reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata u nas tez spis powszechny ale byl czas do konca marca chyba jakos...tez wypelnilam przez neta ale u nas nie wymagaja pesel :tak:
musze sprawdzic jaki G ma po twoich problemach...
G wlasnie rozpacza bo suczka zgubila taki wisiorek przy obrozy kosteczke :-(

zaraz sie szykujemy i wypalamy z domu!! szkoda siedziec jak jest tak cieplutko.
uff jeszcze troche i wolnee, teraz weekendy mi leca tak szybkoo
pryzy bylam u ciebie, no dziewczynooo wez sie do roboty bo ziemial ci lezy odlogiem ;-)

reklama
dzien dobry!!!!!!!!!!!!!
nooo pogoda niezła:-):-):-):cool2::cool2::cool2:

spadamy zaraz nad morze:-) zeby tak ładnie było juz zawsze;-)

sprawdziłam 10. cyfre jest nieparzysta...ufff;-)
tez musimy usiaść i zrobic ten spis przez neta, chyba najwygodniej:-)

słońca każdego dnia!!!:-):-):-):-)
:*

Hej hej...:-)
No widzicie, u was wszedzie fajna pogoda, a u mnie co 5 min pada......:-(
Ale zeby nie siedziec w domu, to wyskoczylismy sobie na obiadek....

A i kupilismy w koncu wczorak Oliwierowi rowerek.... Zdecydowalismy sie na kola 14, bo jakos na tych 12 nijak wygladal.... Ale pedalowania musi sie nauczyc, bo nic a nic mu nie szlo jak przymierzalismy te wszystkie rowerki w sklepie.....:no::-D:sorry2:

Kacha, Pryzy- no to swietnie, ze maluszki w brzuszkach zdrowe i rosna sobie w najlepsze.....:-)
Kacha- zdrowka dla Ciebie i Olisia....
jutrzenka- i dla was....
Stefanka- o kurcze, przypomnialas mi o tym spisie.... mysmy zapomnieli to wypelnic.....:szok: To mowisz, ze juz za pozno?

Alex jeszcze możesz :-) Tylko wypełniaj jak najszybciej ;-) Tam było, żeby po 27 marca odesłać, a ja wysłałam już jakoś 15, jak tylko dostałam to wypełniłam i odesłałam. Jak na razie nikt się jeszcze nie przywalił ;-)

Kacha, no to Was dzidzia potrzyma troche w niepewnosci co do plci:tak: A z drugiej strony, to zawsze moze sie okazac na odwrot, a czlowiek sie juz nastawi:-D
Najwazniejsze ze zdrowo bryka:-)
I w ogole zdrowka dla was! Moja tez z jakims katarek wstala i do tego cos ja goraczka lapie, wiec jutro na bank posiedzi w domu i chyba niepotrzebnie jej lekarstwo dalam, bo psoci zaraza jakby calkiem zdrowa byla:-D

Kata, no to ciekawie z tymi peselami... ja nawet nie wiem czy Kaya ma, ale jak obywatelstwo posiada, to pesel chyba tez; musze sprawdzic w papierach:tak:

Stefanka, to juz nie te czasy gdzie baby do porodu na polu zasuwaly, trzeba sie oszczedzac!:-p A tak na powaznie, to ja juz nie mam serca do tych gierek:) Mowilam ze m sie za jakis czas znudzi:tak: I czasem tak sobie nawet wejde i cos porobie, ale jednak mnie juz tak nie wciaga;-)
Dotka, no Ty to juz musisz czlowieka dobic tym sloncem i morzem hehe, U nas jeszcze kra na rzece, no ale chociaz nie jest az tak zimno jak bylo:tak:
Alex, my tez sie w ostatniej chwili na 14 zdecydowalismy:tak: Ten mniejszy wydawal mi sie ok, i Kayi tez sie podobal nawet bardziej, ale jak wsiadla na wiekszy, to latwiej jej bylo pedalowac i siodelko nie bylo za blisko kierownicy... No i ten mniejszy to by max na jeden sezon starczyl...

Dobra babeczki, milego niedzielnego wieczorka!:-)

alex najszybciej jak mozesz wypelnij przez neta bo moga ci wlepic juz kare :-(
pryzy ja tez juz nie az tak ale ciagle jeszcze troche :-D
:-D kacha jak wyslalas przed terminem jeszcze to co sie dziwisz ze sie nikt nie przywalil :-D

bry
u nas choróbsko chyba odpuszcza....Kuba tylko kaszle.Nadal mu robimy inhalacje,i syropek
do przedszkola jutro jeszcze nie pójdzie.
weszłam dziś na strych-w poszukiwaniu materiałów uszyję młodej jakąś kieculkę.
pogoda u nas dziś słoneczna ale strasznie wiało...więc nie byliśmy na dworze.
może jutro się uda-choć słyszałam że ma padać.... ;(
do spisu też sie przymierzamy ale przez net.
nie chce mi sie wpuszczać do domu jakiegoś osobnika zwłaszcza że do południa sama jestem i jeszcze jak trafi że młoda bedzie kimać to mi ją obudzą....

zdrówka dla Was.
ciążaróweczki-dla Waszych maluszków też zdrówka,oby silne i zdrowe rosły.
więcej słonka dla pozostałych,żeby już nadeszły te piękne ciepłe dzionki ;)))

Witam!
Cieszę się ,że dzidziolki w brzuszkach zdrowe :)
U nas cisza i spokoj.Nic nowego sie nie dzieje...
Wczoraj pogoda była piekna, dzieci sie wybiegały na dworze i na spacerkach ale beze mnie niestety bo w pracy siedziałam.
Witek też mi chorował ostatnio ale dziś już go puściłam do przedszkola, zobaczymy czy będzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkie :*

dziś moje dzieci wstały o 6-ej (młoda) a potem obudziła piskami swoimi Kubę.
ona to jak kukułka z zegara punkt 6-ta a ta KU-KU wstałam

u nas słonko świeci...ale na razie zimno.

co tam u Was????

pół godz. temu przyjechał kurier i przywiózł wrotki...
http://allegro.pl/wrotki-...1536960617.html

ale ja mam ubaw-dawno się tak nie naśmiałam!!!
dziewczyny POLECAM!!!!!
mały kazał sobie założyć od razu na nogi i kurczaki umie już w nich stać a nawet ku mojemu zdziwieniu poruszać się
teraz nawet siusiu woła żebym z nim poszła bo on musi z wrotkami
a cieszy sie matko ;)))))

i raz pacnał na d... ;))))

do zakupu skłoniły nas Kuby pomysły...stawał na klocki z kółkami od lego...te do budowy samochodu-i mówiłże ma wjotki ;)))

reklama
hej dziachy
czytam was codziennie ale mam sporo kłopotów ze soba i niemam weny ale o tym to napisze jak sie cos wyjasni

mamy brzuszkowe gratki ze wszystko ok z brzusiami ach ale wam fajnie :))

u nas tez była piekna pogoda ale dzis leje deszcz wrrrr

KASIAMAJ hehe my kupilismy Oliwce wrotki jakies 2 tyg temu bo tez non stop kup mi wrotki i kup mi wrotki kładła chusteczki higieniczne i stawała na nie i mówila mam wrotki heheh

pozdrawiam serdecznie laski:))

Do góry