reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejka
o prosze jakie ozywienie
o rany jaka dzis syberia u nas byla, nie dosc ze wialo to jescze deszcz padal i zamarzam, na aucie mialam skorupe lodu.
u mnie niestety sie nie zaczal weekend, jutro do pracy szefowa sie wscieka ze wyniki wyniki i jeszcze raz wyniki trzeba poprawiac bo koniec kwartalu
dzieki za odpowiedzi o fotelikach, cmok cmok
chyba ten romer wezme bo mi sie podoba.
Paula w Wawie jest sklep gdzie sie odbiera po zamowinieniu na allegro, w sumie ma jedne z nizszych cen.
I ze wzgledow finansowych ja kupie teraz fotelik poki bedzie kasa z budzetu panstwa , bo jakbym na dwa zaczela zbierac to do przyszlego roku ubieram
Viki zdrowka dla Was i poprawy nastroju
Asia a czemu masz zly czas, zle sie czujesz??
Pryzy ale Ci zazdroszcze, u nas ziąb
niewymienione osoby pozdrawiam
co robicie?? ja pije piwo z sokiem
o prosze jakie ozywienie
o rany jaka dzis syberia u nas byla, nie dosc ze wialo to jescze deszcz padal i zamarzam, na aucie mialam skorupe lodu.
u mnie niestety sie nie zaczal weekend, jutro do pracy szefowa sie wscieka ze wyniki wyniki i jeszcze raz wyniki trzeba poprawiac bo koniec kwartalu
dzieki za odpowiedzi o fotelikach, cmok cmok
chyba ten romer wezme bo mi sie podoba.
Paula w Wawie jest sklep gdzie sie odbiera po zamowinieniu na allegro, w sumie ma jedne z nizszych cen.
I ze wzgledow finansowych ja kupie teraz fotelik poki bedzie kasa z budzetu panstwa , bo jakbym na dwa zaczela zbierac to do przyszlego roku ubieram
Viki zdrowka dla Was i poprawy nastroju
Asia a czemu masz zly czas, zle sie czujesz??
Pryzy ale Ci zazdroszcze, u nas ziąb
niewymienione osoby pozdrawiam
co robicie?? ja pije piwo z sokiem
No jak to dlaczego, zegarynka mnie zrobiła w konia ;-)Asia a czemu masz zly czas, zle sie czujesz??
A tak na poważnie, chyba jestem zmęczona pracą i coś nie dogaduję się ostatnio z s. a jutro muszę jeszcze jechać do "ukochanej" teściowej.
No współczuję ci pracy w sobotę, bleeeeeee
Wstrętna szefowa, ale wam chyba zapłacą za to, co?
Stefa, ja niewdzięcznica?? a gdzież...
alex3meyer
Matka gagatka
Asia- czytalam czytalam, ale myslalam, ze w koncu i tak sie zdecydowalas....
Powodzenia jutro u tesciowej.....:-) A cieszy sie ona na druga dzidzie?
jutrzenka- no to lipa z ta praca.....Oby sie niedlugo uspokoilo....
Powodzenia jutro u tesciowej.....:-) A cieszy sie ona na druga dzidzie?
jutrzenka- no to lipa z ta praca.....Oby sie niedlugo uspokoilo....
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ech nie dosc ze nam nie zaplaca za to , to odebrac godzin tez nie bedziemy mogli.
Asia powodzenia u tesciowej
Alex juz sie nie uspokoi niestety, no chyba ze na zwolnienie pojde
Asia powodzenia u tesciowej
Alex juz sie nie uspokoi niestety, no chyba ze na zwolnienie pojde
Hej!
Życzę wszystkim udanego weekendu.
Alex, nie będę mówiła gdzie mam odczucia teściowej a propos mojego drugiego dziecka ;-) Co do włosów to poluję na jakąś dobrą ofertę na gruponie A ściąć zetnę na pewno tylko nie wiem jak, hehehe...
Jutrzenka, ale to chyba nie jest zgodne z prawem. Jeśli was ciągną do pracy w wolną sobotę, albo nawet masz szkolenia wtedy to pracodawca musi zapłacić, albo dać wolny dzień.
Wiem, bo u nas było podobnie wtedy jak gmina zrobiła szkolenie bhp w sobotę dla pracowników. To pracownicy z UG odebrali sobie dzień wolny, a nam - nauczycielom - zapłacili Nie dajcie się wyrolować
Życzę wszystkim udanego weekendu.
Alex, nie będę mówiła gdzie mam odczucia teściowej a propos mojego drugiego dziecka ;-) Co do włosów to poluję na jakąś dobrą ofertę na gruponie A ściąć zetnę na pewno tylko nie wiem jak, hehehe...
Jutrzenka, ale to chyba nie jest zgodne z prawem. Jeśli was ciągną do pracy w wolną sobotę, albo nawet masz szkolenia wtedy to pracodawca musi zapłacić, albo dać wolny dzień.
Wiem, bo u nas było podobnie wtedy jak gmina zrobiła szkolenie bhp w sobotę dla pracowników. To pracownicy z UG odebrali sobie dzień wolny, a nam - nauczycielom - zapłacili Nie dajcie się wyrolować
kasiamaj
mama 2007/2010
hej
ja też życzę miłego weekendu.
poczytam Was jak wrócimy
zrobiliśmy sobie wycieczkę do Gdańska.
paaaaaaa.
ja też życzę miłego weekendu.
poczytam Was jak wrócimy
zrobiliśmy sobie wycieczkę do Gdańska.
paaaaaaa.
Paula21
Grudzień '07
Hej!!!
Młoda śpi, D pojechał pogapić się na Wisłę to zaglądam do was ;-)
Asia przyjedź do mnie wyczarujemy fajny fryz
Mi się strasznie podoba fryzurka w białych włoskach gdyby nie moje kręcone włosy... Zobacz załącznik 338025
Jutrzenka trochę to dziwne że musicie przyjść i to za darmo... nie dajcie się
Co do fotelika heh to my nawet tyle zwrotu nie będziemy mieli żeby kupić. Poza tym są troszkę ważniejsze wydatki chwilowo o ile szybko przyjdzie zwrot. ;-)
Kasiamaj, Kata, Dota pewnie już po zlocie? I jak było? :-)
Stefa :-):-):-):-):-):-):-) jak się masz?
helooo... jest ktoś? :-)
Młoda śpi, D pojechał pogapić się na Wisłę to zaglądam do was ;-)
Asia przyjedź do mnie wyczarujemy fajny fryz
Mi się strasznie podoba fryzurka w białych włoskach gdyby nie moje kręcone włosy... Zobacz załącznik 338025
Jutrzenka trochę to dziwne że musicie przyjść i to za darmo... nie dajcie się
Co do fotelika heh to my nawet tyle zwrotu nie będziemy mieli żeby kupić. Poza tym są troszkę ważniejsze wydatki chwilowo o ile szybko przyjdzie zwrot. ;-)
Kasiamaj, Kata, Dota pewnie już po zlocie? I jak było? :-)
Stefa :-):-):-):-):-):-):-) jak się masz?
helooo... jest ktoś? :-)
Ostatnia edycja:
reklama