reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
dorotar, super, że wrzuciłaś nam tyle fotek, masz piękną rodzinkę, super razem wyglądacie, a córeczka przeurocza!

sergi, trzymaj się i informuj nas na bieżąco!!! aż strach iść spać, trzeba będzie zrobić nocne czuwanie na BB, musimy rozpisać zmiany :)

Nie szalejcie z pisaniem do jutra bo was nie nadrobię. Uciekam na dzisiaj, miłej nocki wam życzę. Fotki wrzucone także na odpowiedni wątek.

mamoOskarka, Dzięki za cynk z tą Porodówką, ja nigdy nie pamiętam :* Nawet nie wiem, czy to już. Zaraz sprawdzę... Ostatnio się popłakałam jak to dziecko tak długo nie płakało i praktycznie się nie ruszało.... :(

Czekamy na wieści od Sergi, ale nie zapominajmy też o Mimozami. Wysłałam jej mój nr na PW, ale nie wiem czy zdążyła odebrać wiadomość....

Cześć moje kochane dziewczynki.
Wchodzę na BB co wieczór, fakt nie daję rady nadrobić, ale troszkę czytam.
Nie piszę, bo zaczynają się porody, a ja o swoim wogóle teraz nie myślę. Mój stan psychiczny jest kiepski, ale o tym napewno wiecie. Dlatego nie chcę wam pisać ciągle tego samego, bo póki co nic do mnie nie dociera. Nadal są wyrzuty i mimo że wiele osób mi powtarza że to wypadek to do mnie to jednak nie trafia. Wiem że wy chcecie dla mnie jak najlepiej i za to was KOCHAM. Może jak będą dobre wiadomości że skórka się przyjęła to się lepiej poczuję. Na dzień dzisiejszy Wika nie może patrzeć na krajalnicę, a ja nic na niej nie kroję (kupujemy krojone).

Mła ja ci jeszcze nie gratulowałam stanowiska, a więc gratuluję i przepraszam za zwłokę.

Wyczytałam że porody zaczynają się już chyba na dobre - trzymam oczywiście kciuki za WSZYSTKIE które zaczęły już rodzić.

Lapka mam dopiero wieczorkami dlatego też mnie tak mało.

Jeszcze raz dziękuję wam za ogromne wsparcie, pocieszenie i słowa otuchy, ale pamiętajcie między porodami o modlitwie za moją Wikunię.Naprawdę jesteście kochane.

ja właśnie wróciłam z ktg był mój lekarz więc wszystko wiem u mnie coś zaczeło się dziać mam rozwarcie na luźny palec szyjka krótka miękka zgładzona z małym wszystko ok na ktg tętno 135 na 20 min zapisały się 2 skurcze ale małe powiedział że jeszcze im trochę do porodowych ale mały schodzi nisko do kanału więc bóle będą się nasilać co za tym idzie skurcze mogą się nasilać mam już nie brać nospy i obserwować jak odejdą wody lub skórcze się nasilać przyjechać

zmartwiło mnie że mam bóle z krzyża te najbardziej bolące w pierwszym porodzie ich nie miałam a podobno są najgorsze bardzo się boję:szok::szok::szok:

jak nic się nie zmieni w poniedziałek wizyta i ktg we wtorek usg

ojej ale dziś mam dzień a u was zaraz poczytam co słychać

dorator fotki śliczne córcia cudna ale naprawdę wygląda na starszą moja to takie baby przy twojej córci

kota możliwe ja cały czs mam bóle w krzyżu i też szyjka znowu mi się skróciła ja jeszcze bym chciała z tydzień wytrzymać może dam radę

Ostatnia edycja:
agapa tulę Cię mocno z całych sił!! trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło i jestem z Wami myślami...
trzymaj się kochana:***

ja też już uciekam, miłego spokojnego wieczoru kobietki:**

reklama
Dzieki dziewczyny za dobre słowo, jesteście kochane

Papayko-nie martw sie o swojego M-na pewno gdzies zawędrował gdzie nie ma zasiegu i zaraz sie odezwie,
Kota-czasem lekkomyślność naszych kochanych mężczyzn jest normalnie lekko wkurzająca, nie martw sie, ja czasem dochodze do wniosku ze wszyscy oni tak maja ze czasem im sie mozg wyłącza na chwile:tak:
Dorotar-zdjecie piekne, ciaża Ci służy, a córcia sliczna,
Maxwell-to pewnie zazdrościsz swojej kolezance że juz swoje malenstwo ma przy sobie:tak:

No i czekam z niecierpliwoscia na wiesci od Sergi

Do góry