reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dorotar, prześliczne wszystkie zdjęcia!!I śliczniutka córcia:tak:
Sergi, to trzymam mocno kciuki za Ciebie i Gabrysiątko&&&&&&&&&&&&

A mi właśnie koleżanka przysłała eska, że urodziła dzisiaj córeczkę - Kamilkę, 3470g i 55cm (termin miała na wczoraj)..

reklama
dorotar...super rodzinka, a Młoda rzeczywiście wyglada na starszą, taka pieciolatka moim zdaniem ;)

Sergee
to ja też trzymam kciukasy, wydaje mi sie, ze skoro to sączące sie wody, to raczej będa chcieli rozwiązać ciążę, bo upływ wód jest niebezpieczny i musi byc pod kontrolą...ale głowa do góry, nasze dzieci już sa duże i silne, więc nic tylko rodzic :D

Ostatnia edycja:
dorotar super zdjęcia... a Amelka faktycznie poważnie wyszła, no gdybym nie wiedziała dałabym jej z 5 lat jak nic!!!
Freyia ja rowniez 3mam kciuki, choc nie powiem przydalaby sie juz jakas akcja tutaj, oczywiscie ze strony mamusiek z juz donoszoną ciąża, bo my z konca grudnia to jeszcze ciut ciut musimy poczekac:)
Kota nooo haha jeszcze sasiada by wzieli za tatusia:D, tez sie kiedys smialam ze sasiada bede musiala prosic o pomoc jak cos, choc do szpitala to sie sama doczlapie przez te pare metrow odleglosci od bloku;p;p
asienka hihi a co ja mampowiedziec i inne .. podwojne mamy, tymbardziej ze jest nas kilka z maluszkami tak na dobra sprawe, jedno ci jednak powiem, kazda kobieta ktora zdecydowala sie swiadomie na dziecko, bedzie wspanialą matką, dasz radę jak kazda z nas. Przy odrobinie pomocy ze strony rodziny da sie pogodzic wszystko, byc wspaniała matka, zadbana zona i kobieta, poprostu byc spełnioną! i tego ci życzę jak i nam wszystkim:) łatwo czasem nie jest.. ale coz takie zycie:)
oj oj czekam na jakies sygnał od sergi jak i wy.

dorotar śliczne zdjęcia, fajna pamiątka (chodzi mi głównie o fotki z brzuszkiem):):)

sergi trzymam kciuki, najważniejsze, że już będziesz pod opieką specjalistów:)

asko dziękuję Ci bardzo za dobre słowo, jestem pełna obaw czy sobie poradzę itp. a takie posty od Was (doświadczonych mamusiek) bardzo mi pomagają i podnoszą na duchu także dlatego, że wiem że mogę zwrócić się do Was gdy będę mieć jakiś problem- taka świadomość, że jest ktoś kto pomoże bardzo dużo daje:-D

Nie było mnie tu nie całe 24h i już czytania miałam ponad 2h a dodatkow pod koniec takie napięcie jak w dobrej powieści.

Sergee zaciskamy za Was kciuki by wszystko było po Twojej myśli.
Dorotar ​zdjęcia super , a córka to już naprawdę pannica .

Sergi trzymam kciuki:)

Freyia ale żeś się pośpieszyła miałyśmy na spacerek i kawę się wybrać jak moja ciąża będzie donoszona a Ty tutaj chyba będziesz rodzic:)

Fajnie dziewczyny się rozkręcaja:) Będzie co czytać:)
A ja zaciskam mocno nogi:)

Lysa, kochana, sprawdź telefon - czy go masz, czy bateria naładowana, czy sygnał smsa włączony, itd. ;) Jednym słowem bądź gotowa, bo Sergi poinformuje Cię (a Ty nas - mam nadzieję ;)) jeśli każą jej zostać w szpitalu. Trzymam za nią kciuki i już sama nie wiem, czy bardziej się boję, że urodzi, czy bardziej się cieszę, że może urodzi :D

Dzięki dziewczyny, fajnie że wam się podobały.
MŁA dzięki za radę wiem, że zapewne tu zginą w natłoku wiadomości. W takim bądź razie jutro albo troszkę póżniej przerzucę je na wątek o brzuszkach. Jeszcze czekam na fotki z ostatniej sesji Może w przyszłym tygodniu dostanę je.

reklama
Sergi skarbie trzymam kciukasy najmocniej jak potrafię &&&&&:-) Może się niebawem dowiemy kogo tam nosiłaś pod serduszkiem:-)

Dorotar prześliczne foteczki i córunia PRZEUROCZA!!

No to pospałam... jak się położyłam o 2-ej tak wstałam o 6-tej . Teraz coś mi niedobrze i boli mnie brzuch:crazy:

Dziewczyny pamiętacie o dzisiejszej Porodówce na TLC ??

Do góry