reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ooo rany dotaa ty lepiej miej nadzieje ze twoj maz spi !!!! to ja ci go oddaje jednak bo widze ze miedzy wami zaawansowana akcja :szok:

reklama
ejo gaduly

jaka tu perwersja, mezami sie beda wymieniac :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Asia hehe Honda to wiesz, mowia ze to graty :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D. Moj Roverek juz bryka, R mi naladowal akumulator i smiga jak nalezy

Paula tym razem ten pech jest zwany Kuba !!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D, jak w sobote z nim z miasta wrocilam to bylo ok 13 i nawet nie zauwazylam ze sie swiatlo swieci w srodku, potem jeszcze bylismy na specerze ale tez bylo widno, a potem to juz nic nie bylo widac bo zasilania nie bylo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Stefanka a do mnie nic, zadnego cieplego slowa. Do Asi tak czule a do mnie nic :sorry::sorry::sorry:. A swoja droga to czemu "konserwa" :eek::eek::eek::eek::eek::eek:. Tzn ze nosi metalowe majty czy ze zamknieta w sobie :-p:-p:-p:-p:-p

Agula dobre z tym wezem :-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Dotka moj zolnierz domowy to tez bohater dzieci :-p:-p:-p:-p:-p:-p, jak chcesz to moze Ci dac autograf

i nie wiem co jeszcze

ogladacie MAjewskiego?? R oglada sie i smieje ciagle :-D:-D:-D:-D:-D

moj mąż??? jaki mąż??????????aaaaaaaaaa....nooo tak mąż.... ojej....:-D:-D:-D

wracam na ziemie i ide do męża....:-D ale przed snem sobie zaspiewam: marzeniaaaaaaaa.....te duze i te wieksze..........:-D:-D:-D

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-);-)

no to przeczytaj sobie co napisalas o mojej cudownej Hondzi!!!!!!!!!!!! przepros ja natychmiast !!

Jutrzenka, konserwa to pewnie dlatego, że jestem twarda jak ... konserwa, hehehe...Ale myślę, że Stefanka Ci powinna to wyjaśnić lepiej, bo to jest tylko moje gdybanie.... Ona wie lepiej...
Paula, ale Jula świetnie mówi.
Weroniczka, radziłam w dobrej wierze, ale chyba niepotrzebnie... Poprawię się, obiecuję...

Poza tym widzę, że niektóre mają ochotę się mężami wymieniać, hehehe...

no Asia wyszlo szyblo z worka.

Biedna Kasia, ja myslalam ze Dotka tam do niej z sympatii pojechala i ja pod dach przyjela a ona tylko posladki J ma w glowie. A podobno tylko Krzys i nikt wiecej.

Rany dobrze ze moj R daleko :cool2::cool2::cool2::cool2:

Stefa to wszystko przez Aske, to ona zaczela :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry