reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Ale super wieści przyniósł dzisiejszy dzionek- no to dalej dziewczynki......na porodówkę:rofl2: Też już bym chciała ale nie pcham się do kolejki:-)
mamcia ja w połogu brałam tylko prysznic, bo nie mogłam moczyć zbytnio szwów po zszyciu krocza. Babka , która przychodziła z przychodni do nas oglądać Kami badała też mnie i powiedziała mi kiedy mogę się moczyć, a tak to w ciągu dnia do podmywania stosowałam tantum rosa i szybko mi się ładnie wszystko zagoiło.

dziewczyny a co z nasza Salsik ? ktoś ma jakieś wieści? i co u Pyszczka ??
mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze i że brak czasu powoduje że ich tu brak!!

w ogóle się zastanawiałam ile potrwa nam "ogarnięcie się" z maleństwem w domu! bo widzę, że nasze mamusie póki co milczą no ale wiadomo mają BARDZO WAŻNE POWODY :tak::-):happy:

Córa zabrała lapka a mąż mnie zgania ze stacjonarnego kompa więc ja się już muszę na dziś żegnać:tak:

Dobranoc kobietki, spokojnej nocy życzę bez wstawania na siusiu;-)

Hehe, o CC raczej nic nie wiem żebym miała mieć, ale powiem szczerze, że chyba bym nie protestowała, bo póki co to kiepsko się czuję i nie wiem skąd brać te siły na dłuuugi pewnie i męczący porod.
Tak poza tym to i tak o 7:00 rano jeszcze wiedząc że idę do szpitala z nerwów bym nic nie zjadła więc na czczo będę jak nic! Nie musieli mnie nawet o to prosić. :eek:

Czekam na mame, bo musze z nia porozmawiać poważnie.. Zaczyna mnie boleć głowa. :baffled:

Rojku, śliczne to Twoje Anielątko, tylko coś mu łobuz z buzi wygląda! To imięto tak trochę pod prąd i na przekór ;))) Słodka jest! :)

MamoOskarka,
czy Ty chcesz, żeby niektórym wysadziło pęcherze??? ;))))

Witam Kochane

Ja na chwileczke, mala dała Nam dzisiaj popalić-całą noc prawie nie spała od 1 do 7:szok:, i caly czas albo ja lulałam albo dawałam cyca, dzisiaj w dzien tez jakos nerwowo spi a mnie dopadł chyba baby blues-plakalam z bezsilnosci poł dnia, w nocy prawie nie spimy, dobrze ze mama przyjechala bo bym nie wyrobiła, a taka była grzeczna jak wychodzilam ze szpitala

Jutro mamy pierwsza wizyte u pedriatry, mam tyle pytan, czuje sie taka zielona, czasami az mnie to przeraza.

Rojku, Izu ciesze sie ze wasze maluszki sa juz z Wami

Aha, moje kochane taka mała dygresja-najlepsza dieta na swiecie to karmienie piersia i opieka nad dzieckiem, w ciazy przytyłam 11 kg- jak wychodzilam ze szpitala wazylam 7,5 kg mniej a dzisiaj juz waze 11,5 kg mniej.:-)

Aga, współczuję. Mam nadzieję, że mała szybko złapie jakiś sensowy rytm i da Ci wytchnąć. Staraj się wychodzić na jakies malutkie zakupy, albo krótki spacer. Powinno Ci to pomóc podtrzymać jako-tako znośny nastrój...

Mam nadzieję, że u mnie z wagą będzie podobnie. Twój post napawa mnie optymizmem ;)

reklama
szybko jakoś dziś nasze mamusie poszły spać więc pewnie od rana będzie ruch jak na centralnym...
oby nowy dzień przyniósł nowe wieści :-)

dobranoc!!

Do góry