reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Venus ostatnio to aniołki z masy solnej, innego kształt przywieszki na choinkę, choinki z sizalu i kartki świąteczne!!
takie dodatki do prezentów dla rodziny, bo w tym roku chyba ograniczę budżet w tej kwestii bo inne ważne wydatki przed nami!
Phelania a te puzzle faktycznie trudne! może do porodu zdąrzysz ?? :-D

Phelania to coś się nie przykładasz, pewnie czekasz na Twoje dzieciątko aż Ci pomoże ;-) W sumie to sama bym sobie poukładała:-D

Inka przynajmniej część prezentów masz z głowy. Ja planuję w przyszłym tygodniu jechać na zakupy. Akurat z wyborem prezentów nie mogę liczyć na mojego M.:-( Jeszcze nie kupiłam prezentu na Mikołajki dla 4 i 2 letniego chłopca i jutro się wybieramy. U nas budżet też ograniczony..

Ogólnie powiem wam ze troszke za trudne tło sobie wybralam bo jest tylko trzy kolorowe:sorry:Inka-co ty!!! nie wyrobie sie nie ma takiej opcji :-Djesli chodzi o wydatki u nas tez jest nie za ciekawie wszytko poszlo na maluszka:sorry:Venus - poczekam jak maly podrosnie to dokonczymy;-)

MY jedziemy na zakupki prezentowe w piatek tzn M zostawia mnie w galeri a ja robie zakupy:-D

Pewnie jestem sama ,ale nie potrafie usnac ... kolejna noc...
dzis meczy mnie jeszcze biegunka.
bole sa ,ale czy to skurcze nie wiem ...

w dodatku chce mi sie wymiotowac .

Ostatnia edycja:
reklama
Olluchna ja tz nie spie :-(

A te bole to masz jakies regularne?

Musze sobie zrobic platki bo glodna jestem :baffled::szok: a nogi i rece spuchly mi dzis w nocy, ze hoho :nerd:

Ostatnia edycja:
Do góry