reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Rojku, w nagrodę za to, że się przyznałaś łobuzie, ustąpię Ci na chwilkę miejsce (nie mogę długo leżeć na jednym boku) :)

Anno K., witaj :) Widzę, że jesteś z naszych okolic. Na kiedy masz termin i w którym szpitalu będziesz rodzić?

Ja chyba już się pożegnam. Idę zrobić sobie ciepłą kąpiel i ogolę krzaki na nogach.
M dzisiaj w pracy, także Karolcia niech siedzi w brzuchu, bo tata stanie całym zakładem, żeby dostać się na porodówkę.

Zmykam do wanny i później tv.

pa:-)

rojku dzięki wielkie zaraz sobie rozsypie i biorę się za zbieranie:)
zmotywowały mnie skurcze które męczą mnie od rana póki co nieregularne i bezbolesne...przez tego d*pka nie wiem czy mi się rozwarcie powiększyło więc doszłam do wniosku że lepiej dmuchać na zimne:D

DZIEWCZYNY NIE CHCĘ Z OSOBNA WYLICZAć BO NIE CHCĘ POMINĄć ŻADNEJ ALE DZIĘKI WIELKIE ŻE JESTEśCIE:-D:-D:-D Kochane BB ciotki nie zawiodą

ale powiem że dziś od rana gaduły to rekord strzeliłyście z 16 strontego było ojjjeeeeejjjj

owocny dzień w maluszki dziś oby tak dalej!!!!

a ja po zakupach 6b toreb przyniosłam sama, wszystkie schody zaliczyłam w ikeii, 4 tabletki wiesiołka wziełam, popiłam pyszną herbatką z liśnci malin miam:-D rozrzuciłam pudełko z klockami Zu i pozbierałam ( Zu była w szoku co robię minę mieli wszyscy jak bym oszalała :szok: ) a teraz siedzę czytam was pojadam ananasa a co tam , po porodówce na TLC gorąca kąpiel przysiady i molestowanie M dziś chyba nie wypali bo nie gadamy ale cóż nie można mieć wszystkiego,

Ja jakaś spokojniej dziś bo Zu bawi się z babcią i ma opiekę ufffff:-D:-D:-D:-D

Mła kota co do stanowiska czarownicy na forum to oficjalną dymisję składam i umiem z pokorą i podkulonym ogonem wycofać się bo niestety nie jestem skuteczna więc jeśli Mła władna czuje się w temacie to proszę o POMOC !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
asienka gratuluje samozaparcia!! ja wciąż odkładam to na później bo po dzisiejszej wizycie raczej nie zapowiada się na wcześniejszy poród!!

i coś jeszcze miałam napisać... ach ta skleroza!! :zawstydzona/y:

Gosia, JESTEŚ BOSKA! Zastosowałaś genialną kombinację czynników motywujących Oskarka to wystawienia główki wiadomo skąd :D Jeśli nie zadziała to tylko dlatego, że przegapiłaś zupę z fenkułu XD
I kochana, z tą mocą czarownicy to tak nie ma, że mówisz i masz. Najpierw musze złożyć moje biedne kości na łóżku, potem pomęczyć się z tym kołem młyńskim w moim brzuchu kilka godzin, a na koniec może się przyśni, a może nie :D

Dziewczynki Aga7602 jest od trzech godzin z maleństwem w domu i próbuje się ogarnąć ;) Jak tylko jej się to uda, zda obszerną relację z wczasów w szpitalu ;) Póki co przesyła buziaki dla wszystkich i gratulacje dla rozpakowanych mam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry