reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Freiya - współczuje takich tesciów:baffled:cóż powiedziec , musisz jakos wytrwac do tej niedzieli,zrób sobie meliske,i olej wszystko,moze nie bedzie tak zle.Pamietaj ze masz M który sie wspiera i to duzy plus, trzymaj sie kochana,a jak bedzie Ci smutno pisz na BB :-)
Aga7602- dzieki za info na temat IMIdz ,jade w przyszłym tyg. zalozyc karte do szpitala moze sie zapisze na KTG.
2701...- juz wczesniej czytalam o Kasi-tragedia.
Izi85 -- :-D:-D:-D Ci faceci.... .Jesli chodzi o ciezkie oddychanie to tak jak u Koty przy lezeniu i jak siedze na krzesle w kuchni ciezko mi zlapac oddech.
Kasia2011- witaj kochana i czuj sie jak u Siebie :tak:widze bidulko ze tez masz przezycia za soba:no:córeczka śliczna.
Mła - kochana powinnas przemówienia pisac:-Djestes niesamowita.

A ja po 2 kawałkah serniczka:zawstydzona/y: , powiem wam ze nawet smaczny wyszedl taka pianka (nie zbity)no i chyba Alankowi smakowal bo sie zaczal troszke rozpychac:-). M jeszcze walczy z dzwiami zaraz go zawolam na ciacho i ciepla herbatke:tak:

Koszule do szpitala dzis popralam , jutro prasowanie i dalszy ciag pakowania,prasowania i prania:nerd:
-

reklama
A ja sobie pospałam teraz:szok:
Kurcze i dzisiaj z kina nici, bo teściowej...się nie chce do nas przyjechać dzisiaj i to nic, że mój by po nią zajechał autem:wściekła/y:..trudno..ale dzięki za rady z wyborem filmu:tak:
Witaj Kasiu na Grudniówkach..zdjęcie córci boskie!!:-)
Freiya, nie przejmuj się i tak jak pisze Kota, olej ich i się po prostu połóż w innym pokoju - masz do tego pełne prawo..przecież nie będziesz przy nich skakać na ostatnich nogach!!
Izi - hihihi, nieźle musiało to wyglądać..ja miałam tylko ciut podobną sytuację. Urodziłam Marysię 25 listopada, a 29 listopada wracaliśmy do domu..Przywiózł mi Seba na moją prośbę taką brązową tunikę..ja zapomniałam mu powiedzieć, że noszę pod nią koszulkę (bo ma dekolt do pępka..no i przywiózł - a ja, jak się przebrałam, to stanik na wierzchu..Od razu kurtkę zapięlam do samej góry i tak w szpitalu się zgrzałam że szok:tak:
Kota - śnieg???:szok::wściekła/y:

Phelnia nie martw się cholestaza to w szczególności stopy i dłonie ja jestem świeżo po kontrli cholestazy i jest ok a brzuch swędzi mnie ostatnio mega więc nie musisz się martwić
Kota ja mam to samo mały kręci się i wierci i nie mogę oddychać mam wrażenie że albo poszedł wyżej albo urusł bo i zgaga się pojawiła:angry:

Freyia nie martw się podzielam opinie dziewczyn ty się nie stresuj a M niech zabawia gości masz jakieś prawa więc głowa do góry podejrzewam że tu większość dziewczyn przepada za swoimi teściami ja dołanczam się :baffled:

Mła jesteś najlepsza :-D jak się nie odzywasz zbyt długo to tęsknię:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Dziewczyny, jeśli macie TVN24 to włączcie i zobaczcie co się dzieje na Placu Konstytucyjnym w Warszawie... Wstyd i skandal!!! :wściekła/y:

Rozróby w Warszawie. Policja użyła armatek wodnych - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 11.11.2011

masz racje wstyd:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tak na szybko bo lecimy zaraz na występy mojej córci. Powiem tylko tyle że w sumie od 3 w nocy mam bolesne skurcze, które olewają sobie nospę.
Do tego nieszczęść ciąg dalszy ale napisze jak wrócimy z występów.

maxwell, ale się usmiałam z tuniki :-D no uwielbiam tych naszych facetów, zaraz wszystko sprawdzę, czy dobrze naszykowałam dla M., żeby mi jakiegoś numeru nie odwalił hehe
ja też nie chcę śniegu!! niech nasypie przed samymi świętami dopiero, w sumie na październk też zapowiadali i się nie sprawdziło, więc jest nadzieja ;-)

sergi, ja w święta czy państwowe, czy kościelne, wolę nie oglądać wiadomości, w naszym uroczym kraju zawsze są wtedy jakieś rozróby :baffled:

Agapa... Oj, jak nie urok to przemarsz wojsk rosyjskich... Masz Ci los! :-( Trzymaj się w dwupaku i koniecznie odezwij jak wrócisz! :yes:
Kota cos w tym jest, zawsze "z okazji" święta dzieją się różne cyrki... :baffled:

Gosia
kochana, mam prośbę o nie pisanie postu pod postem, poczytaj proszę tutaj o tym: https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2011-f409/nowa-na-forum-bb-zapoznaj-sie-z-regulaminem-53006/
Nic się nie stało, ale trochę roboty później jest z łączeniem ich no i nieczytelnie się robi... Dopiero by było, jakby każdy tak pisał... ;-)

Brzuch mnie też swędzi, właśnie ponoć skóra się rozciąga. Ciekawe jak to bedzie z rozstepami:> pojawiły sie juz komuś? Ja narazie nie mam ani jednego, brzuch samruje ale nie regularnie niestety;/ a jak z tym u Was?

Brzuch mnie też swędzi, właśnie ponoć skóra się rozciąga. Ciekawe jak to bedzie z rozstepami:> pojawiły sie juz komuś? Ja narazie nie mam ani jednego, brzuch samruje ale nie regularnie niestety;/ a jak z tym u Was?

U mnie się pojawiło kilka malutkich na "spodniej" stronie brzucha - od góry ich nie widać ;-) Pojawiły się dopiero niedawno, ale sama sobie winna jestem bo się nie smaruję niczym... :no: ;-)

reklama
Ja tak na szybko bo lecimy zaraz na występy mojej córci. Powiem tylko tyle że w sumie od 3 w nocy mam bolesne skurcze, które olewają sobie nospę.
Do tego nieszczęść ciąg dalszy ale napisze jak wrócimy z występów.

agapo droga nie strasz, nie strasz i jak najszybciej zdaj relację!!
oby te skurcze minęły!
Freiya popieram kotę, w razie czego zamknij się w drugim pokoju i nie wychodź! szkoda Twoich nerwów!!

ja właśnie odprawiłam M i jego rodziców ze szpitala i mam zamiar trochę odpocząć ale nie wiem czy się uda, bo przyjechał facet mojej sąsiadki i zaczęło się- narzekanie na wszystko i wszystkich... :szok::angry::wściekła/y:

Do góry