reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
ależ się ciepło na sercu robi jak się czyta takie wiadomości :-)
dzień jeszcze się nie zakończył a mamy już 2 maluszków więc ciąg może nie będzie malejący ??:-D

ależ się ciepło na sercu robi jak się czyta takie wiadomości :-)
dzień jeszcze się nie zakończył a mamy już 2 maluszków więc ciąg może nie będzie malejący ??:-D

Kto wie, kto wie... Jeszcze kilka Dziewczyn się dzisiaj nie odezwało... ;-) Może akurat teraz rodzi się Dzidziuś?... :rofl2:

Ale apetytu nam narobiły Dziewczyny od wczoraj... :laugh2:

Może Martusia chce wziąć przykład z Natalki i urodzi się terminowo..jutro:-)
Idziemy dzisiaj do kina na "Przed świtem", może się wzruszę i coś ruszy:-p:-p Tesciówka na szczęście przyjedzie..i przywiezie jeszcze gołąbki na obiad:-)

dziewczyny nie można odejśc od neta na chwilę, bo tu po powrocie jest po prostu niewyróba z newsami!!! :) Rano Majeczka, przed południem Agniesia...to do wieczora jeszcze z dwie dziewczyny powinny sie rozpakowac :)

Ale super :) mamy maluszków coraz więcej!!
Ja rano meldunek złożyłam na bb po czym mnie ścięło i właśnie się obudziłam.

Łysa to powodzenia na spotkaniu rodzinnym. Może będzie zaskakująco fajnie :D
Dagne się już biedaku ładnie przywiązałaś do pieska. Możęe wyluzuj trochę, zaraz będziesz mieć drugie, ale to ważniejsze do pielęgnacji.

Dziewczynki mój mnie wczoraj namówił na film "Dzień z życia", który jest na youtube. Jest on wynikiem ciekawego projektu. W 2010 r ogłoszono, aby każdy kto ma ochotę nagrał swój dzień z życia i przesłał do nich. Oni te filmiki oglądnęli i powybierali fragmenciki następnie sklejając w jeden film. Bardzo fajne! A początkowo nie chciałam dać się namówić. Popłakałam się parę razy, pary razy pośmiałam. A ludzie tam są z całego świata. Polecam, jeżeliby któraś miała chwilę czasu oglądnąć sobie bo jest on dostępny na youtube za darmo.

reklama
Rojku ja sie przyłączam do pozytywnej recenzji tego filmu i również polecam...widziałam jak była premiera na youtubie...super jest ten dokument;)

Do góry