reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej, hej.

Jak się dziś macie?
U nas wiosna zawitała :)
Dziś czeka mnie dzień otwarty w zkole Stasia. Mam nadzieję ze mu się spodoba :)

Miłego dnia dziewczynki kochane.

reklama
dzień dobry ;-)
no ja dziś noc miałam taką sobie...mała się budziła często...no ale rano obudziła się o 6:30 dobre i to....
młody pomaszerował dziś z kwiatkiem do przedszkola..(od teściowej wziełam odnóżkę) i z reklamówką pełną zakrętek plastikowych.
oni zbierają dla swojego kolegi na rehabilitację...za ileś tam kg. (jak zbierze) dostanie 600zł. no i zbieramy...wszystkie maluchy zbierają.
kto ile może....to przynosi.(u nas całą rodzina zbiera dla małego)

umyłam kłaki i nastawiłam pranie....
jedne wytargałam już na balkon,się suszy.
mała śpi obiadek się gotuje....
muszę jeszcze przygotować dokumenty J -bo jutro jedzie na wizytę do lekarza.

Aniu-to miałaś pobudkę...
Paula-fajnie że Was wysyłają na szkolenia-zawsze to można coś ciekawego się dowiedzieć...ja też myślę nad zmianą czupryny..ale nie wiem na jaką???
Weroniczko-trzymam kciuki za Stasia-oby nabrał chęci.:tak::-)i miejsce mu sie spodobało.
Pryzy-ja z chęcią poszłabym na wagary od moich szkodników.:-p:tak:zdrówka dla Ciebie.
Aga-musiałaś fanie wyglądać z Twoimi chłopakami...tak uczepionymi.:tak::-Dtrzymam kciuki za pomyślny powrót do pracy
Kasia-trzymam kciuki w sprawie zapuszczania.:tak::-)

miłego dnia.:tak:;-)

hello!
Weroniczka, no to ladnie wam sie dzien zaczyna, oby tylko coraz cieplej bylo:tak: I daj znac, jak sie Stasiowi szkola podobala, w koncu to duza rewolucja dla dziecka bedzie:tak:
Kasiamaj, to jeszcze te akcje z zakretkami robia? Faktycznie to dziala? Bo kiedys jeszcze byly ze zbieraniem kodow kreskowych (niemieckich chyba) i pamietam ze tez zbieralismy, ale do tej pory nie wiem czy faktycznie ta osoba na ktora sie zbieralo cos z tego miala(?)
Ja tez musze dzisiaj sobie wlosy zrobic i sie za jakas robote wziac, bo wreszcie jakis przyplyw energii dostalam, a jutro mam wizyte u ginki (o ile nie przeloza;)) to sie troche stresuje wiec lepiej o tym nie myslec tylko cos pozytecznego robic:tak:
Aneczka, no to w takim razie szacunek i dla Twojego taty! Jakos tak sie nie spodziewalam zeby starsi panowie garneli sie do opieki nad wnukami;-) No bo to jednak innaczej zajac sie na chwile, pobawic sie, czy wziac na spacer, ale regularnie to duza odpowiedzialnosc i czesto wyczerpujace zajecie, ktore niejednego mlodego faceta przerasta:-)

Witam środowo.

Widzę że dziś jestem pierwsza.

Dziś w planach pieczenie muffinek i wieczorem basen :) A teraz mam pod opieką siostrzenicę, która bawi się z Małgosią więc mam chwilke spokoju :)

Heeej!
Weroniczka, no to masz wesolo:)
I fajne plany:D Ja tez sie zabieram za muffiny od jakiegos czasu, ale cos sie zebrac nie moge....moze w weekend razem z Kaya upieczemy:)
Zaraz sie do przedszkola zbieram, ladne sloneczko mamy ale zimnica, wiec tylko pozornie ladnie na zewnatrz;-)
Wlasnie sie zbieramy zeby mlodej na dniach rower kupic i nie mam pojecia jaki? Trzeba na cos szczegolnego zwrocic uwage? Na pewno wezmiemy ja do sklepu zeby sobie sprobowala pojezdzic, ale mimo wszystko nie wiem czy wybrac z wiekszymi kolami czy mniejszymi? I ponoc na hamulce trzeba zwrocic uwage, ale mi to nic nie mowi, nie mam pojecia co teraz w tym temacie powymyslali(?) Ma ktos jakies rady?:-)

Cześć dziewczęta!

