reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

jasne jutrzenka cos na ten temat slyszalam :tak:

i tak z rana i to w niedziele takie oskarzenia, hmm nie ladnie.
Czyzbys chciala mnie sprowokowac ..... a ze ja nie umiem nie skomentowac to prosze:

Po pierwsze jesli jak piszesz obgadywalysmy Was "w naszym gronie" (sugerujac ze jest tu jakies inne grono niz cale forum) to nic by z niego do reszty nie wycieklo :cool2:

Po drugie jesli uwazasz ze rozmowa i stwierdzenie w niej ze nie przyjechalas na zlot bo mieliscie wyjechac do Korwalii i ze rzadko latacie do Polski jest obgadywaniem a nie stwierdzeniem faktu to gratulujacje za Twoj tok rozumowania :baffled:

Po trzecie nie pojechalam tam (pewnie reszta rowniez) zeby obgadywac nieobcnych.

A po czwarte to ciekawe kto bym Twoim informatorem i akurat taka nieprawdziwa wersje Ci przedstawil :confused:

Kasia hehehe potem tez sie zorientowalam o co Ci chodzilo z tym produkowaniem.
U nas tez nudno dzis, ja na antybiotyku to zadnej imprezki byc nie moze, isc tez bardzo nie moge bo chce sie wyleczyc wiec przenudze sie w domu.

oj jutrzenka
po pierwsze nie w niedziele rano tylko w sobote wieczorem :tak: po drugie nie przyjechalismy bo Gaja nie miala paszportu bo przyszedl w piatek dopiero :tak: a z informatorami to wiesz jak jest strefa szarosci ;-)
na ciebie to zawsze mozna liczyc chociaz wydaje mi sie ze nie zawsze bylas taka :-)

hej

widze że ze Stefcia poodtrzymjemy forum.

Co mialas na mysli mowiac ze nie bylam taka bo jakos nie kumam z wieczora :confused: (mam podejrzenie ale to chyba nie to)

Napisalam co mysle taki mam zwyczaj, poza tym nie lubie jak mi sie wsadza w usta cos czego nie powiedzialam.
Pewnie nie uwierzysz ale przy mnie (nie wiem jak wczesniej bo dojechalismy pozniej, sadze ze tez nie) nie bylo rozmow o kimkolwiek z forum. Co wiecej nie padlo nawet pol slowa o aferze na zamku ktora byla juz jakis czas temu. Po prostu nikt na to nie mial czasu i ochoty, pojechalysmy tam pogadac, posmiac sie, a nie kogokolwiek obgadywac.
A jedynie o czym wspomnialysmy to ze jednak Paula nie dojedzie i ze Asia tez nie (ale to raczej w kontekscie ustalen posilkowych)
I sorry bo sie pomylialam, bylam pewna ze nie przyjechalscie bo wyjechaliscie do Kornwalii, wydaje mi sie ze tak mowilas, ze na drugi koniec wyspy jedziecie (widziesz, czytam Twoje posty).

kurde i znowu sie rozpisuje i wdaje w dyskusje, widzisz jaki masz wplyw na mnie :nerd:

a poza tym co tam, forum sie sypie, haaaaaaaaaaloooooooooo

Ostatnia edycja:
witam

stefanko - nie wiem dlaczego tak piszesz o obgadywaniu...mysle ze to tylko taka zaczepka hehe
tak jak mowi jutrzenka wogole nie poruszalismy tematu forum - w zasadzie jakiegokolwiek - NIC oprócz tego co napisala iwona.

a ja po sobotniej imprezie wczoraj chodzilam jak zombi...do tego mialam caly dzien gości imusialam trzymac fason...
heh i zasnelam na "przepisie na zycie":szok: i nie wiem co bylo...:-(

u nas piekna pogoda wiec zaraz ide kosic trawe..w sobiete nie skosilam wszystkiego wiec dzis ciąg dalszy/

a no i z moim zębem tez jazda byla ... ech szkoda gadac... na szczescie juz jest ok ale leczenie kanalowe w trakcie ...dzis kolejna wizyta.

elcia jak tam po komunii???

Dziewczyny z tym obgadywaniem to ja zaczęłam ale to był TYLKO ŻART. Myślałam, że śmiejąca się emotka właśnie to pokazuje:baffled:

Viki w przepisie tata Ani zmarł:szok::szok::szok:

Hejka

u nas tez dzis pieknie

ja juz w pracy wiec tylko na chwilke wpadlam

Sylwia ja u Ciebie widzialam ze to zart ale Stefanka bierze mnie pod włos :cool2:

mielg dnia

reklama
Hej hej.... i ja sie witam.... juz z Anglii.....:-)

Pomalu wracacamy do naszej rutyny... Ogolnie nuda....ale szykujemy sie juz powoli do przeprowadzki. Przede wszystkim trzeba wywalic mase klamotow, ktore sie tu nam nazbieraly przez te pare lat mieszkania. No wiec sobie sortujemy to i owo....

Zdrowka wszystkim chorowitkom.....

A stefanka sie nie przejmujcie, to stary prowokator!!! :-p;-)

Do góry