reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Mla, gosia specjalnie dla was:

1 caly fenkul
2 ziemniaki pokrojone w kostke
Kostka rosolowa
Woda

Podobno smaczna :eek:

Kumpela zjadla wczoraj, na razie nic jej nie ruszylo ale ta polozna co dzis u mnie byla to byl wlasnie jej pomysl, bo podobno we Francji uzywaja w jakis sposod fenkul do wywolywania porodow. Czy prawda czy nie zupe zjesc mozna przynajmniej jakis pomysl na obiad :tak:;-) a wy kochane rodzcie bo ja to predzej jajko zniose niz urodze....

reklama
Łysa, a może one tego fenkułu używają zupełnie inaczej???? XD Nie wiem, może do masażu, albo co XDXDXD
Ale przyznaję, ja bym mogła taką zupkę zjeść. Gorzej z M. Chyba by mnie odprawił z kwitkiem ;))))

Kota, jak patrze na Martusię, to aż chce mi się powiedzieć w stylu mojej babci - "ojojosia!" :D

Mla ja poraz kolejny racze sie ananasem bo dobry i ludze sie jak kazdej nocy :-D nie mam kogo molestowac chyba ze sama siebie (bez takich prosze :-p) sutki mam na mysli wiec ananas mym najlepszym przyjacielem ostatnio :-D

Dagne swiezy jest niezastapiony w smaku, pieknie wypala jezyk i gardlo :-D przynajmniej u mnie :-D ale gdzies czytalam, ze zawiera skladnik podobnu do prostagladyn czy jakos tak wiec jak nie ma sie bialej armii to ananas najlpszym kochankiem ;-)

Piękne nowiny po powrocie o nowych Maleństwach na świecie.
My po treningu odwiedziliśmy jeszcze market i część prezentów dla chrześniaków już zakupione - nastraszyłam mężolka, że sam będzie to później załatwiać i szybko się zmobilizował do zakupów. Zostali nam rodzice i Kami.
A Wy tu o ananasach:rofl2:
Mój ananas siedzi na kanapie i bawi się jak dziecko-rajdy samochodowe na konsoli:-)

Ostatnia edycja:
Łysa -no to ja od jutra wcinam ananasa, a w Mikołajki nam się uwieść mężowi ;p

Idę się położyć :) drugi odcinek Rodzinki.pl się zacznie za moment :)
Dobranoc :D

Izu myślałam ze może cos ruszy po badaniu ginekologa, ale nie widac nic. Troszke mnie pobolewa podbrzusze, ale jeszcze czuję, że daleka droga. Trzymam kciuki za córeczkę siostry. To straszne. Najgorsza jest bezsilność!!

Oj ale szaleństwo hormonów mam dzisiaj! Ze złości w śmiech a potem w płacz. Straszne wahania :szok:

łysa dobrze że mówisz bo ja myślałam że ze mną coś nie tak gęba mnie boli jak po chilii:eek::eek::eek: myślałam że za mało dojrzały bo ngdy aż tyle nie zjadłam ale ok ze mną wszystko ok

a ja wyczytałam że ananas na zatoki dobry i naczynia zamyka acha tak pewnie jak na przyspieszenie porodu , właśnie krew z nosa mi leci:crazy:

reklama
izu dużo zdrówka dla siostrzenicy!!!! niech malutka wraca szybko do zdrowia!!!
rojku ja też dziś mam huśtawkę nastrojów, zaczęło się od rana a teraz nieco się uspokoiłam!

a ja dziś przegapiłam "porodówkę" i chyba włączę nagrywanie w nocy!
póki co oglądam "tap madl" choć zupełnie program nie w moim typie! no ale cóż, M wysłałam do sklepu więc trzeba sobie jakoś czas wypełnić!!

wszystkim mamusiom życzę spokojnej nocy!!

Do góry