reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sergi, święte słowa! Chyba sama się położę, żeby nie urodzić ;)))
Będę przed snem marzyć o malibu. Najlepiej z wódką i sokiem pomarańczowym!!! Mmmmmm :)

reklama
o matko dziewczyny Was doczytać z całego dnia to masakra, ja neta nie miałam od rana.
Wy tu widzę seksu chcecie a ja wręcz przeciwnie. M to by chciał cały czas a ja eeee w ogóle nie mam na to ochoty :no:
Po 37 tygodniu obiecałam mu, że nadrobimy, wtedy to można szaleć.
Dziś w TV leciała chyba jakaś reklama a tam info: zostało 6 tygodni do sylwestra bla bla bla.... I mnie nagle strzeliło :-p Przecież to tak mało, a ja termin mam jeszcze szybciej. Chyba się troszkę zaczynam bać porodu....

270.... mi brzuch w ostatniej ciąży w ogóle się nie obniżył. Na porodówkę jechałam z brzuchem po same cycki :-D Więc to różnie bywa

Dobranoc mamusie, czas spać, jakiś serial może obejrzymy....

Violett- wage zawsze podaje po zrobieniu USG, a "wysokosc" to zawsze mowi tak orientacyjnie, ale z Rjem mniej wiecej "wysokosc" sie sprawdzila po porodzie, wiec wierze tym lekarzom... a my zawsze pytamy o wszystkie wymiary, moj malz zwlaszcza, ten to chce wszystko wiedziec :)), swoje zdjecie wstawie pewnie, a RJa to moge na maila przeslac :))

Asieńka-nie martw sie tym cisnieniem, mam nadzieje ze to jednorazowy wyskok, a jak nie to lekarz da Ci leki i na spokojnie pochodzisz sobie jeszcze w dwupaku, Ja tez kontroluje cisnienie i wiem jak to jest-ostatnio mi skoczyło do 160/120 potem zaraz było ok i teraz kontroluje je codziennie,jak na razie jest spoko, wizyte mam w srode i pokaze mojemu ginowi moje pomiary.

Mła-rany teraz alkohol na tapecie,:-), jak mnie cala ciaze nie ciągneło to teraz drineczka bym sobie wypiła:szok:

Ide spać moje drogie, machnelam sobie dzisiaj balejaż i czuje sie piekna;-),aczkolwiek słoniowata:-D

Ostatnia edycja:
Sergi- moj maz jest z UK z Londynu dokladnie :), pewnie, ze super byloby sie spotkac, bedziemy w kontakcie caly czas poprzez forum i jak zawitamy do UK to sie umowimy, my chcemy leciec do UK i do PL w przyszlym roku, to wtedy cala nasza czworeczka zawita, chcemy tez zalatwic pare spraw z obywatelstwem brytyjskim dla dzieci, bo Rj ma amerykanskie, Marc tez bedzie mial, a chcemy dac im rowniez brytyjskie, wiec super byloby sie spotkac.. adaleko od Londynu mieszkacie?

Sergi juz wybieram zdjatka i sle :)))

Ostatnia edycja:
Aga, poproszę fotkę nowego wcielenia! :) Nie możesz być piękna i nam się nie pokazać! :)))) No i nie możesz iść spać w "nowych włosach", bo się zburzą :D

podwojna mamusia ja jestem z Coventry, centralne UK :-) W sumie nie tak daleko od Londynu ;-) Zawsze się można umówić :-) No ale to bliżej terminu chyba ustalimy co i jak :tak: Chyba że na wakacje będziecie w Polsce, to się możemy spotkać w PL :laugh2: A skąd w Polsce jesteś? Jakby co, zapraszam w Karkonosze żeby bąble górskiego powietrza nałapały :tak:

reklama
bajeczka, 2701.. ja też czekałam na brzuch aż mi się opuści i opóścił się ale po porodzie :tak::tak::tak: nie dostąpiłam lepszego samopoczucia i oddychania przed porodem niestety też po same cycki do końca miałam

a ja jakoś dziś niewyraźnie się czuje katar gardło mnie coś łaskocze postawiłam na mleko z miodem i czosnkiem fuj ale ja już nabrałam się leków w ciąźy mam nadzieje że może natura pomoże ale z przytulanek nici czosnek jest zabujczy :baffled:
jutro kino z M fajnie pewnie ostatnie takie wyjście przed porodem :-)

spać się położyć trzeba jutro też dzień miłej nocki

Do góry