reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic :zawstydzona/y: znow skurcze lapia wiec lezei pewne zaraz zasne :baffled:

Izu, dagne trzymam kciuki za zwierzatka!
Maxwell, goska, freyia ja proponuje dzis w nocy bo mnie ta zabawa w skurcze juz meczy :angry::crazy:
Agapa cisze sie, ze z paluszkiem corci lepiej:tak:
I to chyba na tyle bo padam ze zmeczenia :baffled:

Udanych wizyt jutro i spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
MamoOskarka, sugerujesz, że produkuję posty na sztukę??? :/ ;)))))) Śpij dobrze, bo miałas dzisiaj intensywny dzień :)

Łysa, trochę cierpliwości, Kochana! Ja się dzisiaj zastanawiałam, dlaczego właściwie zaczęło mi się spieszyć. W dużej mierze to Wasza zasługa. Wy chcecie, a ja, jak to cielątko, za Wami ;) No i kiedy widzę maleństwa, chciałabym już mieć przy sobie to wyjątkowe, bo tylko moje :) Z drugiej strony mogę jeszcze przesypiać całe noce, wychodzić z domu kiedy chcę itd. Postanowiłam więc być cierpliwsza i znosić to, co mi dzień przynosi :)

Ja już mówię dobranoc, skoczę jeszcze do wanny, ale pewnie po kąpieli już nie będę na komputer włazić także do jutra!

Mła ja też czekam cierpliwie i mówię, że mała jak chce to niech wyskakuje, a jak chce sobie siedzieć to niech siedzi tylko, jestem strasznie niecierpliwa bo chciałabym wiedzieć kiedy to będzie! Tu jednak planowe CC ma przewagę bo zna się dzień i godzinę. :-D

witam nową kobietkę karolca:)

ja tylko na chwilkę napisać dobranoc
słodkich snów kobietki
już zbiłam ciśnienie więc może usnę jak skurcze mnie nie dopadną :p

ps ...jejku stopy mi napuchły mam dwa balony nawet kostek nie widać:(

Hej laseczki,

Wpadłam tak chwileczke ,M zabrał mi laptopa i grał z kolegami w jakies samochody:baffled:dopiero co go odzyskalam:no:Ogólnie bylismy w domu dopiero ok 21.00 tak nam sie zeszło ze wszystkim i jestem padnieta -ale wizyta sie odbyla i jest opisana w odpowiednim Watku:tak:Pytalam sie Ginka o te wiazadla,spojenie on powiedzial ze to juz normalne pod koniec ciazy i moze byc tylko gorzej:szok:to mnie pocieszyl .... :nerd:Zasugerowal mi ze dobrze by bylo jakby w przyszlym tyg zaczal sie poród:szok:maly juz jest na tyle rozwiniety ze da sobie rade:-)Byl w szoku ze moj Gin mnie nie wyslal na KTG od 36.tc bo ogólnie powinnam miec robione ze wzgledu na cukrzyce 2 razy w tyg.

Z tego wszystkiego pojechalam odrazu Na Kasprzaka (weszlam do Budynku B) i Pytam sie jakiejs młodej siksy w rejestracji , (która juz byla sama bo wszytkie poszly do domu:szok:godz 17.00)jak wyglada sprawa z KTG ,ze mam cukrzyce itd gdzie mam sie zgłosic itp. a ona do mnie mowi zebym jutro o 9 rano zadzwonila do poloznych (podala nr) i sie spytala czy jest taka mozliwosc czy mnie przyjma:no:Jak ona powiedziala" Ciężarna z Ulicy" no poprostu myslalam ze rozniose ta lalke:angry:To ja mam dzwonic i sie pytac czy wilemozni Panstwo mnie przyjma , maja tam wybrane osoby???!!! Bede jutro dzwonic o 9 jak te polozne zaczna cos kombinowac to bedzie awantura , na 100 fajerów:angry:Człowiek placi skladki ,chorobowe,ubezp a tu takie akcje ...myslalam ze wyjde z Siebie i wstane obok

I mam pytanko do dziewczyn które tam rodza Agapa, Aga7602 co robic w takiej sytuacji? zadzwonic napewno zadzwonie rano.Kurcze zalezy mi na tym szpitalu bo tam sa specjalisci , no i z ta cukrzyca ...

Agapa - dobrze ze Wiki wszystko ok
Karolca - witaj

I jeszcze cos mnie brzuch pobolewa tak na @@@@:-(

Ide dziewczynki sie polozyc
Jutro sie odezwe jak wyszla sprawa z tym moim szpitalem:no:

Buzka

Agapa super, że przeszczep się przyjął

Gosia ja już z malinami dałam spokój, teraz na oeparolu jadę :D

Mła po Tobie-chodzącym rozsądku bym się nie spodziewała, że odwala za kogoś robotę :) Kto jak kto, ale Ty potrafisz odpowiednio wszystko ująć w słowa!

Ja dziś byłąm na "Listy do M" z mężem, mamuśka i siostrą i wszyscy się uśmialiśmy i upłakaliśmy :) Oczywiście przez siedzenie w kinie i to, że mało leżałam zamiast kostek mam balony, ale już się kłądę i mam nadzieję, że do jutra przejdzie.
Dobrych snó i ja też spadam!

reklama
Phelania- mnie wlasnie lekarz poslal tam na ktg z powodu cukrzycy i dlatego juz teraz chodze tam 2 razy w tygodniu ale ja jak poszlam to moj gin zadzwonil na IP ze ja przyjde na ktg,

Tak sie zastanawiam co powinnas zrobic-ja bym pojechala na IP nawet jutro- sciemniła im ze przyszlas na ktg bo dzisiaj sie zle czujesz i slabiej czujesz ruchy maluszka-powiedziec tak zeby Cie nie odeslali no i oczywiscie dodac od razu ze masz cukrzyce, musza Ci zrobic ktg, a potem pewnie każa Ci przychodzic na ktg do polikliniki(tak nazywaja taki niebieski budynek) inaczej tez sie nazywa budynek Lipsk
Daj znac co jutro zalatwilas, trzymam kciuki

Do góry