reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2011

reklama
Venus ostatnio to aniołki z masy solnej, innego kształt przywieszki na choinkę, choinki z sizalu i kartki świąteczne!!
takie dodatki do prezentów dla rodziny, bo w tym roku chyba ograniczę budżet w tej kwestii bo inne ważne wydatki przed nami!
Phelania a te puzzle faktycznie trudne! może do porodu zdąrzysz ?? :-D

Phelania to coś się nie przykładasz, pewnie czekasz na Twoje dzieciątko aż Ci pomoże ;-) W sumie to sama bym sobie poukładała:-D

Inka przynajmniej część prezentów masz z głowy. Ja planuję w przyszłym tygodniu jechać na zakupy. Akurat z wyborem prezentów nie mogę liczyć na mojego M.:-( Jeszcze nie kupiłam prezentu na Mikołajki dla 4 i 2 letniego chłopca i jutro się wybieramy. U nas budżet też ograniczony..

Ogólnie powiem wam ze troszke za trudne tło sobie wybralam bo jest tylko trzy kolorowe:sorry:Inka-co ty!!! nie wyrobie sie nie ma takiej opcji :-Djesli chodzi o wydatki u nas tez jest nie za ciekawie wszytko poszlo na maluszka:sorry:Venus - poczekam jak maly podrosnie to dokonczymy;-)

MY jedziemy na zakupki prezentowe w piatek tzn M zostawia mnie w galeri a ja robie zakupy:-D

Pewnie jestem sama ,ale nie potrafie usnac ... kolejna noc...
dzis meczy mnie jeszcze biegunka.
bole sa ,ale czy to skurcze nie wiem ...

w dodatku chce mi sie wymiotowac .

Ostatnia edycja:
reklama
Olluchna ja tz nie spie :-(

A te bole to masz jakies regularne?

Musze sobie zrobic platki bo glodna jestem :baffled::szok: a nogi i rece spuchly mi dzis w nocy, ze hoho :nerd:

Ostatnia edycja:
Do góry