reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam
kacha
- tak to w życiu bywa ze często nieszczęścia się kumulują. Ale to nie powód żeby przestać pisać. Trzymaj się.
kasiamaj- zdrówka dla was dużoo:tak::tak:
a mnie w tym roku impreza w pracy ominie i nie iwem czy się smucić z tego powodu czy radować:confused:
i skleroza mnie ogarnęła

aj...widzisz Elcia-ja to ostatnio nie wiem jak żyję...????
;P
gastro okropne!!!!!!-bleee-fuj!!!! wynik -jakiś stan zapalny i bakteria.
musze tabsy brać.żeby to zlikwidować....
do tego jeszcze miałam przeboje z @ bo pierwszą po Kubie dostałam po 11 miesiącach (i każda nast.regularnie-no może z rozstrzałem kilku dniowym...)
a po Natce po 5-iu.
po czym powinnam dostać teraz..i cisza.......(bo tamtą miałąm na początku listopada)
robiłam test...-1 kreska.
no....
może to tak ma być???

hej hej:-)
U nas chorobowo, dzieci sie wsciekaja i utrudniaja mi robienie porzadkow.
Teraz juz mi sie udalo ogarnac w miare wszystko wiec humor mi sie poprawil.
U Nas snieg caly czas sypie:szok: Jakas masakra a ja jak zwykle w taka pogode jade do pracy:no::rofl2: Boje sie troche.
Viki no to milej sielanki z mezem;-)
Stefa matko! Ty nie masz problemow po takiej ilosci kawy?
Elcia ty sie nie dietuj teraz tylko oszczedzaj bo ja tu kciuki trzymam.
Dobra ide kluski tym moim kluskom gotowac papa miego dnia

hejka

ja niedawno wrocilam, tzn ok 21:30

dzien w biegu. Musialam sie wyrwac ok 15 z pracy zeby kube zabrac z przedszkola i zawiesc do tesciow bo R dopiero ok 20 wrocil. Do 18 bylam na imprezce w pracy a potem poszlismy dzialowo na jakies %, tzn kto poszedl to poszedl ja bylam kierowca wiec odwiozlam moje kolezanki w slabszym stanie :-D:-D:-D:-D.

Kuba jak przyjechalam do przedszkola do dopiero wstal. Jeszcze nawet zupki nie jadl wiec go nakarmilam szybko i pojechalismy.
Dzis byly jego urodzinki, dostal prezent. Duze puzzle 40 el. Obrazek wychodzi 70/100 ale sa sliczne. To jakie puzzle super kolor, sa takie az soczyste te kolory. Zupelnie inne niz te co ma w domu a ma najrożniejsze.
O takie dostal
Winnie The Pooh - The Pool - Super Color Floor 40 el Clementoni w TwojeCentrum.pl Portal i Sklep Internetowy

tu sa bardziej widoczne tylko obrazek ten z kubusiem co wyżej
MEGA DUŻE puzzle DISENY 40 elementów, Clementoni (1364655675) - Aukcje internetowe Allegro.

Ide sie kapac bo zmeczona jestem.

Jutro odpisze i poczytam

trzymajcie sie

Hej.

Dzieci oglądają Krecika więc mam chwilkę na kawę.

Z Tadziem już całkiem dobrze i zastanawiam się czy w poniedziałek nie pójdzie już do przedszkola. Strupki mu juz pięknie odpadają i goją się więc w poniedziałek pewnie śladu nie będzie.

Jutrzenka świetne te puzzle. Tadeczek uwielbia układać układanki. Umie to robic śiwetnie. On bardzo logiczne przy tym myśli i kojarzy więc rewelacyjnie mu to wychodzi.

Hej Kobiety:-)

Kto odda mi trochę śniegu?? Jak sanki przyszły to śnieg stopniał i ani widu:-( i tak brzydko i szaro jest.

Zastanawiam się co z Pryzy. 8 grudnia miała wizytę u gina i chyba nie odzywała się po:confused:

Hej cioteczki :-)

My żyjemy :-) hmmm... po chińsku czyli jako tako :-D

Młoda już chodzi od poniedziałku do przedszkola (chwała Bogu) :-D, za to ja na antybiotyku :sorry2:

W sobotę zaczęło mnie boleć gardło, w niedzielę było jeszcze gorzej, o poniedziałku nie wspomnę. Więc prosto z przedszkola weszłam do przychodni się zapisać. I coś mi się przyplątało... Miałam takie dziwne wrażenie że wyschło mi gardło... :szok: na mrozie to jak bym kaktusa połknęła... wrrr... ale już jest lepiej ;-) więc nie marudzę ;-)

Dziś Niunia w przedszkolu miała Spotkanie Wigilijne ;-) Na 15:15 byli zaproszeni rodzice. Maluchy wspaniałe :-) Jula troszkę wycofana bo półtora tygodnia jej nie było a nauczyli się o jedną piosenkę więcej... ale była dzielna :-)

Sylwia chętnie oddam troche śniegu! Tylko jak to zrobić? :-D

heloł
a ja dziś poszalałam na zakupach. Kupiłam płaszczyk i spodnie i piżamę i jeszcze mnóstwo innych rzeczy. M. mi pomagał dzielnie:tak::tak: Już dawno nie kupiłam tyle rzeczy naraz:szok::szok::szok: i nie puściłam tyle kasy w jeden dzień:eek:

no właśnie ciekawe jak pryzybela po wizycie u lekarza:sorry2:
sylwia- ja też ci moge oddać śnieg bo u nas nie zapowiada się żeby szybko znikł. Tylko załatw transport;-):-D
weroniczka - to chyba dosyć szybko i łagodnie przeszła ta ospa u was?
jutrzenka- fajne te puzzle :tak::tak::tak:
aneczka- jak dzieci?

reklama
hej hip hop
oto ja :-D
juz nie moge sie doczekac wolnegooo
widze ze u was podobnie jak u mnie, szalenstwo przedswiateczne.
kal.aga czasem trzeba poszalec, ja czekam na wolne zeby miec czas polazic.
aneczka ja nie mam problemow bo pije slaba kawe a czasem herbcie z mlekiem :tak: zawsze mialam niskie cisnienie takie ze jak mi mama mierzyla to mowila ze jak ona by miala takie to by na 100% spala :-D
nie moge sie doczekac piatku bo g ma to przedstawienie.
paula wez tyyyyyy chrowitkuu kaktusowy, mowilam ci zebys zimnej wodki nie pila!!
sylwia u mnie nic a nic sniegu bo jate 6 na plusie i bardzo fajnie :-) sloneczko itp ale podobno ma to sie zmienic i jest jeszcze szansa na snieg jutro i w piatek.

Do góry