reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Iza to obie mamy usg w środę ;-)
Alex P. się Ciebie wystraszył ;-) Podpaść nie chciał to sobie darował jakieś wybryki ;-)
Wasze dzieciaki w rowerkach szaleją, a Oliś się rowerka boi :-D Boi się nawet pojazdów Jessiczki ;-) A Jessiczka śmiga teraz w czymś takim:
g00200_M.jpg

Kubica przy niej to mięczak ;-) W ferworze zabawy już kilka razy zdarzyło jej się zsunąć z krzesełka pod kierownicę, ale wygramoli się i jedzie dalej :-D

reklama
A ja chcialam cos popisac i sobie skasowalam, a nie mam sily odtwarzac, wiec jutro skrobne i jak znajde czas to psinki fotke wstawie, normalnie nie moge sie przyzwyczaic ze to ten sam pies- taki lysek ze ho ho! Ale slodziuski sie zrobil i taki jak maly szczeniaczek:tak: A Kaya za nim lazi i mowi ze to nie Kuki tylko chiwawa:-D

Hej!

Przestawiłyście czas na nowy? O matko, Filip wstał na stary czas 5.30.
Poza tym u nas ok. Czuję się dobrze, dzięki Jutrzenka,że pytasz:tak: Pryzy, Kacha, życzę powodzenia na usg.

wow co za piekny dzien!
alex dobra dobra nie zapominaj ze ja ciebie znam juz trozke :-D
asia cale szczescie ze jeszcze tylko 3.5 tyg i bede miala 2.5 wolnego :-D to sie wtedy przestawie!

Hello!
A ja tam lubie zmiane czasu na letni, bo wreszcie dzien jest dlugi, a godzinke to tylko jeden raz nam zabieraja, chociaz moj R do teraz za nia teskni (my juz ze 3 tyg po zmianie:))
Jutrzenka, nam to sie zdarzylo, ze narobilismy zakupow, a sie okazalo ze w tym sklepie nie mozna karta placic i tez na gwalt trzeba bylo bankomatu szukac, bo nie moglam zrezygnowac z tych zakupow:-)
Stefanka, u Was to fajnie bo rowerkiem mozna praktycznie caly rok pomykac:tak: A my bylismy w sklepie mloda do rowerka przymierzyc i porazka jakas:-) Ale mysle ze to glownie przez zimowe buty i kombinezon, ale cos kiepsko sobie radzila i narazie kupilismy tylko boczne kolka do roweru, bo mamy jeden w domu i jeden u tesciowej, to najpierw niech na nich cwiczy:tak:
Aga, to i tak chlopcy dzielni, w koncu to dla nich duza zmiana:tak:
Asia, narazie sie staram za duzo nie myslec o tym usg, ale z drugiej strony fajnie sobie maluszka dokladnie obejrzec i mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:
Kacha, no wlasnie ja pamietalam, ze Ty 30 masz, ale jakos nie pomyslalam ze u mnie to tez 30sty;-) Bede trzymac kciuki, bo Ty na pewno o wczesniejszej porze masz:tak: Tylko nie pij i nie jedz nic slodkiego ani kawy przed, bo znow bebe bedzie fikac koziolki i nie da sie poogladac:-)
A Jess, to w takim razie niezly rajdowiec hehe, ale to musi fajnie wygladac jak tak piratuje:-)
Alex, a moj R to grzeczny chlop; nie lazi z kumplami i nie pije i nawet nie wiem jakim cudem mi sie taki spodobal hehe (ale z roznych opowiesci slyszalam ,ze sie za mlodu wyszalal;-))

No i mojego wyplosza przedstawiam:-) Na jednym nowe wcielenie, a na drugim wczesniejsze jak urzeduja z Kaya pod lozkiem:-)

Załączniki

• 27marzec2011 049.jpg
    27marzec2011 049.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 27marzec2011 039.jpg
    27marzec2011 039.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 37
Aga, ostatnio to tu sie tylko wlasne wypowiedzi echem odbijaja hehe:-)
Ale sie nie dziwie i nie wypominam, wiosna przyszla, to pewnie zal w domu siedziec:tak: Jak u mnie sie cieplo zrobi to pewnie tez zaczne coraz mniej zagladac na kompa, bo juz nawet teraz jakos trace do tego cierpliwosc; juz mnie nosi...:tak:

Hej hej...:-)

Pryzybela- o kurcze, to przeciez nie ten sam pies! :szok::-D;-)

Kacha i pryzy- to jutro zdajcie relacje jak po usg....:-)

A mnie jakos nic ostatnio nie chce.... nie wiem czy to jakies przesilenie wiosenne, czy co...?
No nic.... milego wieczorku....:-)

Alex, no wlasnie nie ten sam... do dzis nie moge sie przyzwyczaic, zwlaszcza ze taki sie spokojny zrobil, caly dzien lezy na fotelu, bo sie nieswojo czuje i go swedzi i juz sie niezle podrapal:baffled:
A co do tego wiosennego lenistwa, to nie jestes sama;-) ciagle sie do czegos zbieram, ale zebrac nie moge:-)
I napisze co i jak jutro, ale my dopiero na 4:40 mamy to pewnie wieczorkiem do domu wrocimy, zwlaszcza ze mloda od babci bedzie trzeba odebrac:tak: Ale stresuje sie juz bardzo....

reklama
Hej
pryzy- wiem wiem, ale chciałam dać znać że jeszcze żyję;-) dla mnie po zmianie czasu jakoś tak czas szybciej leci mimo tego że dzień dłuższy :sorry:powodzenia na usg. Trzymam kciuki
asia- ja się przestawiłam - nie miałam wyjścia dzięki Łukaszowi:confused:teraz pewnie masz najlepsze miesiące ciąży. A dzidziuś się już rusza?
kacha- powodzenia na usg:tak::tak:
alex- oj urwisek ten Łukaszek ale wolę żeby był taki żywiołowy:tak::tak:
narazie kończę bo zaraz przetarg mamy:happy2:

edit. kasiamaj- a co tam się u ciebie dzieje?

Ostatnia edycja:
Do góry