reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Nie jestem w życiu panikarą, wręcz przeciwnie. Uważam jednak, że są sytuacje, w których lepiej wyjść na przewrażliwioną niż coś przegapić lub zaniedbać. Na pewno taką sytuacją jest 9-ty m-c ciąży, dlatego ja namawiam Sergi na wizytę kontrolną. Ma małe trudności organizacyjne, ale mam nadzieję, że jednak da się przekonać.
Przeklepałam jej też z książki parę uwag na temat odejścia wód, więc za chwilę skopiuję to na forum, tylko raczej nie na wątek ogólny, a na Poradnik ciążowy. Niedługo temat będzie bardzo aktualny, więc pewnie jeszcze się przyda ;)

reklama
rojku- W dniu Twojego święta najpiękniejsze życzenia samych radosnych chwil i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń .A szczególnie życzę szybkiego rozwiązania :-)

Tort specjalnie dla Ciebie :-) tort-nietypowy-na-urodziny1-415x325.jpg

(jeśli zdjęcie kogoś gorszy lub po prostu nie podoba się, mogę usunąć...)

o Kurcze Sergi ale wieści:) Mam nadzieję że to wody i że dzisiaj urodzisz:) Juz nie mogę się doczekać wątku na sygnale na czerwono:)

Cd becikowego to mam nadzieję że właśnie będzie tak że jeżeli złoże dokumenty jeszcze w tym roku to będzie potrzebne zaświadczenie tylko o tym że byłam pod opieką lekarza bo ja pierwsza wizyte miałam w 11 tygodniu. Termin mam na 28 grudnia ale że moje dziecko się spieszy to może wyjdzie trochę wcześniej i zdążę:)

hahaha chciałam się spakować. Patrzę w szafie a tak nie ma mojej torby, zadzwoniłam do P zapytać się gdzie ona jest a ten mówi mi że jakiś czas temu pożyczył koledze. No to świetnie.Nie ma co się śmiać bo ja naprawdę nie mam w co się spakować. Mam tylko walizkę ale ona jest taka wielka że hej.

mi wszyscy mówią dookoła, że jak wody odejdą to czym prędzej do szpitala ze skurczami czy bez...:eek: co do nerwów to ja jestem taka panikara, że ohohohoh dlatego podziwiam naszą Sergi:)

a sergee chyba jutro miała mieć ostatnie usg ze względu na położenie łożyska ?? więc może faktycznie namawiajmy ją na kontrolna wizytę!!

a tak poza tym to trzeba zacząć obstawiać, bo tak naprawdę nie wiemy co nasza sergee w brzuszku nosi- ja stawiam na chłopczyka czyli będzie Gabriel!! :tak:

rokju naj, naj, nalepszego!!!!!

Dziękuję dziewczyny za życzenia :) Tak sobie marzyłam właśnie, że mogłaby mi córcia sobą prezent zrobić :) ale widocznie jeszcze nie czas :)

A Serge umilkła... :rofl2: Będzie druga dzidzia!

Hahah tort czadowy! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
2701..-ja Cię..ja też chcę taki tort!!!Zamawiam na 20 lutego:-p:-p
Mła, pisz pisz kochana o tych wodach i w ogóle, bo lepiej wiedziec więcej, iż..mniej;-)
Violett, niezły Twój mężol:tak: A mówił, kiedy kolega ma zwrócić?
Asienka, mi jak przebili wody o 13.00 we wtorek, tak Marysia się pojawiła o 13.35 w środę;-)
Inka, ja obstawiam dziewczynkę u Sergi, więc będzie Gabrysia:-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry