reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota a mały po takiej drzemce późnej nie jest marudny? Bo moje dzieci jak zasnął po 14 to budzą się tak wściekłe że masakra. Zawsze mówię że wolę żeby były marudne ze zmęczenia niż takie obrzydliwce po południowym spaniu.

reklama
Weroniczka to zalezy od humoru w jakim sie obudzi;-)
no ale jak to ja go obudze to z pewnoscią bedzie marudny...zasnął mi dosłownie w 2 minuty, teraz spi mocno. Bede musiala cos mu dac na poprawe humoru-jakies jajko niespodzianke:sorry: nie bierzcie ze mnie przykładu:-D

dota no nie mogę :-D:-D:-D biedny frodzio :-D
weronika widocznie się nie wysypiają ;-) moja jak zasnie koło 14 to dopiero po 3 godzinach spania jest zadowolona :-)

viki- juz poprasowane, he he , ale sporo tego mialam i juz mi sie nie chce.... wiec nie przyjade....:-p:-D;-) No i mozna z nudow prasowac mozna....:tak: Zimno w chacie, to przynajmniej troche sie rozgrzalam.....:tak:

Jutrzenko- ojej, to zdrowka dla was.... Ja mialam cos takiego jak Kubus jak bylam mala, nie pamietam czym kazali mi przemywac, chyba jakims kwasem bornym, ale nie pamietam na pewno. Idz do lekarza idz....

Dota- Ty zlosniku....:wściekła/y::-D;-) Nie kazdy jest taki bogaty, zeby ciuchy po jednym zalozeniu wyrzucac... My musimy prac i prasowac, nie ma lekko....;-):-)

Ooooj ale dzisiaj tloczno! :) A ja sie zaczytalam, ze mi sie owsianka przypalila, ale uratowalam z wierzchu, bo to ostatnie 2 saszetki byly, a tak mi w brzuchu bulgotalo z glodu, ze nie odpuscilabym tej owsiance ;)

Aneczka super te Twoje chlopaki, tacy sliczni sa:) A Wiciu extra w okularkach wyglada i fajna oprawka:)
Viki, no ja tez sie wlasnie nad czyms uodparniajacym zastanawiam przynajmniej na zime... Juz mi Kaya coprawda mniej choruje (odpukac) niz na poczatku jak poszla do przedszkola, ale mimo wszystko, bo tak mi zal na nia patrzec jak sie meczy nawet ze zwyklym katarem.... No i tak pomyslalam, ze moze tran? Ale kurcze nie wiem chyba nie na wszystkich dziala, no i juz zdurnialam...
Dotka, no nie moge ze Krzysio taaaaki spioch:) A piesek to super cierpliwy i kochany, ze taki dobry dla dziecka:) I moge pozyczyc troche slonka, bo u nas dzisiaj zimno ale slonecznie, az trudno uwierzyc ze wczoraj caly dzien padalo i bylo pochmurno...
Weroniczka, moja to ostatnio wscieklizny dostaje czy spi, czy nie spi w dzien:) Ale jak sobie pomysle, ze mialabym to przez 3 pomnozyc... Czasem trzeba sie uzbroic w nadludzka cierpliwosc:)
Jutrzenka, duzo zdrowka dla Was! Wlasnie to przeszlam, to wiem co to znaczy...
Kasiamaj, powodzenia na badaniach! Jakos rodzinka musi sobie dac przez chwile rade bez Ciebie, chociaz wiem ze to musi Cie bardzo meczyc...
Alex, no naprawde nie wiem jak mozna sie az tak nudzic zeby prasowac:)

A z tym moim shizowaniem, to po prostu dlatego, ze ja praktycznie juz nie czuje zadnych objawow ciazy... na samym poczatku mnie troche mulilo, troche tam cycki pobolaly (nawet zaczelo mi sie mleko pokazywac - chyba jakos tak za szybko co?), ale teraz jakos za dobrze sie czuje zwlaszcza, ze mi to chorobsko wreszcie minelo....
No nic, wiem ze co ma byc to bedzie i nic tutaj nie poradze, musze jedynie byc cierpliwa i wytrzymac do tej srody:)
Z Kaya w sumie tez nie mialam zadnych dolegliwosci poza tym, ze 3 rzeczy mi najohydniej smierdzialy jak gdzies wyczulam :kawa, fajki i grillowane miecho;)

Dobra ide ciasto na precle zagniesc i to z podwojnej porcji, i tak mysle o upieczeniu jakiegos torta, bo w sobote na 30stke idziemy, to dzisiaj juz moglabym biszkopta upiec.... No w kazdym razie obieram kierunek kuchnia:)

hej hej
pryzybela super cie widziec!
ja dzis rano wstalam, pozniej bylam na poczcie wyslac paczke ale nie wyslalam. pozniej przeszlam sie po sklepach kupic Gigi kurtke.
teraz wypilam kawe ze slodzikiem i mlekiem byla taka pyszna ze mi sie chce spiewac la la lalalala
bosze jakie ja mam super zycieee!
pozdrawiam was serdecznie!

Dobry na wieczór.
Wpadłam poczytać co u Was bo miałam trochę zaległości ale wybaczcie nie odp każdej z osobna - mam jakiegoś doła i nic mi się nie chce.
Napiszę Wam tylko że w poniedziałek byliśmy na USG i był taki ubaw że mało nie posikałam się ze śmiechu. Jak mała tylko poczuła żel na brzuchu to zaraz wywinęła fikołka, zwinęła się w kłębek i tylko plecki było widać nic po za tym. Po 5 minutach szturchania w brzusio łaskawie pokazał buźkę ale tylko na ułamek sekundy. Potem jak tylko poczuła przyrząd na brzuchu to w niego waliła i buzię zasłaniała ręką. Lekarz powiedział że już dawno takiej aparatki nie widział.
Zmierzyć się nie dała, z warzyć też. Totalna klapa. Dobrze że choć fotkę buzi mamy. Identyczna jak Alex. Jak się patrzy na ich zdjęcia to nie wiadomo który to który. Jedynie Alex miał czarną czuprynę a ona albo łysa albo blond i nie widać. Zobaczymy.

Ode mnie to tyle.
Wybaczcie ale postaram się odezwać jutro z lepszym nastrojem.

reklama
hej

wrocilismy od lekarza. Tak jak myslam zapalenie spojowek. to podobno teraz plaga :no::no::no:. Dostal krople, rany jak sie darl :szok::szok::szok::szok:. Teraz drugi raz jakos lepiej poszlo.
Do tego syrop i krople do nosa, moze sie polepszy. Osluchowo i gardlowo ok.

Za to mnie potwornie boli zoladek. Chyba od tych wszystkich cholernych lekow.

Do tego wlasnie sobie sama problem stworzylam. Zafarbowal mi dzis pierscionek palec i jak glupia poczytalm w internecie ze to jaks powazną chorbę oznacza :-:)-:)-(. Ech

Pryzybelka ech ja mialam mega oznaki ciazowe i w zwiazku z nimi mialam schizy. Ja haftowalm przez 18 tygodni prawie codziennie, niby to bylo okropne ale jak raz nie mialam mdlosci rano to glupialam ze napewno poronilam i dlatego (to przez te poronienia moje). Ojj hormony szaleja ;-), napewno jest ok.

Basia a skad ten dol wykopalas?? Co sie dzieje ?

Alex to bierz i moje pranie, nie cierpie tego. Kwas borny mowisz, o matko a co to takiego. Ja mam przemywac mu sola fizjologiczna albo zwykla woda.

Stefanka czemu nie wyslalas paczki, czy to ta dla mnie na ktora tak czekam :cool2:

Dotka ojj jakby kuba tak zasnal to do polnocy by potem siedzial :eek::eek:

Aneczka jakie masz fajowe dzieciaczki :tak:. I jaki slodziak w okularkach :tak:

ogladalyscie ten film na tvn o tej zonie co niby meza zabila, wlasnie leci, juz go kilka razy ogladalam.

Do góry