Hello!
A ja tam lubie zmiane czasu na letni, bo wreszcie dzien jest dlugi, a godzinke to tylko jeden raz nam zabieraja, chociaz moj R do teraz za nia teskni (my juz ze 3 tyg po zmianie

)
Jutrzenka, nam to sie zdarzylo, ze narobilismy zakupow, a sie okazalo ze w tym sklepie nie mozna karta placic i tez na gwalt trzeba bylo bankomatu szukac, bo nie moglam zrezygnowac z tych zakupow:-)
Stefanka, u Was to fajnie bo rowerkiem mozna praktycznie caly rok pomykac

A my bylismy w sklepie mloda do rowerka przymierzyc i porazka jakas:-) Ale mysle ze to glownie przez zimowe buty i kombinezon, ale cos kiepsko sobie radzila i narazie kupilismy tylko boczne kolka do roweru, bo mamy jeden w domu i jeden u tesciowej, to najpierw niech na nich cwiczy
Aga, to i tak chlopcy dzielni, w koncu to dla nich duza zmiana
Asia, narazie sie staram za duzo nie myslec o tym usg, ale z drugiej strony fajnie sobie maluszka dokladnie obejrzec i mam nadzieje ze bedzie dobrze
Kacha, no wlasnie ja pamietalam, ze Ty 30 masz, ale jakos nie pomyslalam ze u mnie to tez 30sty;-) Bede trzymac kciuki, bo Ty na pewno o wczesniejszej porze masz

Tylko nie pij i nie jedz nic slodkiego ani kawy przed, bo znow bebe bedzie fikac koziolki i nie da sie poogladac:-)
A Jess, to w takim razie niezly rajdowiec hehe, ale to musi fajnie wygladac jak tak piratuje:-)
Alex, a moj R to grzeczny chlop; nie lazi z kumplami i nie pije i nawet nie wiem jakim cudem mi sie taki spodobal hehe (ale z roznych opowiesci slyszalam ,ze sie za mlodu wyszalal;-))
No i mojego wyplosza przedstawiam:-) Na jednym nowe wcielenie, a na drugim wczesniejsze jak urzeduja z Kaya pod lozkiem:-)