mimozami spora ta Twoja panna juz:0 najwazniejsze ze wszystko ok, ale wcale tez ci sie juz nei dziwie ze chcesz byc po... tez mi sie to marzy, choc my jeszcze min. 2 tyg. musimy sie trzymac.
scholastyka, maxwell oj ma twardy tyłek ma, nawet klapsy go nei ruszają na dupę, jedynie po udzie jak cos to reaguje;p;p a czasem niestety trzeba dac, bo na głowę wchodzi.
dagne oj to ci teraz obowiazku brat jeszcze dodał
ale najwazniejsze zeby z psiakiem bylo wszystko ok, kurcze ludzie serca nei maja tylko byle kase zarobic a nie licza sie dla nich konsekwencje, tak jakby nie mogl jeszcze ciut poczekac koles ze sprzedaza szczeniakow.
Izi, Mirabelka probowałam przestać... wrzesien odpuscilam bo stwierdzilam ze juz czas, do tego mała uciskała mi na przeponę.. ale jednak miłość do tej formy ruchu wygrywa, bo mozna mimo ruchu wybrac jej minimalistycznie obciążającą organizm wersję, oczywiscie glupia nie jestem i w chwilach kiedy czuje ze nie pora na taki ruch(mam tez gorsze dni w koncu) lub w momencie gdyby lekarka zakazala od razu konczę, dziecko najwazniejsze. Podejrzewam ze wlasnie dzis beda ostatnie zajecia zumby, bo w srode mam lekarza. Tylko ze dla mnie to teraz bardziej forma wyrwania sie z domu na 2 godz. przebywania z kumpelami i podreptania w rytm fajnej muzyki, bo wiadomo ekscesów jakichs podczas tych zajec ja nie wykonuję. Nie schylam sie, nie wyginam tak jak laski, nie biegam w miejscu tylko dreptam, bardziej to wszystko ma charakter zabawy, relaksu i nawet bym powiedziala przygotowania do porodu, ciekawe czy tym razem łatwiej zniosę dzięki tej aktywnosci porod, bole itp, przy młodym nie uprawaiałam zadnych sportów wczesniej. Moze i teraz juz to daje plusy, bo jednak jakby nie bylo jak na ten etap, naprawde nei moge narzekac na dolegliwosci, 1 w ciazy mialam skurcz łydek, poprzednim razem nei dało się tego zniesc. Do tej pory umiem przy sobie wszystko zrobic. Więc widze same plusy.
a ale zeby tego było mało to uwazam ze bardziej obciazajacą formą ruchu i wysiłku jest... nie da się ukryć zajmowanie się Kamilem, przeciez czasem mimo wszystko muszę go przeniesc, podniesc pozbierac jego klamoty i inne takie i wtedy jestem bardziej zmeczona niz po moim tancu;p;p;p