reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dagne: Sosnowiczanka ma racje! uśmiechniaj się do którejś z pielęgniarek, bo na ludzi nie ma co liczyć ;p każdy prawie uwmierajacy wiec nie przpuści ;p

Nastazja: trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Waszej myśli :)

mamoOskarka: podrzuciałabys tez troche snów, bo u mnie bida z nędzą :rofl2:

Mła: a to Ci zaproponowała trudny wybór, nie ma co :-D

my już po badaniu, M. zawiedzony, bo Mikołajek ma "tylko" 3,790 kg i nie może mnie już straszyć, że Maly pobije rekord wagi Taty ;p A ja wreszcie będe spać spokojonie, wiedząc, że obwód główki też ma w normie, więcej opiszę w odpowiednim wątku, nie będe tu zasmiecać :p

reklama
Ankubator, szykuje Ci się kawał dziecka do odbioru! Do Mikołaja jeszcze trochę czasu zostało, więc chłopak pewnie jeszcze troszkę przybierze - dla mamusi ;)

Ankubator dziękuję, ale nie udało się. Cieszę się że twoja dziddzia zdrowa i duża.1

Muszę się polozyc i postarac sie mie plakac..

Trzymajcie sie

dzień dobry dziewczynki :-)
dopiero co zjadłam śniadanko i doczytywałam co u Was!

za dzisiejsze wizyty kciuki zaciśnięte!
Nastazja za Ciebie podwójnie, by wszystko poszło po waszej myśli.
Ankubator Twój syneczek niczego sobie- kawał chłopa!!
Violett już w którymś poście piszesz imię swojego syneczka i im częściej je czytam to coraz bardziej się w nim zako****e!! :tak: Fabian było jednym z moich ulubionych ale M nie zaakceptował.

co do babci z porodówki to mnie rozwaliła na łopatki, jak ją zobaczyłam zaczęłam się tak śmiać, że nie mogłam przestać i mi tchu brakowało a mój M jeszcze mnie bardziej rozśmieszał, w końcu się uspokoiłam i powiedziałam, że nie mogę oglądać takich rzeczy bo jeszcze urodzę od tego.

czekając na nasze dzieci dochodzę do wniosku, że im się nie spieszy bo po prostu jest za zimno na zewnątrz, a w naszych brzuszkach przecież tak miło i przytulnie!!

Pytanko.... Ile musze miec skurczy zeby nazwac je regularnymi? Nie chodzimi o odstep ale po jakim czasie jak nie znikaja powinnam wiedziec czy akcja sie zaczela?:baffled:

reklama
Sergee super że wsio ok.
Co do babci z Porodówki to Nam przypominała mistrza Jode z GW :laugh2: i co ją pokazywali to my mieliśmy wybuch śmiechu.
Dziewczyny nie wiem jak u Was ale ja normalnie z rna chodzę jak kowboj czuję jak z dnia na dzień mały mi coraz bardziej ciąży .

Do góry