reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia dopiero doczytalam ze te rajstopy z wzorkiem, ojj to nie wiem, chyba lepsze zwykle, duzy ten wzorek. Bo jak spodnica z wzorkiem to rajstopy lepsze gladsze.

reklama
a wiec tak zakiet i spódnica szaro -srebna spodnica ma pionowa(na skos) falbane wszyta na zamek(czarny) zakiet rekaw 3/4 wiwijane rekawy i własnie na tym wiwijane jest czarne czarny guzik buty czarne a rajstopy czarne i maja delikatny wzór z boku na całej długosci

hej

ale tu tłok ostatnio, szok normalnie

u nas sytuacja opanowana, tyle ze w kotlowni i garazu mokro, ale to trzeba czasu zeby wyschlo. Kurde az strach pomyslec co ludzie po powodziach maja

Elcia do tego opisu to wg mnie czarne ale jak dla mnie to bez wzorkow.

Hejka:)

Rozgadałyście się po zlocie i chyba nie dam rady nadrabiać.
Opowiadajcie jak było? Kto się upił? kto rozbierał? obgadałyście mnie?? bo coś mnie uszy piekły:-D
Kiedy następny bo ja się wybieram:tak:

sylwia nie martw sie ciebie nie obgadywaly przeciez to mnie sie nie lubi w tym gronie :-D teraz rozumiem chlopakow z Molesty ''To my niechciani nie lubiani
To my przez swoich szanowani, wspierani (...)
Ave Ewenement''

elcia ja nie wiem bo ja to musze zobaczyc zeby powiedziec...
jutrzenka super ze juz opanowana sytuacja, a u nas byla wczoraj burza i normalnie dzis nie bylo pradu z godzine:szok:

sylwia nie martw sie ciebie nie obgadywaly przeciez to mnie sie nie lubi w tym gronie :-D

hmmm co mialas na mysli piszac W TYM GRONIE ??:angry:

i musze Was zmartwic ale nie bylo o Was ani slowa, nie mialysmy czasu sie Wami zajmowac:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Kasia a co robilas ze sie tak naprodukowalas??? przeciez to nie sezon na przetwoty :-D

jasne jutrzenka cos na ten temat slyszalam :tak:
kasia maj to samo pomyslalam o przetworach zanim zaczailam o co chodzilo :-D

reklama
dzień dobry ;P

u nas leniwa niedziela sie zapowiada....
pojechałabym do kogoś na kawkę....
w odwiedziny....
bo nie chce mi siew domu siedzieć...

młoda wywala J płyty ze stojaka...i taką ma radość...

wózek zamówiony...ciekawe kiedy przyjdzie???
sama jestem ciekawa...(jak dziecko) bo on taki "cukierkowy" ;))))

miłego dnia laski.

Do góry