reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jutrzenka, jakie szydło, jakie szydło... I ja niczego nie zaczynałam... Ja jestem niewinna...Ja nic nie wiem i do niczego się nie przyznaję...

Te, Jutrzenka, Ty mi tutaj nie imputuj, że ja niby się wyrażam...O hondzi??? Nigdy w życiu. Niech mi język szczeźnie, że ja coś powiedziałam...

lomatko ale Wy na skroty czytacie :-D:-D:-D:-D

to szydło co wyszlo tz tego worka to mialo byc ze to Dotka,

ta cala historia z Kasiowym J :-D:-D:-D:-D az sie zarumienilam jak to przeczytalam :-p:-p:-p:-p

asiu ja wiedzzialam ze ty bys nigdy!!! ty jutrzeno ty!! macisz miedzy mna a asia !!!!!!!!!! lepiej przepros hondzie !!

o ty jutrznio jedna ... Preparujesz dowody, wstręciucho... Ta zniewaga krwi wymaga... Dorwę twoj rower i mu wentyle poodkręcam.... Zobaczysz!!!! Drżyj...

Już się pakuję i tam do ciebie jadę... Znajdę Twoją chatę - poznam po wiatrołapie i zamknę cię w nim na całą noc... hehehehe

Ostatnia edycja:

Poza tym widzę, że niektóre mają ochotę się mężami wymieniać, hehehe...

no Asia wyszlo szyblo z worka.

Biedna Kasia, ja myslalam ze Dotka tam do niej z sympatii pojechala i ja pod dach przyjela a ona tylko posladki J ma w glowie. A podobno tylko Krzys i nikt wiecej.

Rany dobrze ze moj R daleko :cool2::cool2::cool2::cool2:

czy teraz jest widoczne dla Was szanowe panowie powiazanie mojego posta do Asiowego :cool:

to takie ulatwienie dla czytających bez zrozumienia :p

Asia o rany juz sie boje hihihihihihi. Daj znac kiedy bedziesz w Minsku to ja pojade do Wawy heheheh

reklama
Do góry