reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata u nas tez spis powszechny ale byl czas do konca marca chyba jakos...tez wypelnilam przez neta ale u nas nie wymagaja pesel :tak:
musze sprawdzic jaki G ma po twoich problemach...
G wlasnie rozpacza bo suczka zgubila taki wisiorek przy obrozy kosteczke :-(

zaraz sie szykujemy i wypalamy z domu!! szkoda siedziec jak jest tak cieplutko.
uff jeszcze troche i wolnee, teraz weekendy mi leca tak szybkoo
pryzy bylam u ciebie, no dziewczynooo wez sie do roboty bo ziemial ci lezy odlogiem ;-)

reklama
dzien dobry!!!!!!!!!!!!!
nooo pogoda niezła:-):-):-):cool2::cool2::cool2:

spadamy zaraz nad morze:-) zeby tak ładnie było juz zawsze;-)

sprawdziłam 10. cyfre jest nieparzysta...ufff;-)
tez musimy usiaść i zrobic ten spis przez neta, chyba najwygodniej:-)

słońca każdego dnia!!!:-):-):-):-)
:*

Hej hej...:-)
No widzicie, u was wszedzie fajna pogoda, a u mnie co 5 min pada......:-(
Ale zeby nie siedziec w domu, to wyskoczylismy sobie na obiadek....

A i kupilismy w koncu wczorak Oliwierowi rowerek.... Zdecydowalismy sie na kola 14, bo jakos na tych 12 nijak wygladal.... Ale pedalowania musi sie nauczyc, bo nic a nic mu nie szlo jak przymierzalismy te wszystkie rowerki w sklepie.....:no::-D:sorry2:

Kacha, Pryzy- no to swietnie, ze maluszki w brzuszkach zdrowe i rosna sobie w najlepsze.....:-)
Kacha- zdrowka dla Ciebie i Olisia....
jutrzenka- i dla was....
Stefanka- o kurcze, przypomnialas mi o tym spisie.... mysmy zapomnieli to wypelnic.....:szok: To mowisz, ze juz za pozno?

Alex jeszcze możesz :-) Tylko wypełniaj jak najszybciej ;-) Tam było, żeby po 27 marca odesłać, a ja wysłałam już jakoś 15, jak tylko dostałam to wypełniłam i odesłałam. Jak na razie nikt się jeszcze nie przywalił ;-)

Kacha, no to Was dzidzia potrzyma troche w niepewnosci co do plci:tak: A z drugiej strony, to zawsze moze sie okazac na odwrot, a czlowiek sie juz nastawi:-D
Najwazniejsze ze zdrowo bryka:-)
I w ogole zdrowka dla was! Moja tez z jakims katarek wstala i do tego cos ja goraczka lapie, wiec jutro na bank posiedzi w domu i chyba niepotrzebnie jej lekarstwo dalam, bo psoci zaraza jakby calkiem zdrowa byla:-D

Kata, no to ciekawie z tymi peselami... ja nawet nie wiem czy Kaya ma, ale jak obywatelstwo posiada, to pesel chyba tez; musze sprawdzic w papierach:tak:

Stefanka, to juz nie te czasy gdzie baby do porodu na polu zasuwaly, trzeba sie oszczedzac!:-p A tak na powaznie, to ja juz nie mam serca do tych gierek:) Mowilam ze m sie za jakis czas znudzi:tak: I czasem tak sobie nawet wejde i cos porobie, ale jednak mnie juz tak nie wciaga;-)
Dotka, no Ty to juz musisz czlowieka dobic tym sloncem i morzem hehe, U nas jeszcze kra na rzece, no ale chociaz nie jest az tak zimno jak bylo:tak:
Alex, my tez sie w ostatniej chwili na 14 zdecydowalismy:tak: Ten mniejszy wydawal mi sie ok, i Kayi tez sie podobal nawet bardziej, ale jak wsiadla na wiekszy, to latwiej jej bylo pedalowac i siodelko nie bylo za blisko kierownicy... No i ten mniejszy to by max na jeden sezon starczyl...

Dobra babeczki, milego niedzielnego wieczorka!:-)

alex najszybciej jak mozesz wypelnij przez neta bo moga ci wlepic juz kare :-(
pryzy ja tez juz nie az tak ale ciagle jeszcze troche :-D
:-D kacha jak wyslalas przed terminem jeszcze to co sie dziwisz ze sie nikt nie przywalil :-D

bry
u nas choróbsko chyba odpuszcza....Kuba tylko kaszle.Nadal mu robimy inhalacje,i syropek
do przedszkola jutro jeszcze nie pójdzie.
weszłam dziś na strych-w poszukiwaniu materiałów uszyję młodej jakąś kieculkę.
pogoda u nas dziś słoneczna ale strasznie wiało...więc nie byliśmy na dworze.
może jutro się uda-choć słyszałam że ma padać.... ;(
do spisu też sie przymierzamy ale przez net.
nie chce mi sie wpuszczać do domu jakiegoś osobnika zwłaszcza że do południa sama jestem i jeszcze jak trafi że młoda bedzie kimać to mi ją obudzą....

zdrówka dla Was.
ciążaróweczki-dla Waszych maluszków też zdrówka,oby silne i zdrowe rosły.
więcej słonka dla pozostałych,żeby już nadeszły te piękne ciepłe dzionki ;)))

Witam!
Cieszę się ,że dzidziolki w brzuszkach zdrowe :)
U nas cisza i spokoj.Nic nowego sie nie dzieje...
Wczoraj pogoda była piekna, dzieci sie wybiegały na dworze i na spacerkach ale beze mnie niestety bo w pracy siedziałam.
Witek też mi chorował ostatnio ale dziś już go puściłam do przedszkola, zobaczymy czy będzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkie :*

dziś moje dzieci wstały o 6-ej (młoda) a potem obudziła piskami swoimi Kubę.
ona to jak kukułka z zegara punkt 6-ta a ta KU-KU wstałam

u nas słonko świeci...ale na razie zimno.

co tam u Was????

pół godz. temu przyjechał kurier i przywiózł wrotki...
http://allegro.pl/wrotki-...1536960617.html

ale ja mam ubaw-dawno się tak nie naśmiałam!!!
dziewczyny POLECAM!!!!!
mały kazał sobie założyć od razu na nogi i kurczaki umie już w nich stać a nawet ku mojemu zdziwieniu poruszać się
teraz nawet siusiu woła żebym z nim poszła bo on musi z wrotkami
a cieszy sie matko ;)))))

i raz pacnał na d... ;))))

do zakupu skłoniły nas Kuby pomysły...stawał na klocki z kółkami od lego...te do budowy samochodu-i mówiłże ma wjotki ;)))

reklama
hej dziachy
czytam was codziennie ale mam sporo kłopotów ze soba i niemam weny ale o tym to napisze jak sie cos wyjasni

mamy brzuszkowe gratki ze wszystko ok z brzusiami ach ale wam fajnie :))

u nas tez była piekna pogoda ale dzis leje deszcz wrrrr

KASIAMAJ hehe my kupilismy Oliwce wrotki jakies 2 tyg temu bo tez non stop kup mi wrotki i kup mi wrotki kładła chusteczki higieniczne i stawała na nie i mówila mam wrotki heheh

pozdrawiam serdecznie laski:))

Do góry