reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama

Heloł wieczorową porą!!

Zimno się dziś zrobiło. W pracy spokojnie, luzik.. Dyrektor zawiadomiony, że w połowie grudnia migam się od pracy, także dobrze jest...

Weroniczka, fajne te zabawki. I fisher ma mocne sprzęty, więc trochę posłużą:tak:

U nas wczoraj na topie był Mikołaj. Filip ciągle pytał, czy idzie do niego. A póżniej się rozryczał, że Mikołaj nie przyjdzie, bo jest niegrzeczny (fakt, trochę był). Musieliśmy go przekonywać, że na pewno przyjdzie, ale ma dużo dzieci do odwiedzenia, itp. Ale się uspokoił.

Jutrzenka, jak tam się czujesz?
Aneczka, a o jaką grę z krokodylem chodzi? No i spokojnej pracy..

Paula, ja też uważam, że przedszkole samo w sobie jest ok. Niestety, takich sytuacji "ekstremalnych" nie unikniemi, bo dzieciaki naśladują siebie we wszystkim, niestety. Popisują się przed sobą różnymi głupotkami, niekoniecznie fajnymi. I tak już jest...
A ja 30 list. mam właśnie obowiązkowe zebranie w przedszkolu. Już jestem ciekawa co będzie omawiane.

o rany alex u mnie tez zimno!! chodz i mnie przytul!!
jesli chodzi o zabawki to moje dziecko ciagle chce cos innego ale wiem ze dostanie latopa i moze baby born albo cos takiego.
na pewno jestescie ciekawe co u mnie ( szczegolnie dota ;-)) w pracy dzien z piekla rodem ale pocieszam sie ze tylko 4 tyg. i swieta.
no i tylee narazie ale pewnie jeszcze cos skrobne !

stefanka- no dobra to choc... tylko nie lap mnie za tylek...:-D:-D;-)
A z tym laptopkiem to swietny pomysl... nie wiem czy nie zgapie....:confused::evil::-)
Asia- wiesz to zebranie w przedszkolu, to pewnie zeby jeszcze wiecej kasy wycyganic od rodzicow.... a to mikolajki, a to zdiecia, a to cos.....wiesz jak jest....:-)

dziendobry dziewczyneczki
szalalalalalal
hihih po całym dniu orki jestem zryta jak kon po westernie ło matko....

KASIAMAJ trzymam kciuki zeby było dobrze
ALEX u nas tez ziab dzis nawet rano zimowa kurtke wyciagnełam
JUTRZENKA halo jak tam kupiłas simpuret??
i co tam ???
a ASIA na wywiadówce sie dowiesz ze masz mega grzecznego synusia:))
dobra ide zrobic kanapke małej i ja wykompie i idzie spac
morze zajrze potem jak nie zasnehih

STEFANKA dostałas działke????

alex ciezko bedzie sie powstrzymac :-D a z drugiej strony to tam nie ma co lapac chudzinko ty ;-) najbardziej mnie martwi twoj alkoholowy chuch :szok: czy ja dam rade ??
elcia ty mi to oczu nie mydl :wściekła/y: a jak ci idzie praca w sklepie z dopalaczami ??
wiecie co ostatnio mam problemy z jezykiem polskim i powiedzialam do J ' dawno nie nosiles tego swetera ' :-D

oj aga wlasnie czytalam ze ma byc zima a mi sie ostatnio snilo ze snieg padal i ze nie ide do pracy :-)
alex nic a nic ci nie powiem!!!!! przyjedz to zobaczysz!!

reklama
hej
ja tak na szybko-widze że Kata coś tam pisała (co u mnie) :tak:-dzięki.
a więc -wyniki tomografii jutro bo mają nawał roboty i nie opisali jeszcze....:wściekła/y:
boreliozę wykluczyli....dziś jeszcze spuścili mi 4 probówki krwi na inne badania...jakieś białko bedą i badac....
a 10-ego mam gastroskopię...:baffled::baffled::baffled:
do tego cos mi gruchnęło w nodze....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: -sypię się na starość!!!!
martwi mnie to bo miałam ją kiedyś operowaną -tzn.kolano.
no nic nie smęcę!!!!

Jutrzenko-zdrowiej!!!!
Anka-wiesz przed świętami to tak będzie cena w górę!!!!
Alex-u nas tez zimno....:baffled:
Elcia-jak tam???
Aga-trzymaj się...będzie ok-i może wcale nie zimno.
Stefanka-to prawie po wiejsku...

dziś dziadki kupili Kubie auto z biedronki na święta to zdalnie sterowane-bo on sobie w liście do mikołaja napisał że chce auto co samo jeździ...:-D:-p-no to dziadek mu kupił.
to od moich a od teściów jeszcze nie wiem...
dla Natki wybrałam inhalator-ona jeszcze mała to i tak nie kuma...a to zawsze sie przyda..w domu.ost.jak Kuba był chory to od sąsiadów pożyczałam. a tak będzie na stanie.
tylko dla mnie jeszcze nie wiem co wybrać....
teraz dostałam od męża parowar...już na ur.a na mikołaja nie wiem....niech sam coś wymysli -ja już mam dla niego.:-p

dziś przedszkolu u Kuby wywiesili plakat że 6-ego w mikołajki jest dzień w paski-dzieci mają sie ubrać w co tylko sie da na "pasiasto"-Mikołaj też będzie w paski :-D:-D:-D śmiesznie...bo kto widział takiego Mikołaja...:-D:-p

co tam porabiacie ciotki jedne???

Ostatnia edycja:
Do góry