Puściła mnie wena do robienia czegokolwiek w tym też do pisania :-(. No ale postanowiłam się odezwać i zameldować,że po weekendzie żyję i mam się dobrze. I nawet ważę więcej niż przed, hehehe... Znów mnie czeka po urodzenia dziecka fest dieta.
Aga, jak się odnalazłaś w pracy? I jak najmłodsze w rodzinie daje sobie radę bez ciebie?
Pryzy, ja na temat rowerków nic nie wiem, więc nie zabieram głosu. Też musimy Filipowi jakiś kupić, ale on nawet pedałować nie potrafi:dry:
Paula, specjalistko od Loreala. Mam pytanie: używam loreal profesional blond i mieszam dwie farby - beżową i kremową, ale efekt nie jest do końca taki jakbym chciała. No i zmywa się, bo na początku jest nawet ok. Powiedz, czym potraktować włosy, żeby kolor utrzymywał się i może jakiś rozjaśniacz jeszcze przed farbą, choć ja uźżywam tego oxydantu najmocniejszego, bo 12%?

asia- na szczęście masz parę miesięcy odpustu od diety:-D:-D a co do pracy to się odnalazłam, jest ok tzn. było by ok gdyby nie sytuacja finansowa firmy:sorry2:a Krzyś dobrze znosi moją nieobecność, jedzenie nadrabia w nocy i jak wracam. Gorzej zniósł tę sytuację Łukasz. Co dzień mnie meczy żebym mu coś kupowała:confused::baffled: ja mu tłumaczę ze jeżdżę do pracy nie na zakupy a on dalej swoje. Jest strasznie do mnie przywiązany i skoro mnie nie może mieć cały czas to chce coś w zamian:sorry2:
weroniczka- ja wyszły muffinki ?(oj zjadła bym:-p)
kasiamaj- ja też zbieram nakrętki, bo u nas ciągle dla kogoś zbierają:tak::tak:

Czesc..:-)
Ja tylko krociutko sie witam i zaraz lece sie troche ogarnac....

Pryzy- jak po lekarzu? Mam nadzieje ze wszystko w porzadku Kochana.....:-)

O o rowerkach tez chetnie poslucham, bo my wlasnie tez zamierzamy kupic.... wiosna na dobre zawitala, a Oliwier ma tylko taki trojkolowiec dla maluchow wiec koniecznie trzeba zmienic na wiekszy no i nauczyc pedalowac, bo u nas to samo z pedalowaniem co u Was Asia, he heh.....:-)

Milego dnia wszystkim....

reklama
hejjjjj

my tydzien temu kupilismy rowerek dla Pawła. oczywiscie musial sie przymierzyc, pojezdzic chociaz tez pedałowania jeszcze nie kuma no ale wczoraj juz na spacerku cos tam zaczynał kręcić tyminózkami.

kupilismy rower na kolach 12 bo 14 byly zdecydowanie za duze. rower ma dosc sporą regulacje siodelka i kierownicy wiec spokojnie starczy na dwa sezony.
kupowalismy w go sporcie i tam od razu wszystko nam sprawdzili, hamulce, srubki itp wiec wszystko dziala jak nalezy.

generalnie nie bylo zbyt duzego wyboru, choc podobno juz sezon rowerowy zaczął sie w sklepach.

poza tym u nas nic ciekawego, wiosna coraz piękniejsza i oby tak zostalo.

zaraz jade na zakupy wiec wpadne do was pozniej

a jeszcze pytanie do pan nauczycielek heheheh czy mozna dziecko jakos nauczyc ortografii? jest na to jakis wypracowany, pewny , skuteczny sposób?????

Do góry