reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stef a ta Hondzia to ktos z Twojej rodziny :eek::eek::eek:

dobra komu w droge temu .... trampki ;-)

ide do wyrka

do jutra kochaniutkie, nie siedzcie za dlugo bo sie nie wyśpicie :-p

paaaaaaaaaaa

reklama
DZIEN DOBRYY ŚPIOSZKI!!!;-):-):-)

U nas słoneczny dzien....
kurcze tak bym chciala zeby to słońce zaswieciło na poludniu Polski...co tam sie dzieje...

udanego dniaaa!!!
paaa:-):-):-)

hej dziewczynki:-)
fajnie się wczoraj bawiłyście:-D:-D:-D:-D

a u nas wczoraj zmiana chłopcy zasnęli o 20 a ja oglądałam seriale hihi niestety komputer musiałam wyłączyć bo trochę grzmiało i w razie burzy nie zdążyłabym go wyłaczyć:sorry2:
agula- dobre z tym gaszeniem:-D:-D:-D
kasiamaj- dzięki za pozdrowienia od Basi:tak::tak:
dota- mówisz jedna mucha wleciała jakiś czas temu:confused: u mnie co raz jakieś muchy wpadają a Łukasz jest zachwycony bierze klepkę na muchy i próbuje je łapać:-D:-D
weroniczka- my mieliśmy kiedyś taki problem z mrówkami, normalnie z kontaktów wychodziły, ale nie pamiętam jak się ich pozbylismy:no:

chcę kupić Łukaszowi rowerek o taki ROWER ROWEREK SUPER BMX 12" KURIER GRATIS!!!! (1041174715) - Aukcje internetowe Allegro co o nim myslicie?
A i poradźcie mi jaki kolor- czerwony czy niebieski:sorry2:

Hej.

U nas ciągle leje się z nieba :wściekła/y: Myślałam że z łóżka dziś nie wyjdę taka senna pogoda. W Krakowie nawet Kopiec Piłsudskiego obsunął się od tego deszczu. A jak pomyślę sobie że dziś znów cały dzień będziemy siedzieć w domu to aż mi się coś robi.

Asiacur ależ nie bez potrzeby szukałaś czegoś przeciwko moim muchom tyle że to niestety nie taki muchy :-(
Aga Ja bym wybrała czerwony rowrek. Ostatnio mam fazę na czerwony kolor :dry:

Dzień doberek:-)
Coś nie moge się obudzić-snuje się po domu jak jakaś zjawa i spokojnie moge straszyć:-D
Ładnie wczoraj poklikałyście-poczytałam sobie;-)
U nas dalej leje deszcz i zimno jak diabli a ja musze skoczyć do sklepu..
Mój już w pracy-super- i znowu cały dzień sama.
Aga również obstawiam czerwony.

Patka właśnie meczy śniadanie,Karola marudziła ale już grzecznie bawi się grzechotkami,ja dopije kawke i trzeba się zabrać za jakąś robotke,zakupy..

Hej zbereźnice:-D:-D

Współczuję Wam tych dzeszczów. U nas piękne słoneczko ale należy nam się bo ostatnio to mieliśmy jesień pełną parą nawet z zerową temperaturą w nocy:szok::wściekła/y: Młoda się wyśpi to pójdziemy na ogródek:tak:

Jeśli chodzi o Marcela kaszel to jestem pewna że to nie astma, bo astma to raczej ataki kaszlu co jakiś czas a on od tamtej pory kaszle codziennie:baffled: No ale żadnych innych dolegliwości nie ma więc poczekamy kilka dni i pójdziemy jeszcze raz osłuchac czy dalej mu rzęzi:baffled:
No ale w nocy jak kaszle to psikam mu tym lekarstwem i od razu pomaga:tak:

Agula ja jeszcze nie miałam okazji się przywitać:-)

Nie mam pomysłu na prezent dla Olivki na roczek. Moja mama kupi jej kolczyki, moja siostra taką arkę z fisher price (chciałam wstawić link ale mam z tym problem nie wiem czemu:wściekła/y:)

a ja nie mam pojęcia co od nas, wszystko ma po Marcelu:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry