reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WERONIKA - jak powystawiam dam ci linka do moich aukcji, byc moze cos znajdziesz dla siebie:)chociaz wydaje mi sie ze tez wiekszosc rzeczy jest w rozmiarze 40ale 36/38 tez moze akurat.

wlasnie mialam sie ciebie zapytac czy lubisz rzeczy robione na drutach, bo dostalam od ojca paczke.... ktos tam dał mu wlasnie rozne sweterki BOLERKA...czapeczki szliczki.... ale chyba nie wiedział ze ja mam syna:) bo wiekszosc w kolorze rózowym...zołtym...i wogole jakies to dziewczence:-pno ale ojciec mi to wysłał, z mysla ze moze komus dam:tak: napisz czy bys chciala, moge wyslac ci fotki, pytam bo nie kazdy gustuje w takich rzeczach robionych na drutach , ja szczerze powiem ze nie bardzo, ale wg mnie te rózowe dla dziewczynki są słodkie, wiec moze na malgosie bylyby ok

reklama
o kasiamaj ma jeszcze natke:zawstydzona/y: bo troche tego jest wiec moze dla natki ciepłe sweterki, czapeczki szaliczki?mam to w roznych rozmiarach wiec da sie podzielic w razie czego, a jest zupełnie nowe!

Wiesz ci Viki to zależy jakie są te rzeczy. Bo szczerze mówiąc też nie przepadałam ale ostatnio znalazłam kilka naprawdę ślicznych rzeczy tego typu więc może i te mi się spodobają:) Więc jeśli masz zdjęcia to chętnie zobaczę:) wyślij mi jak możesz na marudek1@poczta.onet.pl

Hej! :-)

Całą noc mnie gęba bolała ale już jest ok ;-)

eee Weroniczka jaka zmiana! Super! :-)

Viki mam tak samo :-D Zabieram się z myślą o generalnych porządkach a w efekcie większości się nie pozbywam bo może się przyda...:rofl2: totalna głupota... :-D
Może i ja powystawiam swoje szmatki... nigdy tego nie robiłam i nie wiem czy będę umiała... :szok::-D

A powiedz mi jeszcze Viki czy masz jakiś kontakt z Grzechotką? Bo jakoś często ostatnio o niej myślę i tak się zastanawiam co u niej... :tak:

Aga czekamy na fotorelację :-)

Pranko się robi, troszkę ogarnę i będę zaglądała :-):tak:

o wlasnie robiłam fotki dla weroniki i mam tez dwa komplety z czapką i szalikiem dla krzysia od agi

aga moze bys chciała? cieplutkie idealne dla maluszka?

paula nie mam kontaktu, ostatnio widzialysmy sie jakos w wakacje...

dzień dobry....

eh....u mnie do bani więc choć Wam życzę dobrego
młody dał mi dziś w kość od rana....
awantura była o siku
które miał zrobić do kubeczka-na badanie -nie to że nie chciał.....
chciał aż za bardzo tylko że J rano po nocy zapomniał mu pobrać -a potem jak ja pobierałam Natalce to on też chciał...ale jak miał zrobić skoro cały pęcherz opróżnił po nocy i jakim cudem w ciągu 5 min.miał mieć znów pełny....
wkurzyłam sie bo w łazience jak w umieralni tak zimno 10* a ten chodził w samych piżamkach z 8 razy i wołał zę chce zrobić...i nic mu nei leciało...zrobił aferę bo miałam mu pomóc (ciekawe jak?-chyba sama nasikać miałam)

Viki-podeślij mi fotki-to dam Ci znać -u mnie Kuba nie mógł wełny nosić (zwłaszcza sweterków)bo zaraz miał buzię w krostach.maila podeślę Ci na pw.
Aga-zdrówka dla Łukaszka i czekamy na fotki.
Paula-ogarniaj ogarniaj....:tak:

dzien dobry
mała u nas ma od wczoraj goraczke i biegunke noz kuzwa no nigdzie nie chodzimy a tu taki klops i tak biedna sie meczy cały czas siedzi na nocniku bo ja brzuszek boli

elcia współczuję - zdrówka dla małej!
viki podeślij tego linka do aukcji ;-) może coś wyszperam dla siebie tym bardziej, że mamy podobny styl :tak:

reklama
Do góry