reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
wiesz w koncu sa dzis moje urodziny to ci pozwole a co!! znaj me dobre serce
i wiesz mam nadzieje ze to docenisz!! chociaz cos mi sie wydaje ze jestes niewidziecznica!!!!!!!!!!!!!

hejka

o prosze jakie ozywienie

o rany jaka dzis syberia u nas byla, nie dosc ze wialo to jescze deszcz padal i zamarzam, na aucie mialam skorupe lodu.

u mnie niestety sie nie zaczal weekend, jutro do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szefowa sie wscieka ze wyniki wyniki i jeszcze raz wyniki trzeba poprawiac bo koniec kwartalu :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

dzieki za odpowiedzi o fotelikach, cmok cmok
chyba ten romer wezme bo mi sie podoba.

Paula w Wawie jest sklep gdzie sie odbiera po zamowinieniu na allegro, w sumie ma jedne z nizszych cen.
I ze wzgledow finansowych ja kupie teraz fotelik poki bedzie kasa z budzetu panstwa :-D:-D:-D:-D, bo jakbym na dwa zaczela zbierac to do przyszlego roku ubieram :-D:-D:-D

Viki zdrowka dla Was :tak: i poprawy nastroju

Asia a czemu masz zly czas, zle sie czujesz??

Pryzy ale Ci zazdroszcze, u nas ziąb :no:

niewymienione osoby pozdrawiam

co robicie?? ja pije piwo z sokiem

Asia a czemu masz zly czas, zle sie czujesz??
No jak to dlaczego, zegarynka mnie zrobiła w konia ;-)

A tak na poważnie, chyba jestem zmęczona pracą i coś nie dogaduję się ostatnio z s. a jutro muszę jeszcze jechać do "ukochanej" teściowej.

No współczuję ci pracy w sobotę, bleeeeeee
Wstrętna szefowa, ale wam chyba zapłacą za to, co?

Stefa, ja niewdzięcznica?? a gdzież...

Asia- czytalam czytalam, ale myslalam, ze w koncu i tak sie zdecydowalas....
Powodzenia jutro u tesciowej.....:-) A cieszy sie ona na druga dzidzie?

jutrzenka- no to lipa z ta praca.....Oby sie niedlugo uspokoilo....

ech nie dosc ze nam nie zaplaca za to , to odebrac godzin tez nie bedziemy mogli.

Asia powodzenia u tesciowej

Alex juz sie nie uspokoi niestety, no chyba ze na zwolnienie pojde

Hej!

Życzę wszystkim udanego weekendu.

Alex, nie będę mówiła gdzie mam odczucia teściowej a propos mojego drugiego dziecka ;-) Co do włosów to poluję na jakąś dobrą ofertę na gruponie:tak: A ściąć zetnę na pewno tylko nie wiem jak, hehehe...
Jutrzenka, ale to chyba nie jest zgodne z prawem. Jeśli was ciągną do pracy w wolną sobotę, albo nawet masz szkolenia wtedy to pracodawca musi zapłacić, albo dać wolny dzień.
Wiem, bo u nas było podobnie wtedy jak gmina zrobiła szkolenie bhp w sobotę dla pracowników. To pracownicy z UG odebrali sobie dzień wolny, a nam - nauczycielom - zapłacili :tak: Nie dajcie się wyrolować:tak:

Hej!!!

Młoda śpi, D pojechał pogapić się na Wisłę :-D to zaglądam do was ;-)

Asia przyjedź do mnie :tak: wyczarujemy fajny fryz :-D:-p
Mi się strasznie podoba fryzurka w białych włoskach gdyby nie moje kręcone włosy... Zobacz załącznik 338025

Jutrzenka trochę to dziwne że musicie przyjść i to za darmo... :szok: nie dajcie się :-p

Co do fotelika heh to my nawet tyle zwrotu nie będziemy mieli żeby kupić. Poza tym są troszkę ważniejsze wydatki chwilowo o ile szybko przyjdzie zwrot. ;-)

Kasiamaj, Kata, Dota pewnie już po zlocie? I jak było? :-)

Stefa :-):-):-):-):-):-):-) jak się masz?

helooo... jest ktoś? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
paula ja na zlocie nie byłam ;-) aneczka była :-)
fryzurka fajna! ja teraz zapuszczam włosy pod asymetrię (nie wiem czy wytrwam :-p) ale na biało się nie pomaluję :-)

Do góry