reklama
o matko dziewczyny Was doczytać z całego dnia to masakra, ja neta nie miałam od rana.
Wy tu widzę seksu chcecie a ja wręcz przeciwnie. M to by chciał cały czas a ja eeee w ogóle nie mam na to ochoty
Po 37 tygodniu obiecałam mu, że nadrobimy, wtedy to można szaleć.
Dziś w TV leciała chyba jakaś reklama a tam info: zostało 6 tygodni do sylwestra bla bla bla.... I mnie nagle strzeliło Przecież to tak mało, a ja termin mam jeszcze szybciej. Chyba się troszkę zaczynam bać porodu....
270.... mi brzuch w ostatniej ciąży w ogóle się nie obniżył. Na porodówkę jechałam z brzuchem po same cycki Więc to różnie bywa
Dobranoc mamusie, czas spać, jakiś serial może obejrzymy....
Wy tu widzę seksu chcecie a ja wręcz przeciwnie. M to by chciał cały czas a ja eeee w ogóle nie mam na to ochoty
Po 37 tygodniu obiecałam mu, że nadrobimy, wtedy to można szaleć.
Dziś w TV leciała chyba jakaś reklama a tam info: zostało 6 tygodni do sylwestra bla bla bla.... I mnie nagle strzeliło Przecież to tak mało, a ja termin mam jeszcze szybciej. Chyba się troszkę zaczynam bać porodu....
270.... mi brzuch w ostatniej ciąży w ogóle się nie obniżył. Na porodówkę jechałam z brzuchem po same cycki Więc to różnie bywa
Dobranoc mamusie, czas spać, jakiś serial może obejrzymy....
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Mła z alkoholem to jeszcze trochę się trzeba wstrzymać, sorry....
Bajeczka to już niedługo, ja też zaczynam panikować
Bajeczka to już niedługo, ja też zaczynam panikować
prawie_ podwojna_ mamuska
Fanka BB :)
Violett- wage zawsze podaje po zrobieniu USG, a "wysokosc" to zawsze mowi tak orientacyjnie, ale z Rjem mniej wiecej "wysokosc" sie sprawdzila po porodzie, wiec wierze tym lekarzom... a my zawsze pytamy o wszystkie wymiary, moj malz zwlaszcza, ten to chce wszystko wiedziec ), swoje zdjecie wstawie pewnie, a RJa to moge na maila przeslac )
Asieńka-nie martw sie tym cisnieniem, mam nadzieje ze to jednorazowy wyskok, a jak nie to lekarz da Ci leki i na spokojnie pochodzisz sobie jeszcze w dwupaku, Ja tez kontroluje cisnienie i wiem jak to jest-ostatnio mi skoczyło do 160/120 potem zaraz było ok i teraz kontroluje je codziennie,jak na razie jest spoko, wizyte mam w srode i pokaze mojemu ginowi moje pomiary.
Mła-rany teraz alkohol na tapecie,:-), jak mnie cala ciaze nie ciągneło to teraz drineczka bym sobie wypiła
Ide spać moje drogie, machnelam sobie dzisiaj balejaż i czuje sie piekna;-),aczkolwiek słoniowata
Mła-rany teraz alkohol na tapecie,:-), jak mnie cala ciaze nie ciągneło to teraz drineczka bym sobie wypiła
Ide spać moje drogie, machnelam sobie dzisiaj balejaż i czuje sie piekna;-),aczkolwiek słoniowata
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
prawie_podwojna_mamuska_ j a też chcę RJa zdjęcie :-) Wyślę Ci maila na PW :-)
prawie_ podwojna_ mamuska
Fanka BB :)
Sergi- moj maz jest z UK z Londynu dokladnie , pewnie, ze super byloby sie spotkac, bedziemy w kontakcie caly czas poprzez forum i jak zawitamy do UK to sie umowimy, my chcemy leciec do UK i do PL w przyszlym roku, to wtedy cala nasza czworeczka zawita, chcemy tez zalatwic pare spraw z obywatelstwem brytyjskim dla dzieci, bo Rj ma amerykanskie, Marc tez bedzie mial, a chcemy dac im rowniez brytyjskie, wiec super byloby sie spotkac.. adaleko od Londynu mieszkacie?
Sergi juz wybieram zdjatka i sle ))
Sergi juz wybieram zdjatka i sle ))
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
podwojna mamusia ja jestem z Coventry, centralne UK :-) W sumie nie tak daleko od Londynu ;-) Zawsze się można umówić :-) No ale to bliżej terminu chyba ustalimy co i jak Chyba że na wakacje będziecie w Polsce, to się możemy spotkać w PL A skąd w Polsce jesteś? Jakby co, zapraszam w Karkonosze żeby bąble górskiego powietrza nałapały
reklama
bajeczka, 2701.. ja też czekałam na brzuch aż mi się opuści i opóścił się ale po porodzie nie dostąpiłam lepszego samopoczucia i oddychania przed porodem niestety też po same cycki do końca miałam
a ja jakoś dziś niewyraźnie się czuje katar gardło mnie coś łaskocze postawiłam na mleko z miodem i czosnkiem fuj ale ja już nabrałam się leków w ciąźy mam nadzieje że może natura pomoże ale z przytulanek nici czosnek jest zabujczy
jutro kino z M fajnie pewnie ostatnie takie wyjście przed porodem :-)
spać się położyć trzeba jutro też dzień miłej nocki
a ja jakoś dziś niewyraźnie się czuje katar gardło mnie coś łaskocze postawiłam na mleko z miodem i czosnkiem fuj ale ja już nabrałam się leków w ciąźy mam nadzieje że może natura pomoże ale z przytulanek nici czosnek jest zabujczy
jutro kino z M fajnie pewnie ostatnie takie wyjście przed porodem :-)
spać się położyć trzeba jutro też dzień miłej nocki