reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Iza to obie mamy usg w środę ;-)
Alex P. się Ciebie wystraszył ;-) Podpaść nie chciał to sobie darował jakieś wybryki ;-)
Wasze dzieciaki w rowerkach szaleją, a Oliś się rowerka boi :-D Boi się nawet pojazdów Jessiczki ;-) A Jessiczka śmiga teraz w czymś takim:
g00200_M.jpg

Kubica przy niej to mięczak ;-) W ferworze zabawy już kilka razy zdarzyło jej się zsunąć z krzesełka pod kierownicę, ale wygramoli się i jedzie dalej :-D

reklama
A ja chcialam cos popisac i sobie skasowalam, a nie mam sily odtwarzac, wiec jutro skrobne i jak znajde czas to psinki fotke wstawie, normalnie nie moge sie przyzwyczaic ze to ten sam pies- taki lysek ze ho ho! Ale slodziuski sie zrobil i taki jak maly szczeniaczek:tak: A Kaya za nim lazi i mowi ze to nie Kuki tylko chiwawa:-D

Hej!

Przestawiłyście czas na nowy? O matko, Filip wstał na stary czas 5.30.
Poza tym u nas ok. Czuję się dobrze, dzięki Jutrzenka,że pytasz:tak: Pryzy, Kacha, życzę powodzenia na usg.

wow co za piekny dzien!
alex dobra dobra nie zapominaj ze ja ciebie znam juz trozke :-D
asia cale szczescie ze jeszcze tylko 3.5 tyg i bede miala 2.5 wolnego :-D to sie wtedy przestawie!

Hello!
A ja tam lubie zmiane czasu na letni, bo wreszcie dzien jest dlugi, a godzinke to tylko jeden raz nam zabieraja, chociaz moj R do teraz za nia teskni (my juz ze 3 tyg po zmianie:))
Jutrzenka, nam to sie zdarzylo, ze narobilismy zakupow, a sie okazalo ze w tym sklepie nie mozna karta placic i tez na gwalt trzeba bylo bankomatu szukac, bo nie moglam zrezygnowac z tych zakupow:-)
Stefanka, u Was to fajnie bo rowerkiem mozna praktycznie caly rok pomykac:tak: A my bylismy w sklepie mloda do rowerka przymierzyc i porazka jakas:-) Ale mysle ze to glownie przez zimowe buty i kombinezon, ale cos kiepsko sobie radzila i narazie kupilismy tylko boczne kolka do roweru, bo mamy jeden w domu i jeden u tesciowej, to najpierw niech na nich cwiczy:tak:
Aga, to i tak chlopcy dzielni, w koncu to dla nich duza zmiana:tak:
Asia, narazie sie staram za duzo nie myslec o tym usg, ale z drugiej strony fajnie sobie maluszka dokladnie obejrzec i mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:
Kacha, no wlasnie ja pamietalam, ze Ty 30 masz, ale jakos nie pomyslalam ze u mnie to tez 30sty;-) Bede trzymac kciuki, bo Ty na pewno o wczesniejszej porze masz:tak: Tylko nie pij i nie jedz nic slodkiego ani kawy przed, bo znow bebe bedzie fikac koziolki i nie da sie poogladac:-)
A Jess, to w takim razie niezly rajdowiec hehe, ale to musi fajnie wygladac jak tak piratuje:-)
Alex, a moj R to grzeczny chlop; nie lazi z kumplami i nie pije i nawet nie wiem jakim cudem mi sie taki spodobal hehe (ale z roznych opowiesci slyszalam ,ze sie za mlodu wyszalal;-))

No i mojego wyplosza przedstawiam:-) Na jednym nowe wcielenie, a na drugim wczesniejsze jak urzeduja z Kaya pod lozkiem:-)

Załączniki

• 27marzec2011 049.jpg
    27marzec2011 049.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 27marzec2011 039.jpg
    27marzec2011 039.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 30
Aga, ostatnio to tu sie tylko wlasne wypowiedzi echem odbijaja hehe:-)
Ale sie nie dziwie i nie wypominam, wiosna przyszla, to pewnie zal w domu siedziec:tak: Jak u mnie sie cieplo zrobi to pewnie tez zaczne coraz mniej zagladac na kompa, bo juz nawet teraz jakos trace do tego cierpliwosc; juz mnie nosi...:tak:

Hej hej...:-)

Pryzybela- o kurcze, to przeciez nie ten sam pies! :szok::-D;-)

Kacha i pryzy- to jutro zdajcie relacje jak po usg....:-)

A mnie jakos nic ostatnio nie chce.... nie wiem czy to jakies przesilenie wiosenne, czy co...?
No nic.... milego wieczorku....:-)

Alex, no wlasnie nie ten sam... do dzis nie moge sie przyzwyczaic, zwlaszcza ze taki sie spokojny zrobil, caly dzien lezy na fotelu, bo sie nieswojo czuje i go swedzi i juz sie niezle podrapal:baffled:
A co do tego wiosennego lenistwa, to nie jestes sama;-) ciagle sie do czegos zbieram, ale zebrac nie moge:-)
I napisze co i jak jutro, ale my dopiero na 4:40 mamy to pewnie wieczorkiem do domu wrocimy, zwlaszcza ze mloda od babci bedzie trzeba odebrac:tak: Ale stresuje sie juz bardzo....

reklama
Hej
pryzy- wiem wiem, ale chciałam dać znać że jeszcze żyję;-) dla mnie po zmianie czasu jakoś tak czas szybciej leci mimo tego że dzień dłuższy :sorry:powodzenia na usg. Trzymam kciuki
asia- ja się przestawiłam - nie miałam wyjścia dzięki Łukaszowi:confused:teraz pewnie masz najlepsze miesiące ciąży. A dzidziuś się już rusza?
kacha- powodzenia na usg:tak::tak:
alex- oj urwisek ten Łukaszek ale wolę żeby był taki żywiołowy:tak::tak:
narazie kończę bo zaraz przetarg mamy:happy2:

edit. kasiamaj- a co tam się u ciebie dzieje?

Ostatnia edycja:
Do góry