reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ok rozumiem. Ładne psikusy robi Ci córcia nie ma co.
U mnie wg usg termin mam na 31 grudnia ale wg miesiączki na 29 listopada.:crazy: Rozbieżność jest spora. Mam nadzieję że termin się wypośrodkuje bo coraz ciężej się robi.

reklama
Dzięki dziewczyny, trochę poruszałam brzuszek, wypiłam zimne kakao, położyłam się i po pół godzinie zaczął sie powoli rozbudzać... Ulżyło mi trochę :tak: Mam nadzieje, ze po urodzeniu będzie taki grzeczny. A teraz lepeij niech mnie tak już nie straszy, bo i tak mam sporo zmartwień. Mój M. zadzwonil ale skończyło się niezbyt miło, bo oczywiście on sie stara a ja tego nie doceniam i tylko mysle o przyszłosci i się nakręcam że nic nam nie wychodzi. Ahh, już nic mnie bardziej nie dobije. Może to głupie, ale zazdroszcze wam takiego poukładanego życia.. Jesteście mężatkami, budujecie domy, albo przynajmniej razem mieszkacie, a my jestesmy w takiej sytuacji ze tylko siąść i płakać.

Nastazja, każdy ma swoje coś. W naszej sytuacji pewnie wygodniej mieć "poukładane" sprawy formalne, ale brak papierka nie jest jeszcze powodem do załamki! Przed Tobą, przed Wami, jeszcze tyle lat! Na pewno wszystko się ułoży. A wtedy dostrzeżesz inne problemy, takie które np. mamy my - długoletnie mężatki ;))) Nie smutaj się...

Freya dzięki jutro podjadę naprawdę cieżko to kupić u nas a by się wydawało że gdzie ale w W-wie a jednak???? ja dzwoniłam nawet do aptek zaprzyjaźnionych ale problem jest w hurtowniach farmaceutycznych nie mają na stanie więc tylko zapas jak coś w aptece a tu zaskoczenie w świecie herbat DZIĘKI
:tak:Mła dzięki wielkie nie będę ci kłopotu robić jutro przed lekarzem sobie podjadę :tak:

a co do tych liści malin to już od 35 tyg można je pić u mnie to już póżno ale one przeciwbakteryjnie też działają nie zaszkodzą

Nastazja no co ty nie ma idealnych związków to że coś tylko tak wygląda to nie zawsze tak jest ja też czasem go kocham a czasem nienawidzę np. teraz go nie nawidzę bo pojechał z kolegami na wieczorek piwkować i mówi tylko jedno już to widzę:crazy: faceci tacy są ale bez nich też smutno i nie ma idealnych par JA NIE ZNAM!!!!!! więc głowa do góry

karolca jaka rozbierzność M-c nieźle !!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzisiaj się z wami żegnam. Za chwilę mężuś wróci z pracy a ja chyba położę się spać.
Wam też życzę dobrej nocy. :happy2:

U nas na SR mówili, że herbatka z liści malin dopiero od 37 tc. Podkreślali, żeby nie zaczynać wcześniej.

WITAM KAROLCA!!!
No i wszystkie mamki!

A ja sobie siedze na bb a M skreca komode :) ma tyle czesci ze ja nie wiem kiedy skonczy;/
my wrocilismy od Tesciow i polozylam Malego i mial lekki katarek i teraz are razy sie obudzil takze pewnie gdzies go chwycilo:(:( mam nadzieje ze na mnie nie przejdzie...biedaczek:(

Karolca, rzeczywiście z terminem to masz wiekszy problem niż jak bo u mnie to jakieś 10 dni. Dobranoc..

Ja też chciałabym zasnąc ale cieżko to widzę.. Jutro chciałabym pojechać kupić jeszcze wanienkę, bo nie mam :baffled: Myślałam ze zamówię z internetu, ale chyba raczej mi sie nie opłaca, bo wanienka + transport wychodzi to co w sklepie, wiec nie ma co cyrkować, tym bardziej ,że jutro będę w okolicach takiego wielkiego sklepu z art dziecięcymi, więc kupię. Tych zakupów dla małego nie ma końca.. Ale zasługuje na wszystko!:tak:

reklama
Oj tutaj się taki ruch zrobił a ja wpadłam tylko po to, żeby powiedzieć Wam dobranoc;-)

Mła, coś mi się wydaje, że podnosisz aktywność naszych mamusiek bo jak tylko się pojawiasz na BB to w godzinę po kilka stron przybywa ;-)

Więc jeszcze raz Dobranoc i życzę Wam wszystkim spokojnej nocy :tak:

Do góry