reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ooo jutrzenka tak to tak tylko wiesz odmowili mi bo ten wibrator jest taki duzy ze paczka ma nietypowy ksztalt :) swoja droga masz potrzeby kobieto! no ale nie ma problemu rozumiem ze tutaj taniej to chcialas na **** zaoszczedzic!
alexxx alexx ty frywolna alexxxxxx

alex sie zobaczy hhehe jak bedziesz grzeczna to mozee na troche zostane ?? wszystko zalezy od ciebie ?? kiedy do mnie przyjedziesz ??

a to zapraszam Olu bo wlasnie zapiekanke pyszna robie :) moge ci podac przepis ale niestety nadaje sie tylko dla mieszkajacych w uk hehe ze wzgledu na grzyby ktorych nie ma w polsce.
elcia wiem wiemm oo 22 skonczylas :)

witam

dzis nawet mam szanse Wam cos skrobnac z pracy. Nie ma mojej kierowniczki wiec wiecie ..... mam lżej bo nie kursuje do jej pokoju :-D:-D:-D

Stefanka jak to od tego zależy Twoje bycie na forum to ja jutro do Ciebie przyjade :-p:-p:-D

Elcia to Ty lepiej nie czytaj albo moze nie to co trzeba czytasz :-)

Morelowa czemu sie nie odzywasz, cos nie tak z ciązą??

dobra bo kawa stygnie i wyciag na mnie patrzy i wola o ksiegowanie ;-)

reklama
dzien dobry!!:-):-):-);-);-);-)

Jutrzenko no wariował wczoraj do pozna:sorry2::-D
Pryzy bedzie oki! w srode czekamy na wiesci:tak:
Basia:-)mówisz mała aparatka u Ciebie brzuszku siedzi:-D;-)
Napisze potem do Kasi...ciekawe co tam ...?

no nic, lece na kawke (Jutreznko mozemy sie stuknąć;-))
dzis po obiadku jedziemy do rodzinki na łikend, a niech babcie troche pocieszą sie z wnusia:-):-):-):-)
postaram sie zajrzec przed wyjazdem:-):tak::-):tak:

udanego piatku!!!paaaa:-):-):-):-):-)

Do góry