reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Ale masakra z tą powodzią. Nigdy w życiu nie widziałam w Wawie tak wysokiego poziomu Wisły:szok:

Stefa, gratuluję nowej pralki. Oby tak pięknie prała jak pięknie wygląda:tak:

Więcej później, bo idę z Filipem do fryzjera.

reklama
DZIEWCZYNKI
ja wiem ze historia mojego meza jest smieszna, dzis tez sie smieje, ale wczoraj jak po niego jechalam to mialam stracha, czy go znajde calego i zdrowego i czy drogi nie pogubie, najwazniejsze ze sie dobrze skonczylo

pozdrawiam

u nas goraco nie do wytrzymania. zaraz sprawdze pogode czy bedzie padalo bo jest tak dusznooo

nie bo wiesz pralke zanim przywiezli pozniej j podlaczal pozniej czekal na kolege wyniesc stara i tak wiesz zrobila sie 16. ale ma nie padac przez caly weekend wiec na pewno pojedziemy.

cześć babolki :tak:;-)
mam się lepiej :-)
pojechałam do tej babki-kazała mi tak chodzić z tym zębem aż do porodu...potem zrobi RTG (bo teraz nie może) i zobaczymy.????
no nic-damy radę-chyba???

u nas dziś straszna burza była rano...a Kuba spał jak suseł.(nawet chyba nie słyszał):szok:
moje chłopaki leniu****ą ...

dziś dzień porządkowy-już wyprałam sobie ścierki i się suszą.
jeszcze pościele trzeba przebrać.
i takie tam jeszcze....

Ewedja-ale przygoda...nie zazdroszczę,i weż tu szukaj pracy....dobrze ze wszystko sie tak skończyło.
Dotka-musi być :tak:
Stefanka-To nie życzę Ci takiego bólu...masakra.Oby pralka działała beż zarzutu i długo służyła.

Dzień doberek
W końcu świeci pięknie słoneczko-a myślałam,że to już nigdy nie nastąpi.
Dziś już zaliczyłam spacerek,teraz dziewczyny odpoczywają-ja kończe gotować zupke,zjemy i dalej na słoneczko-trzeba korzystać póki swieci;-)
Słoneczka Wszystkim życzę:-)

Ponownie ja:-)
U nas znowu leje:wściekła/y:ciemno,burza,ech....
Tak jakby dawno deszczu nie było:wściekła/y:
Moi poszli spać a ja się zaraz zabieram za placki ziemniaczane,bo naszło mnie:-D-nie ma to jak zahcianki,hihihi

reklama
Do góry