reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobryyyy!!! :-):-):-)

W pracy dobrzeee... :tak: Atmosfera super, szefowe ok ;-) trochę pracy jest. Każdy dzień inny. Jednego dnia dużo klientów innego pusto :-D Generalnie wszystko w porządku ;-)
W poniedziałek i wtorek byłam na szkoleniach L'oreala więc nabrałam pewności w pracy różnymi farbami.

Za fotelikiem to i ja się po mału rozglądam. W dziale trzylatków jest wątek na ten temat i osoba o nicku e-foteliki chyba. Daje dużo rad i odpowiada na wszystkie pytania ;-) Chyba zdecydujemy się też na romera. Tylko trzeba kaskę pozbierać. ;-)

Poza tym przed wczoraj mnie zatoki rozwaliły. Biorę ibuprom zatoki i trochę już spływa ale ogólnie koszmar... wrrr... nie cierpię kataru... :wściekła/y:

Młoda też jakaś niewyraźna tfu, tfuu... Rano ma zatkany nosek ale potem jest ok ;-) Oby nic z tego nie było... :no:

Pranko się robi bo normalnie już w koszu się nie mieściło... :-D ogarnę, powieszę łaszki i na 15 do pracy. D z Julą mają po mnie przyjechać... :-)

Jutrzenka na razie nic z tego nie wyszło.;-) Odszedł z tamtej firmy i mimo że nie palił za sobą mostów i jest otwarty na propozycje to jakoś nie spieszy mu się żeby coś działać. ;-)

Miłego dnia dla was dziewczynki!:-)

reklama
Viki dużo zdrówka dla Pabla :tak: Olisiński tak samo, też bez przedszkola wariuje :-D
Paula super, że w pracy tak się układa :tak: I życzę Ci, żeby u Julci nic się nie rozwinęło :tak:
U mnie wymiotów wielki powrót, mam dość :sorry: Aż się boję na dwór wyjść, a taka piękna pogoda jest.

Yo! U mnie ciut lepiej ale nie chce zapeszac;-),Dalej cherlam jak stary gruzlik, ale przynajmniej sie wiecej nie dusze, w kazdym razie rozumiem bol tych co na cos choruja i zycze duuuzo zdrowka!

Alex, ktos tam w gorze sie nad nami zlitowal i z rana 10 stopni dali!:-D I chociaz wiatr dosc silny wieje, to taki cieply i pootwieralam w domu okna i sie wietrze i jest milusio:tak: Nawet pies szczesliwy bo od rana na balkonie siedzi:tak:
Viki, znam ten bol z siedzeniem dziecka w domu... Mojej tez zawsze dzieci brakuje i daje rowno popalic, jeszcze weekend to ok nawet fajnie jest ale jak przymusowo zostaje to chyba tylko bajki w kompie mnie ratuja:baffled:
I brawo dla Damiana, nie zawsze trzeba zdobywac pierwsze miejsca zeby byc zwyciezca:tak: No i radosc z tego co robi najwazniejsza:tak:
Kacha, lo matko strasznie dlugo Cie trzymaja te wymioty..... Jedyny plus ze czujesz ze w ciazy jestes, ale wiem ze to male pocieszenie:baffled: A u Was nie przepisuja nic na mdlosci? Bo mi lekarka dala recepte na wszelki wypadek, ale mnie tylko mulilo, a z kibelkiem sie nie tulilam, wiec nie bralam, a teraz to sie juz o wiele lepiej czuje i w sumie to glownie nadwrazliwosc na pewne zapachy mi zostala i czasem nudnosci, ale to tez nie wiem czy nie czesciowo od kaszlu....
Paula, no to sie ciesze ze jestes zadowolona z pracy! Pewnie na wiosne, to huk roboty bedziesz miala:tak: A Julci sprobuj sola morska psikac ze 2-3 razy dziennie nawet jak kataru nie ma, zwlaszcza zima, u nas naprawde to zdaje egzamin:tak:
I co, D Ci w domu siedzi i nawet pranka nie zrobi? Zagon chlopa do roboty w domu, to szybko sie zmobilizuje szukac "normalnej" pracy;-)
Stefanka, Ty mi tu nie mrygaj, tylko napisz cos milego lepiej:-D....
Jejciu tak sobie czasem mysle, ze gdybysmy na poczatku z R nie mieszkali w Niemczech, to moglismy na Wyspy sie kopsnac (byly takie plany) i bysmy nie siedzieli w takich zaswiatach i bysmy takiej dlugiej zimy nie mieli, a tak teraz to ciezko gdzies tylek ruszyc... Nie to zeby tutaj tak zle bylo, ale daleko od bliskich i te cholerne zimy- brrrry:baffled:

dobra pryzy nie chcialam nic pisac bo nie mozna denerwowac baby w ciazy ale u nas cieplutko i wiosna dlatego siedzimy w ogrodku i nie mam czasu siedziec na farmie :-D

A Ty stefanka dostalas dzis wolne z okazji swojego swieta?
Kurcze takim w panstwowce to dobrze....;-)

Kacha- kurcze, to dlugo.... oby Ci niebawem przeszlo....

viki- zdrowka dla was....

Pryzy- i dla Ciebie tez....:-)

Asia- a Ty w koncu bylas obciac wlosy?

Stefa, skąd wiesz, że tego nie zrobiłam?? Nie polecam, mają czas jeszcze gorszy.

A może zadzwonię do Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry