reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc...
U mnie tez nienajlepszy weekend....
P wrocil z wigilii pracowniczej z 11 szwami na glowie....! :szok:

Asia- no to jutro badz dzielna, ja trzymam mocno kciukasy za Ciebie....:tak:
Kacha- przykro mi...:-(

Zdrowka chorowitkom....

I nie wiem co jeszcze pisac.... mam jeszcze tyle do zrobienia przed wyjazdem, ze nie wiem w co rece wlozyc..... A nie wiadomo czy pojade bo zapowiadali arktyczny mroz w Anglii... a tu, jak to tu... zaraz loty odwoluja i w ogole wszystko staje w bezruchu....

hej hej
alex tez slyszalam ze ma byc zima ale narazie nic!!
patrzcie co mikolaj powiedzial Viewer | Portable North Pole
poza tym padam nie mam juz sily no ale jakos musze a jak pomysle o szykowaniu swiat i urodzinowej imprezy to slabo mi sie robi...

ja mam impreze pracownicza swiateczna w piatek hehe mam nadzieje ze nie skoncze jak Paul :-D
viki ja to pierwsza kawe pije o 8.30 a pozniej co 30 min w pracy hehe wiec mozliwe ze ktoras pijemy razem.

Ostatnia edycja:
hejka

o matko Alex to co oni robili na tej imprezie :szok::szok::szok:. Moj R kiedys z rozwalona broda wrocil z wigilii w pracy, wpadl na pomysl wyjsc na skroty z hangaru i wyskoczyl przez takie okno co zawsze wyskakuja na tyly budynku tylko ze z rekami w kieszeni :eek::eek::eek::eek: i sie poslizgnal :eek::eek:
Ja mam jutro swoja ale zamierzam cala wrocic ;-)

Stefa fajowy ten mikolaj :tak::tak::tak:. A przy takiej ilosci kawy jaka pijesz to i ze mna tez sie na kawke poranna lapiesz :-)

Asia powodzenia jutro, trzymaj sie i czekamy na wiesci !!!!!
I dzis nawet w sklepie jak kupowalam sobie kurtke to przymierzylam 3 czapki i katastrofa :crazy:, nic dla mnie nie wyprodukowali :no:

Viki u nas tez tyle sniegu :no::no::no:, juz mam dosc zimy na jej poczatku :no:.
To teraz Cie nie zobacvzymy pare dni jak V przyjedzie :-p

ide ma emke a potem na majewskiego

do jutra

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

alex jasnee latwo powiedziec hehe:-)
jutrzenka taka praca co ja poradze hehhe cos trzeba robic a jak sie stoi z kubkiem w reku to od razu jakos tak lepsze bardziej zajete wrazenie sie robi.

Dzień dobry.
Ja znów na szybko, bo jak tylko rano uda mi się trochę wcześniej wstań od mojego bąbelka i Was poczytać to jak zabieram się za odp to on się budzi i koniec przyjemności;-):tak:.

Jutrzenko - Ty to kochana bardziej chyba weselicho szykujesz niż urodzinki;-) Tyle gości masakra, ale z drugiej strony fajnie mieć taką dużą rodzinkę chociaż wesoło macie:-D.
Viki - to na pewno jesteś już cała szczęśliwa - super że będziecie w końcu razem, a jeśli chodzi o kawkę to ja mam ten sam problem - na takim "odludziu" i każdej z Was daleko.
Weroniczka - super że Tadzio już o wiele lepiej, my też po zapaleniu oskrzeli walczymy już tylko z kaszlem
Alex - no to ładnie się P urządził, nie ma co, a jesteś pewna że był na wigilijce ;-);-)
Stefanka - miłej imprezki tylko uważaj co się nie urządzisz jak P Alex

Uciekam - miłego dnia

hej

a mnie wciaz rozklada...jezuu ale sie żle czuje, no ale zaraz wybywam na zakupy wiec moze humor mi sie poprawi;-)i będę zdrowsza:-p

bacha no wrócił maz:tak:teraz 6 tygodni małżenskiej sielanki hehe no nie stefa? ty wiesz cos o tym haha...

stefa no ja chyba zwariuje....ale cóż moze jakis weekend spędzimy razem co?:-p;-)

no dobra ide bo chyba nic mądrego nie napisze z rana...
wpadne pozniej

milego dnia i duzo usmiechu, niech zimno was oszczędzi:tak:

dzien dobry
u nas -13 stopni o matko jaki ziomb
a tak po zatym to zle sie czuje chyba przecholowałam z dieta i musze ja zucic bo padne tak zle sie czuje no chyba ze to na młode kosci hhehhehe
jutro moi rodzice przyjezdzaja na torta do Oliwki
a imprezke robimy jej tez w niedziele ale tylko chrzesny bedzie z dorosłych a reszta to dzieci razem z OLIWKA to bedzie 6 brzdaców o matko jak ja to wytrzymam

reklama
dzień dobry

u nas chorobowo-ja mam katar że nie wiem jak go zatamować-chyba sobie tampony wsadzę....:(
Kuba kaszel.....
mała też poki****e.....
wrrrr......
siedzę ze szkodnikami w domu-mody nie chodzi od poniedziałku do przedszkola-zostawiłąm go w domu...

Wam też życzę zdrówka-potem trochę poczytam...bo teraz jakoś nie bardzo mogę
szkodniki marudzą.

Do góry