reklama
mamaOskarka
Fanka BB :)
Witam się po raz drugi, tym razem z wieczora:-)
U mnie dzisiaj ciężki dzień, jak wyszłam o 11-tej z domu to na dobrą sprawę dopiero przed chwilą weszłam do domu.
Troszkę dzisiaj było tego załatwiania, kontrola u lekarza potem wizyta w pracy, na chwilkę do domciu żeby się kawy napić i znowu zakupy wyjście na pocztę.
I jutro z samego rana znowu bieganko, dzień zacznę od wizyty na komisariacie, (dostałam wezwanie na 8-mą) bo niegrzeczna BB ciocia podkablowała pewną Panią która podpiłowała trzepak na podwórku, żeby się dzieci nie huśtały na nim. Szkoda, że kobita nie pomyślała, że w ten sposób mogła kogoś zabić No i oczywiście nie omieszkałam zapomnieć jej zrobić fotki na gorącym uczynku;-)
Salsik paczka poszła i mam nadzieję, że nasza Poczta Polska z trampek nie zrobi sandałków ;-)
Dorotar zapraszam do mnie, okna też do mycia i na bank przy moich urodzisz
Kota_ ja mam wrażenie, że od wczoraj jakoś tu spokojniej, Pewnie BB mamuśki robią generalne porządki w nadziei , że zaczną rodzić ;-)
Idę się napić gorącej herbatki, zjem FUURĘ chipsów ze śmietaną bo mam ochotę i później przed spankiem znowu do Was zajrzę, żeby powiedzieć dobranoc
U mnie dzisiaj ciężki dzień, jak wyszłam o 11-tej z domu to na dobrą sprawę dopiero przed chwilą weszłam do domu.
Troszkę dzisiaj było tego załatwiania, kontrola u lekarza potem wizyta w pracy, na chwilkę do domciu żeby się kawy napić i znowu zakupy wyjście na pocztę.
I jutro z samego rana znowu bieganko, dzień zacznę od wizyty na komisariacie, (dostałam wezwanie na 8-mą) bo niegrzeczna BB ciocia podkablowała pewną Panią która podpiłowała trzepak na podwórku, żeby się dzieci nie huśtały na nim. Szkoda, że kobita nie pomyślała, że w ten sposób mogła kogoś zabić No i oczywiście nie omieszkałam zapomnieć jej zrobić fotki na gorącym uczynku;-)
Salsik paczka poszła i mam nadzieję, że nasza Poczta Polska z trampek nie zrobi sandałków ;-)
Dorotar zapraszam do mnie, okna też do mycia i na bank przy moich urodzisz
Kota_ ja mam wrażenie, że od wczoraj jakoś tu spokojniej, Pewnie BB mamuśki robią generalne porządki w nadziei , że zaczną rodzić ;-)
Idę się napić gorącej herbatki, zjem FUURĘ chipsów ze śmietaną bo mam ochotę i później przed spankiem znowu do Was zajrzę, żeby powiedzieć dobranoc
ojej niedość że zastuj to i cisza co sie z nami dzieje !!! grudzień tuż tuż jeszcze 9 dni naprawdę w szoku jestem że my takie terminowe inne miesiące to w połowie poprzedzającego połowe maluszków miała
ale dobrze że już tylko 9 dni listopada może sie coś jeszcze urodzi dziewczyny z CC pewnie nas nie zawiodą
agapa dobrze że już u was lepiej i przeszczep się przyjął dużo zdrówka życzę
ale dobrze że już tylko 9 dni listopada może sie coś jeszcze urodzi dziewczyny z CC pewnie nas nie zawiodą
agapa dobrze że już u was lepiej i przeszczep się przyjął dużo zdrówka życzę
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
kota: jak ostatnio powiedziałam teściowej, że zaczynam mieć stracha to pocieszyła mnei słowami "jak wlazło to i wyjść musi". Damy radę
Tak lekarz mojej cioci powiedział to samo przy porodzie, to mu odpowidziała: że gdyby to co wychodziło było tej samej wielkości co wchodziło, to by nie robiła takich scen. Po jej opowieści wolę nie myśleć o porodzie, bo ona miała ponad 30 szwów, tak ją porozrywało.. Ogólnie jestem przerażona, bo ja do szerokich nie należe.
Kurcze Adas dalej siedzi cicho.. Nie wiem co sie dzieje?
mamaOskarka
Fanka BB :)
Nastazja, połóż się spokojnie na lewym boku i "wsłuch*uj" się w brzuszek. Jeżeli w ciągu dwóch godzin się nie poruszy, to ja bym na Twoim miejscu pojechała to sprawdzić na IP.
karolca no oczywiście :-) Zatem witaj w naszym szalonym gronie:-);-)
karolca no oczywiście :-) Zatem witaj w naszym szalonym gronie:-);-)
Ostatnia edycja:
Dziękuję:-)
Może krótko coś o sobie napiszę zanim postaram się nadrobić wszystko albo chociaż część. Mam 28 lat i tp na 31.12, choć po cichutku liczę że się przesunie. Perspektywa bycia na porodówce w Sylwestra mnie przeraża.
ZApomniałam napisać że czekamy na córeczkę, to nasze pierwsze dziecko.
Może krótko coś o sobie napiszę zanim postaram się nadrobić wszystko albo chociaż część. Mam 28 lat i tp na 31.12, choć po cichutku liczę że się przesunie. Perspektywa bycia na porodówce w Sylwestra mnie przeraża.
ZApomniałam napisać że czekamy na córeczkę, to nasze pierwsze dziecko.
reniuszek
Love in the knick of time
Czesc dziewczyny! Codziennie do Was zaglądam Z tego co widzę jesteście najfajniejszymi babeczkami na całym forum , w dodatku wszystkie piękne jak z obrazka ! )) pozdrawiam Was serdecznie i dopinguję Wam , przy okazji gratulując rozpakowanym mamusiom . Ja mam dopiero termin na kwiecień, a chciałabym już ...... i podpatruję sobie jak to jest przy końcuPozdrawiam i ściskam mocno
reklama