reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Asko, czyżbyśmy coś przeoczyły na zakupowym? Usuwamy wszystkie obce oferty wysyłając ich autorkom maila z wyjaśnieniem dlaczego. I dzieje się tak niemal codziennie, bo jednak sporo osób wpada na taki pomysł. Jeśli jednak coś zostało, daj znać w którym miejscu - zamiecie się ;)

reklama
He he, nawet posty piszemy w tej samej minucie :D Było raz tak, że ja wysyłałam maila dlaczego usuwam wpis, a jak chciałam go usunąć, okazało się, że Sergi to w tym czasie zrobiła i nie mam co usuwać XD

Dzięki dziewczyny za nowe wiadomości na sygnale, az się cieplej w serduchu robi:-)

Witam się szybciutko póki Hania śpi!!!
Ja już powoli zapominam co to dolegliwości ciążowe:-)))) Współczuję Wam dziewczyny, ale już niedługo i wszystkie będziecie tuliły swoje maleństwa. A ja się właśnie dowiedziałam, że moja siostra jest w 4 tg ciązy:-).
Nie orientuję się która z Was już urodziła,ale wszystkim mamusiom GRATULUJĘ!!!!
I trzymam kciuki za nierozpakowane. Powodzenia!!!

Gratulacje dla siostry:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja wciąż na uczelni ale info o nowym dzieciaczku poprawiło mi humor :)
Cała ciążę przechodzilam bez choroby a dziś mnie dopadło :( czuje się fatalnie i to chyba grypa bo łamie mnie w kościach i do tego katar i ból głowy!!

Aśko - oj tak... liczę na to, że Mała wyczuje kiedy wyjść robiąc mi prezent :D no zobaczymy, czy będzie taka grzeczna :) na razie wypycha mi piętę z prawej strony ;p

Hej Kochane!
Super,że kolejny GRUDNIACZEK na świecie:-):tak:
Widać,że codziennie jakaś mamusia się rozpakowywuje:tak:
Właśnie korzystam z chwili,że mój maleńki ssaczek śpi-ale dziewczyny drukujecie nie sposób Was nadrobić:tak:;-)
Buziaczki dla Mamuś jeszcze brzuchatek

dagne hehe no to obie czekamy na ten sam dzień w tym roku wyjątkowo i to wcale nei ze względu na jakąś mega impreze:) chyba że na porodówce... ze szczęścia:)
Mła, Sergi możliwe że pisałam o postach które właśnie zgarnęłyscie już wczesniej, dziś nie odwiedzałam wątków ale poprostu mi sie wspomniało jak patrzałam w weekend że coś nowego było od osób z zewnątrz. Hihi a komplementy się należą słusznie :) hihi tylko proszę mi tu nei obrosnąć w piórka!!!!lp;p;p;p

reklama
cześć dziewczynki;) dziękuję za wszystkie gratki, ciesze się że niespodzianka się udała...tak jak kota wspomniała bóle dostałam wczoraj w okolicach 7 rano, nieregularne i silne głównie bóle krzyżowe...do wieczorA jeszcze się nasiliły na IP byłam o 1 w nocy i do 7.50 walczyliśmy...miałam poród zabiegowy więcej napisze w odpowiednim wątku...

p.s. jestem mega szczęśliwa
p.s.2 dziękuję kota

Do góry