reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a..byś chciała od razu...a kysz a kyszzzzzzz!!!!! :-p-no proszę co też tej naszej Dotce chodzi po głowie....

chyba już zakończę mój dzisiejszy wieczorny dyżur na BB i oddalę sie w ramiona mojego Rammbooo :-D:-pbo tak mi w bokserkach tu paraduje....:szok:

no to lec...lec...wykorzystaj i zostaw!!! czy jakos tak:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D echhh...niewazne:-D bawcie sie bawciee...

rany jak moje dziecko sie ladnie bawi...jezdzi samochodzikiem to tu to tam...;-)

no własnym oczom nie wierze:szok::szok::szok:no rzeczywiscie....moze jakoś sie dogadamy????

A Kasia sobie uciekła..cwaniara jedna:-p

dota mozemy sie jakos podzielic ale najpierw powiedz czy warto sobie glowe zawracac bo ja go nie widzialam :zawstydzona/y:

reklama
no to tak: w mundurze jest na co popatrzec:tak::tak::-p:-p aleeeee jesli nie lubisz mundurowych to kajne problem-bez munduru nie jest źle!! jest nieźle....mocne ramiona,całkiem ładne nogi..do tego ten tego tyłeczek-noooooo....yhyyyyy....i ta buzia,no wlasnie buzia-niby słodka ale ma w sobie cos z brutala...oj tak!!! :-p echhh....:-p:-p:-D:-D
(mam nadzieje,ze Kasia spi;-))

Do góry