maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ja kobietki zmykam spać - melduje się tylko, że u mnie cisza..ciekawe, jaka będzie nocka
Buziaki
Buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ANKUBATOR coś mi się, że troszkę źle zrozumiałaś o co chodzi z tą delegację, nie o dużą ilość odwiedzających, tylko o te że od następnego poniedziałku mojego K wysyłają w delegację z pracy do Gdańska przynajmniej na 3 tygodnie. Więc nawet jak nie uda mi się urodzić przed terminem to i tak do 8 nie wróci na CC, bo do 8 już tylko 17dni.
Witam nową mamusię, Kochana to czeka Cię cudowne doświadczenie macierzyństwa skoro to Twoje pierwsze dzieciątko będzie.
Dziękuje Troszkę się boję w końcu dziecko przewróci nasze życie do góry nogami ale z drugiej strony nie mogę się doczekać.
Dziewczyny ja się dzisiaj tyle narobiłam i w sumie nie czuję zmęczenia po tym, jedyne co to śpiąca jestem ale to ostatnio normalka u mnie, zaraz gonię Amelkę do łózka i sama spać bo jutro rano o 5 pobudka by jechać i kolejkę sobie do lekarza zająć, no cóż taka Polska rzeczywistość i NFZ że kobieta prawie rodzi a musi stanąć już o 5 rano w kolejce by się do lekarza dostać. Ale cóż dobrze, że to już końcówka. Ale zajmuję kolejkę, postoję troche i wracam do domku by
Współczuję bidulko jakoś tą polską rzeczywistość trzeba przetrwać. Swoją drogą pobudka o 5 rano to dla mnie raczej zadanie nie do wykonania. Zazwyczaj śpię do 9-10 rano. ;-)
Tymczasem dobrej nocy życzę.
Nastazja-może zjedz coś słodkiego, albo wypij zimny sok z lodowki i połoz sie na boku najlepiej lewym, maluszek powinien sie zacząc ruszać, ostatnio polozna na ktg zeby obudzić moją małą chwyciła mi brzuch w obie dłonie i nim potrząsneła, mala sie obudzila prawie od razu, w niedziele tez sie denerwowałam ze nie obudzila sie po sniadaniu i zrobilam tak jak polozna mi pokazala tylko lekko i faktycznie malutka sie zaczela ruszac, moze sprobuj, jak to nie zadziala to przejedz sie na IP niech sprawdza
dziewczyny ale ja wam zazdroszczę serio ja nie muszę budzić malucha on się cały czas rusza ja potrzebuje metody na uspokojenie malucha w brzuchu SERIO :-) ale w pierwszej ciąży też tak miałam więc albo słodych jakaś albo zimny sok lub woda i dzidzia powinna się ruszyć