reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Kota - zastanawiam się, czy to przez ten quiz, czy po prostu wysłali dla przyszłych mam :) ale nie powiem - miłe to :)
MamoOskarka - a może Mła ma racje i dostaniesz jakąś mega pake hehe :)

Hm... ja byłam niegrzeczna chyba w tym roku jak zwykle nic nie dostałam : smieje się :

Dziewczyny udanego dnia ! będę po gin.

Trzymajcie kciuki ,żeby chociaż było te rozwarcie na 1 :>

mnie się wydaje, że wszystkie mamy dostaną te misie, z tego co pamiętam, to wpisywało się tam przewidywaną datę narodzin, może to jest od niej uzależnione.

MamoOskarka, może dla Was będzie faktycznie jakaś specjalna nagroda, miś XXL czy coś takich gabarytów :-)

Gosia, kciuki zaciśnięte!!!

Kota - pewnie tak :) ale i tak miło z ich strony :)
O rany... ja chyba dziś spróbuje z białą armią o ile będę mieć siłę :) bo na serio ostatnio to padam z niewyspania... w dzień nie potrafię usnąć, a nocą męczą mnie te nieregularne skurcze i siku... i potem chodze jak zombie po domu ;p

mamaOskarka dziękuje;p;p wiem że to nie moje zadanie, nie chciałabym żeby ktoś pomyślał że się wtrącam.. ale kurcze same takie zasady ustaliłyśmy, więc się pilnujmy:) choć podejrzewam że Olluchna i Kupinosia poprostu nei wiedziały, dlatego wpisałam tą informację:) ale teraz już każdy będzie znowu doinformowany:)

Kota
, a ja wczoraj po wielkich bojach trafilam w koncu do mojej fryzjerki i jestem przeszczęśliwa też stwierdziłam u niej że teraz to ja mogę jechac na porodówkę bo wyglądam jak człowiek, a nie odrost na 15 cm. a że mnei uczesała ślicznie jeszcze.. to liczylam że jak poskacze na tej cholernej zumbie to mnie ruszy a tu klops...

ja z kosmetykow podczas porodu na buzce będę miała tylko pomadkę ochronną!! obowiązkowo, bo strasznie wysuszają sie usta. Reszta tak jak napisałyście nie ma większego sensu... choć tusz i delikatne cienie tez będę miała w torbie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Asko, Kochana, to jak najbardziej Twoje zadanie! No nasze wspólne forum i każdy może zareagować, tym bardziej, że tu ciągle sie coś dzieje, więc niektóre rzeczy wyłapujemy z opóźnieniem :)
Dzięki, że chciało Ci się zrobić cokolwiek! :* :)

Ostatnia edycja:
Do góry