reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja dziś wypróbowuję bardzo ciepłą kąpiel jako wywoływacza, ale w tym celu muszę udać się mieszkanie obok :-D
do rodziców :p

Dobrych snów/porodów!

reklama
Gosiu dzięki. Może jeszcze męża zmęczę :) Miałam jeszcze troszkę przysiadów przy rurce w przedpokoju porobić, ale coś nie bardzo mam ochotę :confused2:
Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba :-p

Ale cudne zdjęcia:) Nic tylko patrzec:)

Dziewczyny z tym "przyspieszaczami" to jest tak że one działają na szyjke. Zmiekczaja ja i potem łatwiej się rodzi:) Tak mówi moja ginekolog.

No a u mnie wystarczyło wyjsc na małe zakupy żeby znowu skurcze mnie dopadły. Ehh ja to się mam z tymi skurczami.

Lecę juz dziewczynki spać.Dobranoc.

Życzę owocnych nocek;)

Nie wiem jak wy ale ja postanowilam, ze dzis rodze i juz :-D

Jak mi sie moj plan powiedzie to bede wam zdawac relacje na zywo z porodowki i bedzie jak polska tv w uk :tak::-) poki co mam zgage :eek: dobry start co nie? Tez mi sie tak wydaje, od czegos ten porod trzeba zaczac a nie ma nic lepszego jak zgaga przed snem :wściekła/y::-D

Mlody mnie teraz bedzie okladal, bo po ananasie szalu dostaje :szok: tez mysle, ze to dobry poczatek porodowej nocki :-D

Ehhhhh swiruje, mowie wam, ze swiruje ale nie wiem co gorsze, probowac wykurzyc dziecko przed terminem czy kolejne dni w domu z moja mama :eek::szok:

Gosia, rojku owocnej nocki i dla was, mysle, ze ta noc jest nasza :happy::-D
Mla, mamaOskarka a was gdzie dzis wywialo? Mla pewnie zjadla za duzo ciastek a MameOskarka gra komputerowa wciagnela :rofl2: zyjecie?
Inka ciesze sie, ze wizyta udana i z wodami ok :tak:
Violett ty juz tez 38 tydzien jestes wiec jakby cos to mozesz rodzic tak? Trzymam kciuki, zeby skurcze cie opuscily cobys sie bidulko wyspac mogla :tak:

A calejnszcie naszej rodzinki zycze milej i spokojnej nocki, bo jak juz wspomnialam ta nalezy do mnie, goski i ,rojku :tak:;-):-D buziaki

U mnie nocka już się skończyła:baffled::crazy:
Maja obudziła się przed 3.00 z gorączką, dostała czopka i po małych trudach zasnęła i śpi, a ja niestety nie. Zdjęłam pranie , powiesiłam następne, zrobiłam herbatę i siedzę na bb. Kurcze coś mnie jedno oko zaczyna dziwnie kuć, oby tylko mnie te spojówki nie dopadły:eek:

U mnie nadal cisza.ech.

Agapa - moja przyjaciółka zawsze powtarza - nieszczęścia nie chodzą parami, tylko stadami. i coś w tym niestety jest. jak coś się wali to na całego. jestem też na to doskonałym przykładem. najpierw kot mi niespodziewanie umarł. a teraz dopero tragedia się rozpoczęła. Majka- dwuletnia córeczka mojej siostry wylądowała wczoraj w szpitalu. ma sepsę. stan krytyczny. ryczę cały czas. i jak ja mam skupić się na moim szczęściu. do doopy!!!! sorry, za ciężki kaliber. ale chwilami naprawdę brak mi sił....
Kochana życzę dużo zdrowia dla siostrzenicy i obiecuję modlitwę. Trzymajcie się obie jakoś i daj znać co i raz co z małą (PW) Myślami jestem z wami. Wiem że to niewiele, a jednak pomaga.

Agapa zdrówka dla Majeczki. Połóż się kochana jeszcze jak malutka śpi.

Mam pytanie ogólne, gdzie mogę zostawić na forum swój nr tel.? W razie gdybym zaczeła rodzić chciałabym Was poinformować

reklama
Nie spie juz od 4 :wściekła/y: wiec postanowilam wstac i zrobic sobie kawke i tosta i czekac az wszystkie sie pobudzicie :tak:

Nawet nie wiecie jakie mialam dzis skurcze....lydek :-D:-D to jedyna informacja z mojej akcji 'porodowej' :cool: cos czuje, ze mlody czeka na tate i ani drgnie. A. byc moze dostanie przepustke na weekend do domu i tym sposobem moze bylby przy porodzie bo nadal sie ludze, ze bedzie :-( poki co nawet do sklepu nie moze wyjsc sam i ciagle go obserwuja. No to posmecilam :-)

Nie mam pojecia co dzis robic :baffled: moze ladna pogoda bedzie o sie z Zuzia chociaz godzinke przewietrze bo bidulka jz kilka dni w domu siedzi ale ciagle padalo i zimno jest. Na szczescie kaszel jej przeszedl wiec chociaz taki dobry plus bycia z mama w domku. Od kiedy nie chodzi do przedszkola i moja mama jest to jakos bardziej sie zzylysmy i ciagle sie do mnie tuli, caluje, glaska, minki strzela i trzepocze rzesami jak chce czekoladke :-D zawsz pokazuje wtedy paluszkem, ze tylko jendna by chciala :-D

Ok, koniec moich wypocin bo w sume nic ciekawego nie mam do powiedzena :cool:

Budzic sie i pisac cos, zebym z nudow nie umarla :happy:

Do góry