reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Witam się po raz drugi, tym razem z wieczora:-)

U mnie dzisiaj ciężki dzień, jak wyszłam o 11-tej z domu to na dobrą sprawę dopiero przed chwilą weszłam do domu.
Troszkę dzisiaj było tego załatwiania, kontrola u lekarza potem wizyta w pracy, na chwilkę do domciu żeby się kawy napić i znowu zakupy wyjście na pocztę.

I jutro z samego rana znowu bieganko, dzień zacznę od wizyty na komisariacie, (dostałam wezwanie na 8-mą) bo niegrzeczna BB ciocia podkablowała pewną Panią która podpiłowała trzepak na podwórku, żeby się dzieci nie huśtały na nim. Szkoda, że kobita nie pomyślała, że w ten sposób mogła kogoś zabić:angry: No i oczywiście nie omieszkałam zapomnieć jej zrobić fotki na gorącym uczynku:-p;-)

Salsik paczka poszła i mam nadzieję, że nasza Poczta Polska z trampek nie zrobi sandałków ;-)

Dorotar zapraszam do mnie, okna też do mycia i na bank przy moich urodzisz:-D

Kota_ ja mam wrażenie, że od wczoraj jakoś tu spokojniej, Pewnie BB mamuśki robią generalne porządki w nadziei , że zaczną rodzić ;-)

Idę się napić gorącej herbatki, zjem FUURĘ chipsów ze śmietaną bo mam ochotę i później przed spankiem znowu do Was zajrzę, żeby powiedzieć dobranoc:tak:

ojej niedość że zastuj to i cisza :angry::angry::angry: co sie z nami dzieje !!! grudzień tuż tuż jeszcze 9 dni naprawdę w szoku jestem że my takie terminowe inne miesiące to w połowie poprzedzającego połowe maluszków miała :angry::angry::angry:

ale dobrze że już tylko 9 dni listopada może sie coś jeszcze urodzi :-D:-D:-D dziewczyny z CC pewnie nas nie zawiodą :-D

agapa dobrze że już u was lepiej i przeszczep się przyjął dużo zdrówka życzę

kota: jak ostatnio powiedziałam teściowej, że zaczynam mieć stracha to pocieszyła mnei słowami "jak wlazło to i wyjść musi". Damy radę ;)

Tak lekarz mojej cioci powiedział to samo przy porodzie, to mu odpowidziała: że gdyby to co wychodziło było tej samej wielkości co wchodziło, to by nie robiła takich scen. Po jej opowieści wolę nie myśleć o porodzie, bo ona miała ponad 30 szwów, tak ją porozrywało.. :szok: Ogólnie jestem przerażona, bo ja do szerokich nie należe.

Kurcze Adas dalej siedzi cicho.. Nie wiem co sie dzieje?

Nastazja, połóż się spokojnie na lewym boku i "wsłuch*uj" się w brzuszek. Jeżeli w ciągu dwóch godzin się nie poruszy, to ja bym na Twoim miejscu pojechała to sprawdzić na IP.

karolca no oczywiście :-) Zatem witaj w naszym szalonym gronie:-);-)

Ostatnia edycja:
Dziękuję:-)
Może krótko coś o sobie napiszę zanim postaram się nadrobić wszystko albo chociaż część. Mam 28 lat i tp na 31.12, choć po cichutku liczę że się przesunie. Perspektywa bycia na porodówce w Sylwestra mnie przeraża.
ZApomniałam napisać że czekamy na córeczkę, to nasze pierwsze dziecko.

Czesc dziewczyny! Codziennie do Was zaglądam:) Z tego co widzę jesteście najfajniejszymi babeczkami na całym forum , w dodatku wszystkie piękne jak z obrazka ! :))) pozdrawiam Was serdecznie i dopinguję Wam , przy okazji gratulując rozpakowanym mamusiom :). Ja mam dopiero termin na kwiecień, a chciałabym już ...... i podpatruję sobie jak to jest przy końcu:)Pozdrawiam i ściskam mocno

reklama
Do góry