reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Rojku, w nagrodę za to, że się przyznałaś łobuzie, ustąpię Ci na chwilkę miejsce (nie mogę długo leżeć na jednym boku) :)

Anno K., witaj :) Widzę, że jesteś z naszych okolic. Na kiedy masz termin i w którym szpitalu będziesz rodzić?

Ja chyba już się pożegnam. Idę zrobić sobie ciepłą kąpiel i ogolę krzaki na nogach.
M dzisiaj w pracy, także Karolcia niech siedzi w brzuchu, bo tata stanie całym zakładem, żeby dostać się na porodówkę.

Zmykam do wanny i później tv.

pa:-)

rojku dzięki wielkie zaraz sobie rozsypie i biorę się za zbieranie:)
zmotywowały mnie skurcze które męczą mnie od rana póki co nieregularne i bezbolesne...przez tego d*pka nie wiem czy mi się rozwarcie powiększyło więc doszłam do wniosku że lepiej dmuchać na zimne:D

DZIEWCZYNY NIE CHCĘ Z OSOBNA WYLICZAć BO NIE CHCĘ POMINĄć ŻADNEJ ALE DZIĘKI WIELKIE ŻE JESTEśCIE:-D:-D:-D Kochane BB ciotki nie zawiodą

ale powiem że dziś od rana gaduły to rekord strzeliłyście z 16 strontego było ojjjeeeeejjjj

owocny dzień w maluszki dziś oby tak dalej!!!!

a ja po zakupach 6b toreb przyniosłam sama, wszystkie schody zaliczyłam w ikeii, 4 tabletki wiesiołka wziełam, popiłam pyszną herbatką z liśnci malin miam:-D rozrzuciłam pudełko z klockami Zu i pozbierałam ( Zu była w szoku co robię minę mieli wszyscy jak bym oszalała :szok: ) a teraz siedzę czytam was pojadam ananasa a co tam , po porodówce na TLC gorąca kąpiel przysiady i molestowanie M dziś chyba nie wypali bo nie gadamy ale cóż nie można mieć wszystkiego,

Ja jakaś spokojniej dziś bo Zu bawi się z babcią i ma opiekę ufffff:-D:-D:-D:-D

Mła kota co do stanowiska czarownicy na forum to oficjalną dymisję składam i umiem z pokorą i podkulonym ogonem wycofać się bo niestety nie jestem skuteczna więc jeśli Mła władna czuje się w temacie to proszę o POMOC !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
asienka gratuluje samozaparcia!! ja wciąż odkładam to na później bo po dzisiejszej wizycie raczej nie zapowiada się na wcześniejszy poród!!

i coś jeszcze miałam napisać... ach ta skleroza!! :zawstydzona/y:

Gosia, JESTEŚ BOSKA! Zastosowałaś genialną kombinację czynników motywujących Oskarka to wystawienia główki wiadomo skąd :D Jeśli nie zadziała to tylko dlatego, że przegapiłaś zupę z fenkułu XD
I kochana, z tą mocą czarownicy to tak nie ma, że mówisz i masz. Najpierw musze złożyć moje biedne kości na łóżku, potem pomęczyć się z tym kołem młyńskim w moim brzuchu kilka godzin, a na koniec może się przyśni, a może nie :D

Dziewczynki Aga7602 jest od trzech godzin z maleństwem w domu i próbuje się ogarnąć ;) Jak tylko jej się to uda, zda obszerną relację z wczasów w szpitalu ;) Póki co przesyła buziaki dla wszystkich i gratulacje dla rozpakowanych mam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry