reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Heloł!

Na razie krótko, bo wpadłam na chwilunię.

Kata, dzięki za info. Właśnie sobie kupiłam książki, które zamierzałam.
Super akcja. Szkoda, że tylko jeden dzień.

Wpadnę do Was później.

Edit.

Viki, gratuluję oceny z drzewa... Mam pytanie: pisałaś kiedyś, że dajesz Pablowi Bioaron C - na jakiej zasadzie go dajesz: 14dni i 14dni przerwy, czy jakoś inaczej? Bo ja już nie wiem jak dawać - inaczej jest na opakowaniu, inaczej mówił farmaceuta. Poradź kobieto.
A co do działalności - to może kosmetologia?:confused:;-)
Paula, no to knuj coś z tą działalnością... Będę przyjeżdżać ;-)
Morelowa jak tam Malinka? Nie boli ją już bródka?
Aga, zasypało Was powiadasz... Jak z prądem, nie ma już przerw w dostawie?

U nas jest śniegu na maxa. Na trasie czarna jezdnia, a w innych miejscach masakra. Jeździ się, tańcząc na lodzie. Koszmar. Wczoraj wracałam po nocy do domu z duszą na ramieniu. Ale żyję, hehehe
A jutro znów zapowiadają opady śniegu, no i mróz. Jak ja nie lubię zimy, brrrrrr....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Pięknotki :-)
Dzięki za wszystkie ciepłe słowa, po prostu czasami już mi cierpliwości brakuje chociaż wiem, że muszę się w nią uzbroić :zawstydzona/y:
Pamiętacie może Madzię, która odeszła w marcu do aniołków po operacji serduszka? Jej rodzinę podjęli wspaniałą decyzję i staną się rodziną zastępczą dla dwuletniej Paulinki z ZD :-) Ania załatwia ostatnie formalności i prawdopodobnie święta spędzą już razem :-) Teraz mała jest w szpitalu (ma szkarlatynę) i Ania ubolewa, że nie może z nią być, no ale w końcu Ania mieszka na Dolnym Śląsku, a Paulinka jest w szpitalu w Poznaniu, a przecież formalności same się nie załatwią, stąd ta rozłąka. Kurcze, nawet nie wiecie jak się cieszę, normalnie kocham takich ludzi :-)

Hej laseczki, dopiero dostałam się do kompa, kichamy i smarczemy wszyscy w domu. Malinka nie poszłą dziś do przedszkola, Wicio stracił apetyt, sezon grypowy:-(.. cóż.

Asiu, nie boli.;-) zapomniała nawet, przypomniało się jej dopiero jak ją zapytałam :-)

Paulinko, działaj działaj.:tak:

Kasiu, takim ludziom, to nic tylko medal wręczyć, i oby mała Paulinka wyzdrowiała, i formalności były pozałatwiane, by rodzinka mogła spędzić razem święta. :tak:

o rany jak zima :no::no::no:, wieje ze malo co okien nie wywali :szok::szok: i snieg sypie :no::no:. Az sie boje co jutro rano bedzie.

Dzis u nas rano bylo -21 :szok::szok::szok::szok:. Samochod mi na szczescie odpalil ale tak sie jezdzi ze szok :no:. Ulice sa niby przepchnięte ale i tak biale co lezy tyle sniegu ze nie ma szans na odsniezenie.
Dzis jechalam 20km/h :szok:, jest taka slizgawica ze strach.

Kuba ma dzis jakas faze, wyje, wyje, wyje, wymusza :angry::angry::angry:. Juz siedzial w lozku tylko przebrany bo tak sie uparl ze on zapali swiatlo w lazience jak R juz zapalil ze po 15 min wycia R go przebral i wsadzil do lozeczka i tam wyl dalej wyrzucajac wszyskie miski a potem o nie wolajac :crazy:. Potem jak sie wykrzyczal to mu przeszlo i jest ok.
Ale cisnienie nad podniosl :baffled:

Asia ja tez nie cierpie zime i jezdze z dusza na ramieniu bo sie boje. I nawet pasy zapinam mimo ze normalnie po miescie tego robie :baffled::baffled:. Asia a Paule o musimy koniecznie odwiedzic :tak:, na basienie sie spotkamy :-D

Paula ja ogladam. A ten salon to moglabys w Minsku otworzyc to bym do Ciebie wpadala :tak:. Sliczne zdjecie w podpisie :tak:

Morelowa biedna Malinka, i milo sie poznac :tak:

Viki no brawo !!!!! Zdola bestia z Ciebie. I wspolczuje śmierdzącego problemu :baffled:
I niezly tekst z tym przedszkolem :-D:-D

Stefanka to wsiadaj w samolot i zabieraj moj. U nas po kolana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y:

Weroniczka o rany zazdroszcze efektu odchudzania, i zazdorszcze ze wytrzymujesz, ja bym tydzien diety nie utrzymala :baffled::baffled:

Aga czemy na fotki

i nie wiem co jeszcze

dla reszty buziaczki :tak::tak:

ogladacie dzis tap madel :-)

Jutrzenka, ja i basen, hehehe... Greenpeace by po mnie się upomniało jakbym się rozebrała, hehehe...
A tap madl sobie nagram chyba, bo w gruncie rzeczy ja tego nie oglądałam systematycznie, ale dziś finał.
Kacha, świetne wiadomości. Oby wszystko poszło po myśli Ani i święta spędzili już z księżniczką:tak:
Morelowa, dzieci szybko zapominają wypadki:tak:No i zdrówka życzę!

Dobra, spadam zalec przed tv.
Pa!

o kurcze wlasnie wskoczylam na BB no i przypomnialo mi sie ze dzie TOP MODEL no to ogladammmm

u mnie bez zmian. sniegu brak :(

reklama
witam z rana, nadal na śpiąco.:errr:.
Dzieciaki śpią.
Drogi po blokowane, zasypane wszystko.
Pogoda = koszmar, nawet się nosa nie chcę wystawić.

Top Model nie oglądałam, od początku więc i finał sobie darowałam :rolleyes:
Jutrzenka, mi również miło. :yes:
Stefanka, oddam Ci swój śnieg.:happy:

A jak u reszty ?
Dajecie radę ruszyć się z domku?

Całuski:-):wink:

Do góry