesiaduję u rodziców, a tam siłą rzeczy nie siedzę na komputerze. Wracam do domu tylko na noc i teraz mam chwilę na net dopóki się nie zabiorę do mamy znów. Ale w miarę możliwości postaram się przekazywać wiadomości od Violett, trzymajmy kciuki żeby szybko przytulała już Fabianka :tak:

Pełnia minęła a tu nie ma całej bandy dzieciaczków? :-D

Do góry