reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ejo gaduly
jaka tu perwersja, mezami sie beda wymieniac
Asia hehe Honda to wiesz, mowia ze to graty . Moj Roverek juz bryka, R mi naladowal akumulator i smiga jak nalezy
Paula tym razem ten pech jest zwany Kuba !!!!!!!!!!!!!! , jak w sobote z nim z miasta wrocilam to bylo ok 13 i nawet nie zauwazylam ze sie swiatlo swieci w srodku, potem jeszcze bylismy na specerze ale tez bylo widno, a potem to juz nic nie bylo widac bo zasilania nie bylo .
Stefanka a do mnie nic, zadnego cieplego slowa. Do Asi tak czule a do mnie nic . A swoja droga to czemu "konserwa" . Tzn ze nosi metalowe majty czy ze zamknieta w sobie
Agula dobre z tym wezem .
Dotka moj zolnierz domowy to tez bohater dzieci , jak chcesz to moze Ci dac autograf
i nie wiem co jeszcze
ogladacie MAjewskiego?? R oglada sie i smieje ciagle
jaka tu perwersja, mezami sie beda wymieniac
Asia hehe Honda to wiesz, mowia ze to graty . Moj Roverek juz bryka, R mi naladowal akumulator i smiga jak nalezy
Paula tym razem ten pech jest zwany Kuba !!!!!!!!!!!!!! , jak w sobote z nim z miasta wrocilam to bylo ok 13 i nawet nie zauwazylam ze sie swiatlo swieci w srodku, potem jeszcze bylismy na specerze ale tez bylo widno, a potem to juz nic nie bylo widac bo zasilania nie bylo .
Stefanka a do mnie nic, zadnego cieplego slowa. Do Asi tak czule a do mnie nic . A swoja droga to czemu "konserwa" . Tzn ze nosi metalowe majty czy ze zamknieta w sobie
Agula dobre z tym wezem .
Dotka moj zolnierz domowy to tez bohater dzieci , jak chcesz to moze Ci dac autograf
i nie wiem co jeszcze
ogladacie MAjewskiego?? R oglada sie i smieje ciagle
dotaZ
Fanka BB :)
moj mąż??? jaki mąż??????????aaaaaaaaaa....nooo tak mąż.... ojej....
wracam na ziemie i ide do męża.... ale przed snem sobie zaspiewam: marzeniaaaaaaaa.....te duze i te wieksze..........
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-);-)
wracam na ziemie i ide do męża.... ale przed snem sobie zaspiewam: marzeniaaaaaaaa.....te duze i te wieksze..........
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-);-)
Paula21
Grudzień '07
hihihihihihihihihihih.....
jutrzenka
Stefa ale o co chodzi bo nie kumam
Jutrzenka, konserwa to pewnie dlatego, że jestem twarda jak ... konserwa, hehehe...Ale myślę, że Stefanka Ci powinna to wyjaśnić lepiej, bo to jest tylko moje gdybanie.... Ona wie lepiej...
Paula, ale Jula świetnie mówi.
Weroniczka, radziłam w dobrej wierze, ale chyba niepotrzebnie... Poprawię się, obiecuję...
Poza tym widzę, że niektóre mają ochotę się mężami wymieniać, hehehe...
Paula, ale Jula świetnie mówi.
Weroniczka, radziłam w dobrej wierze, ale chyba niepotrzebnie... Poprawię się, obiecuję...
Poza tym widzę, że niektóre mają ochotę się mężami wymieniać, hehehe...
jutrzenka
no Asia wyszlo szyblo z worka.
Biedna Kasia, ja myslalam ze Dotka tam do niej z sympatii pojechala i ja pod dach przyjela a ona tylko posladki J ma w glowie. A podobno tylko Krzys i nikt wiecej.
Rany dobrze ze moj R daleko
Stefa to wszystko przez Aske, to ona zaczela
Biedna Kasia, ja myslalam ze Dotka tam do niej z sympatii pojechala i ja pod dach przyjela a ona tylko posladki J ma w glowie. A podobno tylko Krzys i nikt wiecej.
Rany dobrze ze moj R daleko
Stefa to wszystko przez Aske, to ona zaczela
reklama